Súlyosság:  
  (98/100)

Ministerul Afacerilor Interne vírus. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Ugnius Kiguolis - - | Típus: Tolvajló programok

A Ministerul Afacerilor Interne vírus egy romániai ransomware, amely főleg a Romániában lévő számítógépeket célozza. Bejutás után lezárja a számítógépet, így az áldozat komoly gondokba ütközik, ha az internetre szeretne kapcsolódni, vagy megpróbálná eltávolítani a fertőzést egy antisypware programmal. Ezt követően óriási figyelmeztetést jelenít meg, amely tartalmazza a számítógép IP-címét, operációs rendszerét, helyzetét és más adatait is. Arról tájékoztatja az áldozatot, hogy különböző törvényeket szegett meg: gyermekpornográf tartalmakat nézett, kalózmásolatokat szerezett zenékről és filmekről, stb. Nem szabad bedőlnie az értesítésnek, mert hackerek pályáznak a pénzére! Ne fizesse ki a követelt büntetést. A blokkolás feloldásához el kell távolítania a Ministerul Afacerilor Interne vírust.

Hogyan fertőzhet meg a Ministerul Afacerilor Interne vírus?

A Ministerul Afacerilor Interne vírus trójai faló segítségével jut be a számítógépekbe. Ezt általában kétes freeware/shareware programok vagy fertőzött e-mailek terjesztik. Miután bejutott, lezárja a számítógépet és letölti a Ministerul Afacerilor Interne vírushoz tartozó fájlokat. Egyáltalán nem vár sokáig: amint az áldozat újraindítja a számítógépet, megjelenik a törvényszegésről „értesítő” üzenet, amely rossz esetben rá is veszi az áldozatot a fizetésre. Kérjük, hogy ne higgyen a vírusnak! Azonnal el kell távolítania a Ministerul Afacerilor Interne vírust.

Hogyan távolítható el a Ministerul Afacerilor Interne vírus?

Ha az ön számítógépét is lezárta a Ministerul Afacerilor Interne vírus, kövesse az alábbi lépéseket:

* Pendrive módszer:

1. Egy másik számítógépen töltse le a SpyHunter, a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner”], a SpyHunter vagy a Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes”] aktuális változatát.
2. Frissítse a programot, majd másolja fel egy pendrive-ra vagy egy CD-re.
3. Indítsa a fertőzött számítógépet csökkentett módban, és futtasson teljes rendszervizsgálatot az adathordozóról indított antimalware programmal.
4. Indítsa újra a Ministerul Afacerilor Interne vírussal fertőzött számítógépet és futtasson teljes rendszervizsgálatot.

* A Ministerul Afacerilor Interne vírussal fertőzött számítógépeken a fertőzéskor nem használt felhasználói fiókok általában érintetlenek maradnak. Ha egy ilyen fiók adminisztrátori jogokkal rendelkezik, azon keresztül is elindíthat egy antimalware programot.

* A Flash tartalmak letiltásával is megpróbálhatja leállítani a ransomware-t. A Flash letiltásához olvassa át a Macromedia oldalán a „Deny” szakaszt: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html Ha ezzel megvan, futtasson teljes rendszervizsgálatot egy naprakész antimalware programmal.

* A Ministerul Afacerilor Interne vírus kézi eltávolítása:

  • Indítsa a számítógépet „Csökkentett mód parancssorral” módban, így a Ukash vírus nem töltődik be. (Ez a vírus minden verziójával működik.)
  • Futtassa a Regedit programot
  • Nézze át a WinLogon bejegyzéseket és jegyzeteljen ki mindent, ami nem explorer.exe vagy üres. Cserélje ki őket az explorer.exe-re.
  • Keressen rá az adatbázisban a kijegyzetelt fájlokra és töröljön minden ezeket említő bejegyzést.

Indítsa újra a számítógépet és futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage”] vagy a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner naprakész változatával, hogy a vírus maradék fájljaitól is megszabadulhasson.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
Ministerul Afacerilor Interne vírus kép
Ministerul Afacerilor Interne vírus kép

A szerzőről

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-ministerul-afacerilor-interne-virus.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken