Súlyosság:  
  (10/100)

Ninja Loader hirdetések eltávolítása

123

A Ninja Loader (avagy NinjaLoader) egy potenciálisan kéretlen szoftver, amelyet most is aktívan terjesztenek az interneten. Az avirus csapatának ellenőrzése alapján egyértelművé vált, hogy a szoftver a NinjaVODBest Price NinjaNinja SavingsShopping Ninja és más hasonló szoftverek részben módosított változata. A Ninja Loader vírus az adware-ek és a potenciálisan kéretlen programok közé tartozik, és a legtöbb antimalware szoftver fel is ismeri. Ha tehát úgy sejti, hogy az ön Windows-os vagy Mac OS-es számítógépébe is befészkelte megát a Ninja Loader adware, vizsgálja át a rendszert a SpyHunter legújabb változatával, vagy más professzionális antimalware programmal – a Ninja Loader ugyanis komoly problémákat okozhat.

Hogyan vehető észre a Ninja Loader vírus jelenléte?

Sikeres telepítés után a Ninja Loader adware beépül a Windows rendszerindítási listájába, tehát a számítógép bekapcsolása után azonnal betöltődik, és több folyamatot is indít (ninjaloader.exe, ninja maintainer.exe). Ezek a technikai részletek viszont aligha észrevehetők, mert nem igazán befolyásolják a számítógép teljesítményét. A Google Chrome, Internet Explorer, Mozilla Firefox, Safari, Opera vagy más böngésző megnyitása viszont azonnal gyanúra ad okot. A Ninja Loader ugyanis beépül minden telepített böngészőbe, és harmadik felek hirdetésébe fog. Hogy milyen problémák jelentkeznek böngészés közben?

  • A böngészők teljesítménye jelentősen romlik;
  • Az oldalak betöltési ideje megnövekszik, esetenként egyáltalán nem is töltődnek be;
  • A meglátogatott weboldalak kétes hirdetéseket tartalmazhatnak (felugró ablakokat, linkesített szavakat, reklámsávokat, leugró ablakokat stb.)
  • Ahelyett, hogy a keresősávba beírt url-eket jelenítené meg, a Ninja Loader partneroldalakra irányít át, engedély nélkül;
  • A használt bővítményeket letiltja.

Ezek a fő problémák, amelyek a Ninja Loader malware működésbe lépésével jelentkeznek. Ha ön is hasonló helyzetben van, mielőbb lásson hozzá a szoftver eltávolításához. A Ninja Loader eltávolítására használható eszközök és a manuális eltávolítás lépései is megtalálhatók a 2. oldalon.

Ads by Ninja Loader removal

Milyen kockázatokat jelent a Ninja Loader adware számítógépem biztonságára nézve?

A Ninja Loader vírus célja alapvetően weboldalak, szoftverek és szolgáltatások hirdetése. Sajnos semmi sem garantálja, hogy a partnerek megbízhatók. A biztonsági szakértők tehát arra figyelmeztetnek, hogy legyen nagyon óvatos az „Ads by Ninja Loader”, „NinjaLoader Ads”, „Brought by Ninja Loader”, „Powered by NinjaLoader” stb. feliratú hirdetésekkel, mert további potenciálisan nemkívánatos programokat, sőt, akár malware-eket is terjeszthetnek. Sőt, a reklámokat megjelenítő bővítmény a böngészési szokásokat is kiszivárogtathatja, következésképp célzott, rendkívül csábító hirdetések jelenhetnek meg, valamint spam e-mailek is eláraszthatják.

Miért nem veszi észre a legtöbb áldozat a telepítést?

A NinjaLoader letöltés korábban a honlapról is elindítható volt, de jelenleg ez az oldal már nem működik, így csak a bundling nevű módszerrel terjed. Számos freeware program telepítőjében felbukkanhat: Media Player Classic, Free Hearts, Media Downloader, VLC Player, Flash Player stb. Ezt figyelembe véve tehát óvatosnak kell lennie a freeware programok telepítésével. NE telepítsen úgy, hogy csak gondolkodás nélkül a „next” gombokat nyomkodja! Mindig válassza az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot, és olvasson át minden sort.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Ninja Loader hirdetések eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
SpyHunter ajánlott a(z) Ninja Loader hirdetések eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott Ninja Loader hirdetések eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) Ninja Loader hirdetések ellen (2015-12-28)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) Ninja Loader hirdetések ellen (2015-12-28)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon