Súlyosság:  
  (99/100)

Nemzeti Védelmi Szolgálat vírus. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Ugnius Kiguolis - - | Típus: Tolvajló programok

A Nemzeti Védelmi Szolgálat vírus egy újabb zsarólóvírus, amire oda kell figyelnie. Különösen óvatosnak kell lennie a Magyarországon élőknek, mert kifejezetten ezt az országot célozza. Főleg „Lejárt licenc” üzenet formájában próbál a rendszerbe jutni, böngészőkön keresztül. Fontos, hogy számos más módszerrel is próbálkozhat a ransomware, hogy a rendszerbe kerülhessen. Amint ezt sikeresen megtette, a Nemzeti Védelmi Szolgálat vírus lezárja a számítógépet, lecsatlakozik az internetről és blokkolja a programokat is. Mindezt azért, hogy megakadályozza az eltávolítását és megijessze az áldozatot. A Nemzeti Védelmi Szolgálat vírus ugyanis hivatalosnak látszó értesítést jelenít meg állítólagos internetes törvényszegésekről, majd büntetés megfizetését követeli a Ukash rendszeren vagy más előre fizetett szolgáltatáson keresztül, csak ezt követően hajlandó visszaállítani a rendszert. Fontos, hogy NE fizesse ki a „büntetést”, mert csak kidobná pénzét az ablakon.

Hogyan fertőzhet meg a Nemzeti Védelmi Szolgálat vírus?

Ha el szeretné kerülni a Nemzeti Védelmi Szolgálat vírust, telepítenie kell egy megbízható antispyware programot, mert a fertőzés trójai faló segítségével terjed. A trójai illegális weboldalakról érkezhet, vagy kétes pornográf tartalmú oldalakról és hasonló helyekről, de a csalók félrevezető e-maileket is kiküldenek, ezek szintén a fertőzést terjesztik, tehát legyen óvatos az ismeretlen feladóktól származó levelekkel. Ha a Nemzeti Védelmi Szolgálat vírus a rendszerbe jut, készüljön fel, hogy lezárja a rendszert, és üzenetet jelenít meg, amely 25 000 forintos büntetés megfizetését követeli. Kérjük, hogy ne fizessen, hanem mielőbb távolítsa el a Nemzeti Védelmi Szolgálat vírust.

Hogyan távolítható el a Nemzeti Védelmi Szolgálat vírus?

Ha megfertőzte számítógépét a Nemzeti Védelmi Szolgálat vírus vagy más ransomware, először a blokkolást kell feloldania. Ehhez kövesse az módszerek valamelykét:

* Pendrive módszer:

1. Egy másik számítógépen töltse le a SpyHunter vagy a Malwarebytes Malwarebytes”] aktuális változatát.
2. Frissítse a programot, majd másolja fel egy pendrive-ra vagy egy CD-re.
3. Indítsa a fertőzött számítógépet csökkentett módban, és futtasson teljes rendszervizsgálatot az adathordozóról indított antimalware programmal.
4. Indítsa újra a fertőzött számítógépet és futtasson teljes rendszervizsgálatot.

* A Ukash vírusok által fertőzött számítógépeken a fertőzéskor nem használt felhasználói fiókok általában érintetlenek maradnak. Ha egy ilyen fiók adminisztrátori jogokkal rendelkezik, azon keresztül is elindíthat egy antimalware programot.

* A Flash tartalmak letiltásával is megpróbálhatja leállítani a ransomware-t. A Flash letiltásához olvassa át a Macromedia oldalán a „Deny” szakaszt: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html Ha ezzel megvan, futtasson teljes rendszervizsgálatot egy naprakész antimalware programmal.

* A Nemzeti Védelmi Szolgálat vírus kézi eltávolítása:

  • Indítsa a számítógépet „Csökkentett mód parancssorral” módban, így a Ukash vírus nem töltődik be. (Ez a vírus minden verziójával működik.)
  • Futtassa a Regedit programot
  • Nézze át a WinLogon bejegyzéseket és jegyzeteljen ki mindent, ami nem explorer.exe vagy üres. Cserélje ki őket az explorer.exe-re.
  • Keressen rá az adatbázisban a kijegyzetelt fájlokra és töröljön minden ezeket említő bejegyzést.
  • Indítsa újra a számítógépet és futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage, Malwarebytes Malwarebytes vagy Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security legújabb változatával a maradék fertőző fájlok eltávolításához.
Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Nemzeti Védelmi Szolgálat vírus eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
Reimage ajánlott a(z) Nemzeti Védelmi Szolgálat vírus eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes hatékonyságát a(z) Nemzeti Védelmi Szolgálat vírus ellen (2016-02-15)
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes hatékonyságát a(z) Nemzeti Védelmi Szolgálat vírus ellen (2016-02-15)

A szerzőről

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-nemzeti-v-delmi-szolg-lat-virus.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken