Súlyosság:  
  (58/100)

MSN vírus eltávolítása

írta: Lucia Danes - - | Típus: Malware

Mi az az MSN vírus?

Az MSN vírus egy veszélyes trójai fertőzés, amely az MSN Messengeren keresztül terjed. Elmondható, hogy a vírus fő feladata, hogy beférkőzzön az áldozat partnerlistájába és továbbküldje magát minden elérhető ismerősnek. Ezt a zavarkeltés és a terjedés miatt teszi. Fontos, hogy a fertőzés teljesen megakadályozhatja a Messenger használatát. Sőt, ha ugyanazt a jelszót használja más fiókokhoz is, előfordulhat, hogy nem fogja tudni elérni őket, mert a vírus megszerezte a belépési adatokat. Ha az ön számítógépén is megjelent valamilyen gyanús MSN üzenet, és rá is kattintott, előfordulhat, hogy rávették az MSN vírus letöltésére. Kérjük, hogy ne hagyja figyelmen kívül a dolgot, mert a vírus számos problémához vezethet, például hozzáférhet személyes adataihoz, és más vírusokat is a rendszerbe juttathat. Fontos tehát teljes rendszervizsgálatot futtatnia egy naprakész antispyware programmal. Ami azt illeti, még ez sem teljesen elegendő: át kell állítania MSN és más fiókjainak jelszavait is. Az MSN vírus eltávolításához mi a Reimage”] legújabb változatát ajánljuk.

HOGYAN JUTHAT A RENDSZERBE AZ MSN VÍRUS?

Az MSN vírus trükkös üzenet segítségével jut a rendszerbe. Az üzenet egyik MSN-es beszélgetésben fog megjelenni. Tudnia kell, hogy úgy fog tűnni, mintha az ismerős küldte volna, és a szövege valami hasonló lesz: „Azta, ez te vagy a képen??” Az üzenet célja természetesen az, hogy rávegye az áldozatokat a fertőzött link megnyitására. A kattintás a lollypics-re, a picture-database99-re vagy más kétes képmegosztóra vezet. A linkek tehát az emberek kíváncsiságát próbálják kihasználni. A weboldalak megpróbálhatják rávenni a fertőző photo656.pif letöltésére is, amely azonnal beépíti a rendszerbe a vírust. Ha a fenyegetés bejut a rendszerbe, első lépésként elküldi magát az áldozat összes ismerősének. Ne kattintson tehát az ilyen üzenetekre, mindig érdeklődjön, hogy tényleg a feladó küldte-e. Fertőzés esetén pedig mielőbb lásson hozzá az MSN vírus eltávolításához, különben hackerek kezébe juthatnak akár bankkártyája adatai is.

HOGYAN TÁVOLÍTHATÓ EL AZ MSN VÍRUS?

Az MSN vírus megfelelő eltávolításához egy antispyware programra lesz szüksége, a kézi eltávolítás nem fog működni, mert ezek a vírusok rendszeresen mutálódnak, így minden számítógépen más néven jelennek meg. Használja a Reimage”] vagy SpyHunter 5Combo Cleaner”] programokat, ezek felismerik az MSN vírust. Ne feledje frissíteni a választott program adatbázisát, és teljes rendszervizsgálatot futtatni – nem pedig gyorskeresést.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Lucia Danes
Lucia Danes - Víruskutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Lucia Danes
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-msn-virus.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken