MyBabylonTB.exe – mi ez? Törölnöm kellene?

írta: Lucia Danes - -

A MyBabylonTB.exe ártalmatlan fájlnak is tűnhet… Ne dőljön be a fájlnévnek, valójában nem az öné a fájl (szörnyű My-vicc). Számos kétes program eleme lehet, mindegyik komoly káoszt teremthet a rendszerben. A programok a következők lehetnek: delta-homes.com, Babylon Toolbar, isearch.babylon.com. Fontos, hogy a programok mind kétes szándékúak, a böngészőeltérítők közé tartoznak. Nem számít, hogy megbízható keresőmotornak/eszköztárnak próbálják mutatni őket, valójában engedély nélkül épülnek be a böngészőkbe, majd előre meghatározott weboldalak, felugró hirdetések és hasonló tartalmak megnyitására kényszerítik a felhasználókat. Kérjük, hogy NE kattintson ezekre, mert affiliate linkek, tehát harmadik feleket hirdetnek – ismeretlen, aligha lenyomozható harmadik feleket. A kétes weboldalak így további malware-ek bejutásához vezethetnek. Ezek a böngészőeltérítők emellett megfigyelhetik a felhasználókat és adatokat gyűjthetnek a böngészési szokásokról. Jellemzően személyes beazonosításra nem használható adatokat gyűjtenek be, de nem tudni, hogy ezt mire használhatják fel.

Nem meglepő, hogy rengeteg antivírus és más biztonsági szoftver potenciális fenyegetésként jelöli meg a MyBabylonTB.exe-t. A detektált kártevő a következő neveken futhat: Win32/Toolbar.Babylon; W32/Toolbar.BABYLON; PUP.Optional.BabylonToolBar.A; Trojan.Win32.BhoSiggen.bbayaz; Babylon (fs). A Delta Homes vagy Babylon Toolbar komponens a Feladatkezelőben is megjelenik, és a Windows Temp mappájában is megtalálható. A fájl 2.445.608 bájt.

Ha az ön biztonsági szoftvere is értesítette, hogy a myBabylonTB.exe a rendszerben van, vizsgálja át a számítógépet a Reimage legújabb változatával. Alternatíva lehet a Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus és a Malwarebytes Anti Malware. Mielőbb távolítsa el a kártevőt, mert kétes programokhoz kötődik, amelyek további veszélyforrások lehetnek.

ítélet - fájl státusza:
veszélyes fájl
Tanács: Ha számítógépe lomhának tűnik, esetleg kéretlen reklámokkal és weboldalakkal találkozik, erősen ajánljuk, hogy ellenőrizze számítógépét egy elismert anti-spyware programmal. Futtasson néhány INGYENES tesztet és ellenőrizze, hogy nincsenek-e olyan kéretlen szoftverek a számítógépén, amelyek a problémákat okozhatják.
Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
A(z) Reimage egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.
A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában

A szerzőről

Lucia Danes
Lucia Danes - Víruskutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Lucia Danes
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken


Fájlok
Szoftverek
Összehasonlítás