MyBabylonTB.exe megmagyarázva

A MyBabylonTB.exe ártalmatlan fájlnak is tűnhet…  Ne dőljön be a fájlnévnek, valójában nem az öné a fájl (szörnyű My-vicc). Számos kétes program eleme lehet, mindegyik komoly káoszt teremthet a rendszerben. A programok a következők lehetnek: delta-homes.com, Babylon Toolbar, isearch.babylon.com. Fontos, hogy a programok mind kétes szándékúak, a böngészőeltérítők közé tartoznak. Nem számít, hogy megbízható keresőmotornak/eszköztárnak próbálják mutatni őket, valójában engedély nélkül épülnek be a böngészőkbe,  majd előre meghatározott weboldalak, felugró hirdetések és hasonló tartalmak megnyitására kényszerítik a felhasználókat. Kérjük, hogy NE kattintson ezekre, mert affiliate linkek, tehát harmadik feleket hirdetnek – ismeretlen, aligha lenyomozható harmadik feleket. A kétes weboldalak így további malware-ek bejutásához vezethetnek. Ezek a böngészőeltérítők emellett megfigyelhetik a felhasználókat és adatokat gyűjthetnek a böngészési szokásokról. Jellemzően személyes beazonosításra nem használható adatokat gyűjtenek be, de nem tudni, hogy ezt mire használhatják fel.

Nem meglepő, hogy rengeteg antivírus és más biztonsági szoftver potenciális fenyegetésként jelöli meg a MyBabylonTB.exe-t. A detektált kártevő a következő neveken futhat: Win32/Toolbar.Babylon; W32/Toolbar.BABYLON; PUP.Optional.BabylonToolBar.A; Trojan.Win32.BhoSiggen.bbayaz; Babylon (fs). A Delta Homes vagy Babylon Toolbar komponens a Feladatkezelőben is megjelenik, és a Windows Temp mappájában is megtalálható. A fájl 2.445.608 bájt.

Ha az ön biztonsági szoftvere is értesítette, hogy a myBabylonTB.exe a rendszerben van, vizsgálja át a számítógépet a SpyHunter legújabb változatával. Alternatíva lehet a STOPzilla és a Malwarebytes Anti Malware. Mielőbb távolítsa el a kártevőt, mert kétes programokhoz kötődik, amelyek további veszélyforrások lehetnek.

ítélet - fájl státusza:
veszélyes fájl
Avirus.hu kutatóközpont összegyűjt, majd leellenőriz minden fellelhető MyBabylonTB.exe információt. Megkérdezzük magunktól “Lehet ez a fájl rosszindulatú?”, “Használja ezt a fájlnevet Malware?”, és így tovább. A fájl állapota a saját véleményünk, amelyet a kutatásaink alapján alkottunk. A VESZÉLYES FÁJL státusz azt jelenti, hogy ez a fájl veszélyezteti a rendszert. Forduljon a lenti Tanács részhez.
tanács:
Ha számítógépe lomhának tűnik, esetleg kéretlen reklámokkal és weboldalakkal találkozik, erősen ajánljuk, hogy ellenőrizze számítógépét egy elismert anti-spyware programmal. Futtasson néhány INGYENES tesztet és ellenőrizze, hogy nincsenek-e olyan kéretlen szoftverek a számítógépén, amelyek a problémákat okozhatják.
Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben

Warning: sprintf(): Too few arguments in /home/uggy/web/wp-content/themes/AskIt/single_2s.php on line 760
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
több mint 40.000.000 letöltés!
A(z) SpyHunter egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.

Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Reimage

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenSzoftverek
Fájlok
Like-oljon a Facebookon