Moxgfjabg.exe megmagyarázva

Ha az ön számítógépének Feladatkezelőjében is megjelent a Moxgfjabg.exe, semmiképp se higgye el, hogy a Google-höz tartozik! Nem számít, hogy a folyamat leírásához ’Google Chrome process’ van írva, a fájl trójai vírushoz tartozik. Az ilyen típusú kártevők rendkívül veszélyesek lehetnek, mert számos kártékony tevékenységre felhasználhatóak. Hogy mégis miket okozhatnak a trójaiak? Először is, a Moxgfjabg.exe és a hozzá tartozó elemek bitcoin-bányászatra kényszeríthetik a számítógépet, amely természetesen nagy mértékben lassíthatja a rendszert. Másodszor, a fájl segítségével a vírusfejlesztők további malware-ekkel fertőzhetik meg a rendszert, DdoS-támadásokat indíthatnak, felhős szolgáltatásokba építhetik be a rendszert, és kattintás alapú csalásokra is használhatják. Összességében tehát egyáltalán nem szabad megbízni a Moxgfjabg.exe-ben, és nem szabad elhinni, hogy a Google Chrome-hoz tartozik. Ha nemrégiben az ön Feladatkezelőjében is felbukkant, vizsgálja át a rendszert egy naprakész antispyware programmal – ilyen például a SpyHunter

Ismeretes, hogy a Moxgfjabg.exe folyamata fertőzött weboldalak meglátogatása után, félrevezető levélcsatolmányok megnyitásakor, és kétes linkekre való kattintások következtében bukkanhat fel. A biztonsági szakértők a bundling módszerre is felhívják a figyelmet, mert rengeteg olyan freeware és shareware program létezik, amely adware-eket és böngészőeltérítőket terjeszt. A legnépszerűbb kéretlen programok a következők: delta-homes.com, Omiga Plus [Omiga Plus], mystartsearch [mystartsearch], Adchoices [Adchoices]. Ezek a programok nemcsak ismeretlen weboldalakat nyithatnak meg, lassulásokat okozhatnak és felugró hirdetéseket jeleníthetnek meg. Megfigyelhetik a felhasználók böngészési szokásait is, így személyes adatokhoz juthatnak. Fontos tehát letöltés előtt alaposan a körmükre nézni a kiszemelt programoknak. 

Ha a Moxgfjabg.exe már megjelent a rendszerben, mielőbb el kell távolítania, ellenkező esetben a fentebb említett problémákkal szembesülhet. A hamis Google Chrome folyamatokat minden egyéb komponensükkel együtt a következő programok egyikével tudja eltávolítani: SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware

ítélet - fájl státusza:
veszélyes fájl
Avirus.hu kutatóközpont összegyűjt, majd leellenőriz minden fellelhető Moxgfjabg.exe információt. Megkérdezzük magunktól “Lehet ez a fájl rosszindulatú?”, “Használja ezt a fájlnevet Malware?”, és így tovább. A fájl állapota a saját véleményünk, amelyet a kutatásaink alapján alkottunk. A VESZÉLYES FÁJL státusz azt jelenti, hogy ez a fájl veszélyezteti a rendszert. Forduljon a lenti Tanács részhez.
tanács:
Ha számítógépe lomhának tűnik, esetleg kéretlen reklámokkal és weboldalakkal találkozik, erősen ajánljuk, hogy ellenőrizze számítógépét egy elismert anti-spyware programmal. Futtasson néhány INGYENES tesztet és ellenőrizze, hogy nincsenek-e olyan kéretlen szoftverek a számítógépén, amelyek a problémákat okozhatják.
Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/uggy/web/wp-content/themes/AskIt/single_2s.php on line 760
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
több mint 40.000.000 letöltés!
A(z) SpyHunter egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.

Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Reimage

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenSzoftverek
Fájlok
Like-oljon a Facebookon