Súlyosság:  
  (10/100)

Newsearch123.com vírus eltávolítása

123

A Newsearch123.com kereső megbízhatónak és biztonságosnak tűnik, pedig sajnos egyik sem mondható el róla. Valójában sokan panaszkodnak kétes működése miatt. Rengeteg felhasználó számolt be arról, hogy böngészőikben megjelentek a Newsearch123.com átirányításai, hirdetései és más kellemetlenségei. Ha az ön böngészőjében is engedély nélkül átvette a korábbi kezdőlap helyét, érdemes elolvasnia a bejegyzésünket.

Mit kell tudnom a Newsearch123.com-ról?

Az oldal, amely elsőre megbízhatónak tűnik, pedig egyáltalán NEM jóindulatú kereső, az eredeti kezdőlapot lecserélve bukkanhat minden egyes telepített böngészőben. Megjelenhet a Mozilla Firefox-ban, az Internet Explorerben, a Google Chrome-ban és más alternatívákban is. Legyen óvatos, ha meglátja, mert böngészőeltérítőről van szó! Azt is jelzi, hogy potenciálisan kéretlen program is a rendszerbe jutott, és a Newsearch123.com eltérítő eltávolításának egyetlen módja, hogy törli a Newsearch123.com programot a számítógépről.

Mi történik, ha a szoftver a rendszerbe jut?

Ha a szoftver sikeresen a rendszerbe jut, böngészős kiegészítőt épít minden böngészőbe, amit a rendszerben talál. A kiegészítő a kezdőlapokat a Newsearch123.com oldalra módosítja, majd hozzálát a böngészési szokások megfigyeléséhez. Készüljön fel, hogy meg fogja osztani böngészési előzményeit, letöltéseit, kőnyvjelzőit, IP-címeit, címét, helyzetét és más hasonló adatait a kétes szoftver fejlesztőivel. Tudnia kell azt is, hogy emellett harmadik feleknek is továbbíthatja, sőt, akár el is adhatja az adatokat. Ráadásul ez nem a legrosszabb, amit tehet.

Newsearch123.com redirects can occur if you search via this suspicious website

A Newsearch123.com eltérítő legveszélyesebb tulajdonsága, hogy módosított keresési találatokat jelenít meg. Tehát tartsa észben, hogy még ha a keresési találatok éppen megbízhatónak is tűnnek, olyan linkeket takarhatnak, amelyek Newsearch123.com átirányításokat indítanak veszélyes weboldalakra, amelyeket harmadik felek üzemeltetnek, hogy szponzorálják a fejlesztőt. Sajnos a legtöbb ilyen weboldal fertőző, vagy veszélyforrásnak számító programokat próbál a rendszerbe juttatni. Ha el szeretné kerülni a kockázatos programokat, ne kattintson a Newsearch123.com eltérítő oldalaira, és lásson hozzá a probléma megoldásához. Könnyedén eltávolíthatja a kétes programot automatikusan: csak telepítse a SpyHunter legújabb változatát (ez egy spyware- és malware-eltávolító), majd futtasson vele teljes rendszervizsgálatot.

Hogyan jutott a rendszerbe a Newsearch123.com?

Röviden arról van szó, hogy a Newsearch123.com szoftvercsomagok részeként terjed mint „ajánlott letöltés”. Akkor telepítheti akaratlanul is, ha a telepítőkben az alapértelmezett, ajánlott, expressz és hasonló nevű telepítési módokat választja. NE ezeket válassza! A telepítő így nem fogja tájékoztatni, hogy milyen kétes programok kerülnek a rendszerbe, és nem lesz lehetősége elutasítania őket. Mindig az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) módot kell választania. Így átnézheti majd az „ajánlott alkalmazások” listáját, amely persze potenciálisan kéretlen programokat tartalmaz. A jelölések törlésével elutasíthatja őket.

A szoftver eltávolításáról a 2. oldalon olvashat.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Newsearch123.com vírus eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
SpyHunter ajánlott a(z) Newsearch123.com vírus eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott Newsearch123.com vírus eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) Newsearch123.com vírus ellen (2016-01-13)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) Newsearch123.com vírus ellen (2016-01-13)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon