Értékelés:  
  (73/100)

Norton Internet Security áttekintés, ingyenes letöltés

írta: Jake Doevan - - | Típus: Antivírus

A Norton Internet Security a Symantec legfrissebb antivírus szoftvere, amely már a legfrissebb trendeknek megfelelően készült. A programot Windows XP, Vista, 7 és 8 rendszerekre optimalizálták, és legfőbb célja azoknak az embereknek a védelme, akik rengeteg időt töltenek közösségi weboldalakon – a becsapások és támadások kedvenc helyszínén. A pcmag.com szerint a NIS rendelkezik a legjobb malware-eltávolítási pontszámmal, és további kiváló funkciói közé tartozik az intelligens tűzfal, a hatékony exploit-védelem és a pontos antispam rendszer is. A Norton Internet Security „ajándékfunkciói” közé tartozik a hatékony tűzfal és a személyes adatok védelme. Nem elhanyagolható tény, hogy a programcsomag keresője észlelhető hatással van a számítógép teljesítményére, ezért a vizsgálatokat érdemes úgy ütemezni, hogy az időpont ne akadályozza a zavartalan használatot.

A 2spware biztonsági központ Norton Internet Security ismertetője:

A Norton Internet Securiy telepítője végre elhozta azt, amire már sokan régóta vártak: újraindítás nélküli telepítést. A fejlesztők szerint a telepítés egyetlen perc alatt lezajlik. A varázsló újraindítást nem igényel, de regisztrációt igen, még akkor is, ha a Norton Internet Security ingyenes verzióját választottuk, ezért kezdéskor megnyitja a hivatalos weboldalt. A telepítés végeztével és a program elindulásával egyértelművé válik, hogy tényleg figyelembe vették a legújabb trendeket: a program felületét az érintőképernyőkhöz és a Windows 8-hoz igazították. Természetesen ez nem jelent akadályt a korábbi Windows-változatok felhasználóinak. Ha szükségessé válik a rendszervizsgálat, gyors, teljes és egyéni vírus- és malware-keresések közül választhatunk. Mivel a programot az internetes fenyegetések ellen is felkészítették, ezért Facebook falakat, gyanús linkeket és gyanús webshopokat is képes ellenőrizni.

Miért a Norton Internet Security csomagot töltsem le?

A Norton Internet Security tűnik a legjobb megoldásnak azok számára, akik a fenyegetések minden válfaja ellen védelmet szeretnének. Az új interaktív külső pedig csak megnyerőbbé teszi a programot. Tesztünk eredménye, hogy a Norton Internet Security automatikusan beszerzi a frissítéseit, könnyen kezelhető funkciókkal rendelkezik, az előfizetéses változat ráadásul ügyfélszolgálati támogatást is nyújt.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Norton Internet Security Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Norton Internet Security Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Norton Internet Security nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A(z) Norton Internet Security egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Norton Internet Security malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/review-norton-internet-security.html

Értékelések más nyelveken