Súlyosság:  
  (99/100)

Nacionalni Preiskovalni Urad vírus. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Ugnius Kiguolis - - | Típus: Tolvajló programok

A Nacionalni Preiskovalni Urad vírus egy veszélyes számítógépes fertőzés, amely a ransomware vírusok közé tartozik. A Szlovéniában élő felhasználókat támadja, lezárja a rendszert, és szlovénul írott megtévesztő riasztást jelenít meg. Ha ismeri a ransomware-eket, akkor tudja, hogy hogyan működik a Nacionalni Preiskovalni Urad vírus. A becsapós üzenet a következőt állítja: „POZOR! Vaš računalnik je blokiran iz varnostnih razlogov nižje.” Ez a következőt jelenti: „FIGYELEM! A számítógép a lentebb olvasható biztonsági okokból lezárásra került.” Ha az ön számítógépén is megjelent, hagyja figyelmen kívül az üzenetet, mert csak egyetlen célja van: hogy kifizettesse a büntetést az áldozattal. Valójában azonban csak a vírus eltávolítása oldaná fel a számítógépzárat.

Hogyan fertőzhet meg a Nacionalni Preiskovalni Urad vírus?

A Nacionalni Preiskovalni Urad vírus akkor jut a rendszerbe, ha azt megfertőzte egy másik kártevő, a Trojan.Lockscreen nevű trójai faló. A hackerek a parazita segítségével lezárják a rendszert és letöltik a fertőző fájlokat. Ha el szeretné kerülni a vírust, ne látogasson veszélyes weboldalakat, például kétes felnőtt tartalmú lapokat. A Nacionalni Preiskovalni Urad vírus terjesztésének egy másik sokat használt módja a félrevezető e-mailek. Ha ismeretlen feladótól kap levelet, hagyja figyelmen kívül, és semmiképp ne töltse le a mellékletét, mert a rendszerbe engedné a trójai vírust. Ezt követően a Nacionalni Preiskovalni Urad blokkolja a rendszert és minden indításkor megjeleníti a becsapós értesítést. NE dőljön be neki, akármilyen hihetőnek is hangzik. Mielőbb el kell távolítania a Nacionalni Preiskovalni Urad vírust.

Hogyan távolítható el a Nacionalni Preiskovalni Urad vírus?

Ha számítógépét megfertőzte és lezárta a Nacionalni Preiskovalni Urad vírus, vizsgálja át a rendszert egy naprakész antispyware programmal és távolítsa el a fertőzött fájlokat. Ha ezt nem engedi a számítógépzár, a következő lépéseket végezze el:

* Pendrive módszer:

1. Egy másik számítógépen töltse le a SpyHunter, a SpyHunterCombo Cleaner”] vagy a Malwarebytes Malwarebytes”] aktuális változatát.
2. Frissítse a programot, majd másolja fel egy pendrive-ra vagy egy CD-re.
3. Indítsa a fertőzött számítógépet csökkentett módban, és futtasson teljes rendszervizsgálatot az adathordozóról indított antimalware programmal.
4. Indítsa újra a Nacionalni Preiskovalni Urad vírussal fertőzött számítógépet és futtasson teljes rendszervizsgálatot.

* A Nacionalni Preiskovalni Urad vírus által fertőzött számítógépeken a fertőzéskor nem használt felhasználói fiókok általában érintetlenek maradnak. Ha egy ilyen fiók adminisztrátori jogokkal rendelkezik, azon keresztül is elindíthat egy antimalware programot.

* A Flash tartalmak letiltásával is megpróbálhatja leállítani a ransomware-t. A Flash letiltásához olvassa át a Macromedia oldalán a „Deny” szakaszt: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html Ha ezzel megvan, futtasson teljes rendszervizsgálatot egy naprakész antimalware programmal.

* A Nacionalni Preiskovalni Urad vírus kézi eltávolítása:

  • Indítsa a számítógépet „Csökkentett mód parancssorral” módban, így a Ukash vírus nem töltődik be. (Ez a vírus minden verziójával működik.)
  • Futtassa a Regedit programot
  • Nézze át a WinLogon bejegyzéseket és jegyzeteljen ki mindent, ami nem explorer.exe vagy üres. Cserélje ki őket az explorer.exe-re.
  • Keressen rá az adatbázisban a kijegyzetelt fájlokra és töröljön minden ezeket említő bejegyzést.

Indítsa újra a számítógépet és futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage”] naprakész változatával, hogy a vírus maradék fájljaitól is megszabadulhasson. Használhatja a SpyHunterCombo Cleaner vagy a Malwarebytes Malwarebytes programot is.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
Nacionalni Preiskovalni Urad vírus kép
Nacionalni Preiskovalni Urad vírus kép

A szerzőről

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-nacionalni-preiskovalni-urad-virus.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken