OMNIBOX.EXE – mi ez? Törölnöm kellene?

írta: Alice Woods - -

Általános információk: OMNIBOX.EXE

Az OMNIBOX.EXE egy kétes futtatható állomány, amely a SuperNet Technology Co., Limited vállalathoz köthető. A Windows operációs rendszerrel kompatibilis. Fontos, hogy a program rendkívül megbízhatatlan, és akár engedély nélkül is a rendszerbe fészkelheti magát. Adataink szerint az OMNIBOX.EXE egyelőre csak 1.0.0.0-ás verzióval rendelkezik, és az Omniboxes.com böngészőeltérítő része. Ez egy kétes keresőmotor, amelyet már a kezdetek óta nagy erőkkel terjesztenek, és az Omniboxes.com vírusról már több száz panasz érkezett hozzánk.

Az OMNIBOX.EXE fájl automatikusan betöltődik minden rendszerindításkor. Ez a program felelős a böngészőbeállítások módosulásáért és az OmniBoxes keresőoldal megjelenéséért. Ha tehát az ön böngészőiben is az Omniboxes.com a kezdőlap, az OMNIBOX.EXE minden bizonnyal fut a háttérben. A program számos kellemetlenséget okozhat a rendszerben, ezért nem szabad beletörődnie a jelenlétében, mielőbb távolítsa el!

Az OMNIBOX.EXE elkerülése

Az OMNIBOX fájl potenciálisan kéretlen programnak számít. A bundling nevű megtévesztő terjesztési móddal „terítik”. Ahhoz, hogy elkerülhesse az ilyen szoftvercsomagokat, oda kell figyelnie a telepítésre kiszemelt alkalmazásokra. Első lépésként meg kell válogatnia a letöltőoldalakat, lehetőleg csak hivatalos honlapokról és megbízható tárhelyekről töltsön. Ezt követően a telepítők lehetőség szerint az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) módban futtassa, és utasítsa el a „tetszetős” bónuszalkalmazásokat.

A kétes program eltávolítása

Ha böngészőiben megjelent az OmniBoxes.com oldal mint kezdőlap, új fül tartalom vagy keresőmotor, biztos lehet benne, hogy az OMNIBOX.EXE a felelős. Nem tanácsos beletörődni a program jelenlétébe, és veszélyes lehet a kereső használata is, mert akár veszélyes weboldalakra is átirányíthat. Az OMNIBOX.EXE-t egy megbízható antispyware programmal, például a Reimage legújabb változatával távolíthatja el.

ítélet - fájl státusza:
veszélyes fájl
Tanács: Ha számítógépe lomhának tűnik, esetleg kéretlen reklámokkal és weboldalakkal találkozik, erősen ajánljuk, hogy ellenőrizze számítógépét egy elismert anti-spyware programmal. Futtasson néhány INGYENES tesztet és ellenőrizze, hogy nincsenek-e olyan kéretlen szoftverek a számítógépén, amelyek a problémákat okozhatják.
Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
A(z) Reimage egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.
A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes
Malwarebytes

A szerzőről

Alice Woods
Alice Woods

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Alice Woods
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/file-omnibox-exe.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken


Fájlok
Szoftverek
Összehasonlítás