Súlyosság:  
  (10/100)

Mysearch123.com átirányító eltávolítása

123

Helló. A Google keresőre szerettem volna változtatni a kezdőlapomat, de nem működött! A Mozilla Firefox-ot használom. Alaphelyzetbe állítottam a kezdőlapot, de mikor ma elindítottam a böngészőt, megint a mysearch123.com jelent meg. Mi lehet a probléma?

Mit lehet tudni a mysearch123.com-ról?

A mysearch123.com egy böngészőeltérítő, amely bármelyik böngészőbe beépülhet, és ott szponzorált vagy partneroldalakra irányíthatja a felhasználót. Óvatosnak kell lennie a keresővel, mert harmadik felek szponzorálják, és kizárólag marketinges célra készült. Ne higgye tehát el, hogy bármilyen hasznos szolgáltatást is nyújthat, mert ehelyett módosított keresési találatokat és reklámhirdetéseket jelenít meg, megfigyeli böngészési szokásait, lefoglalja a rendszer erőforrásait, és így tovább. Ha mindezt le szeretné kerülni, óvakodjon a mysearch123.com vírustól. Ehhez pedig telepítés előtt minden freeware programnak utána kell néznie, a telepítéseket pedig odafigyelve kell elvégeznie. Mindezt azért, mert a mysearch123.com szoftvercsomagok útján terjed, tehát úgy, hogy ingyenes programok telepítőibe rejtik választható szoftverelemként.

mysearch123.com browser hijacker

A mysearch123.com már közvetlenül a bejutás után komoly káoszt teremthet a böngészőkben. Először is, lassíthatja a lapok betöltését, mert lefoglalja a rendszer erőforrásait, továbbá más kétes szoftverek, például a YouTubeAdBlocker, a CouponDropDown és a Linkey is felbukkanhatnak a rendszerben, egyrészt mert biztonsági rést jelent, másrészt pedig azért, mert egyenesen elősegítheti a nemkívánatos programok bejutását. Sőt, a mysearch123.com a kezdőlapok, az alapértelmezett keresők és az új fülek tartalma helyett is megjelenhet, és módosíthatja a keresések találatait. Legyen óvatos, mert a találatok szponzorált linkeket rejtenek, ezekre kattintva pedig komolyabb problémákat is okozhat, mert a mysearch123.com kétes/veszélyes/kártékony harmadik felek által üzemeltetett oldalakra is átirányíthat. A kereső jelenléte egyébként a személyes adatokat is veszélybe sodorhatja, ugyanis böngészős sütik segítségével megfigyeli a böngészési szokásokat (a kedvenc weboldalakat, a keresett kifejezéseket, a beírt adatokat, a kattintásokat, a számítógép IP-címét és helyét stb.). Ha el szeretné kerülni, hogy újabb vírusok jussanak be, hogy személyes adatai idegenek kezébe kerüljenek, és a további problémákat, mielőbb el kell távolítania a mysearch123.com vírust. Ennek a legegyszerűbb módja, hogy teljes rendszervizsgálatot futtat egy megbízható antispyware programmal, például: SpyHunter (Windows rendszerre) vagy Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Windows és Mac OS X rendszerekre).

Hogyan juthat a rendszerbe a mysearch123.com?

A mysearch123.com általában ingyenes programokhoz mellékelve terjed, például letöltéskezelőkhöz, PDF-készítőkhöz, médialejátszókhoz vagy ingyenes játékokhoz. Az ilyen mellékletekkel érkező telepítők pedig felbukkanhatnak népszerű letöltőoldalakon is, például a download.com-on, a soft32.com-on, a cnet.com-on és a softonic.com-on. Ez pedig azt jelenti, hogy akármilyen megbízható is a letöltött fájl forrása, mindig oda kell figyelnie a telepítési folyamatra. Válassza az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot, ne pedig a gyors, ajánlott és hasonló elnevezésűt, mert csak így jelennek meg a kéretlen szoftverelemek. Keresse meg azokat a jelölőnégyzeteket, amelyek ezek telepítését szabályozzák és utasítsa el a telepítésüket.

A Mysearch123.com eltávolításáról a következő oldalon tájékozódhat. Átfogó eltávolítási útmutatót készítettünk.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Mysearch123.com átirányító eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
SpyHunter ajánlott a(z) Mysearch123.com átirányító eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott Mysearch123.com átirányító eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) Mysearch123.com átirányító ellen (2016-01-11)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) Mysearch123.com átirányító ellen (2016-01-11)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon