Súlyosság:  
  (10/100)

Omniboxes.com vírus eltávolítása

123

Mi az az omniboxes.com?

Az omniboxes.com vírus egy meglehetősen elterjedt böngészős kiegészítő, amelyet a bundling nevű módszer segítségével jut a böngészőkbe. Ez azt jelenti, hogy engedély nélkül átveheti az alapértelmezett kezdőlap és keresőmotor helyét. Az omniboxes.com ezért mint böngészőeltérítő és potenciálisan kéretlen program ismeretes. Biztonsági szakértők szerint a legtöbb népszerű böngészőbe könnyedén beépül, így a Google Chrome-ba, a Mozilla Firefox-ba és az Internet Explorerbe is, de más, kevésbé ismertekkel is megbirkózik. Tudnia kell, hogy a DNS beállítások engedély nélküli módosítása problémákhoz vezethet, és a legtöbb hasonló böngészős kiegészítőt egyáltalán nem a jó szándék vezérli. Az omniboxes.com átirányítások fő célja, hogy az internetes forgalmat előre meghatározott weboldalra irányítsa, növelve ezzel az oldalak értékelését és esetleg eladásait is. Sajnos semmi sem garantálja, hogy ezek a hirdetések csak biztonságos weboldalakra fognak mutatni. Ha ez a böngészős kiegészítő az ön számítógépébe is bejutott, már valószínűleg észrevette a módosított keresési találatokat, amelyek egyáltalán nem hasonlítanak például a Google találataira. Ne feledje, hogy fertőzött vagy adathalász oldalakra is vezethetnek, ne kattintson rájuk! Ehelyett telepítsen egy megbízható antispyware programot, és távolítsa el vele az omniboxes.com vírust; mi a SpyHunter legújabb változatát ajánljuk. Fontos részlet még, hogy a kártevő a fentiek mellett adatokat gyűjthet a böngészési szokásokról. Sajnos senki sem tudhatja, hogy pontosan milyen adatokat fog továbbküldeni, és mire fogják használni azokat. Ennek tudatában tényleg elengedhetetlen, hogy eltávolítsa az omniboxes.com böngészőeltérítőt.

An example of Omniboxes malware and ads that are displayed by it

Hogyan juthat a rendszerbe az omniboxes.com?

Ha ön is azok közé tartozik, akik alapos körültekintés nélkül telepítenek ingyenes programokat, az omniboxes.com átirányító vírus könnyedén az ön számítógépébe is bejuthat és átveheti az irányítást a böngészők felett. Ezt követően tolakodó hirdetések jelennek meg, kéretlen átirányítások indulnak, lelassul a rendszer, és más kellemetlenségek is felbukkannak böngészés közben. Ha zavartalanul szeretne böngészni, körültekintőbben kell ingyenes programokat telepítenie az internetről. Több száz olyan ingyenes program létezik, amelyek különböző kéretlen böngészős kiegészítők, eszköztárak stb. terjesztésében segítenek. Szerencsére viszonylag egyszerűen elkerülheti a freeware programok mellékleteit. Hogy hogyan? Először is érdemes telepítés előtt utánajárni a kiszemelt programnak. Olvassa el a licencszerződést, az adatkezelési nyilatkozatot és más hasonló információkat. A legfontosabb azonban, hogy ha erre lehetőséget kap, telepítéskor mindig az egyéni/custom (vagy haladó/advanced) telepítési módot válassza, és utasítsa el az opcionális elemek telepítését. Ha egy kétes jelölőnégyzetet lát, amely valamilyen gyanús böngészős szoftver telepítését szabályozza, utasítsa el a lehetőséget. Szeretné tudni, hogy hogyan szabadulhat meg az omniboxes.com átirányításaitól? Akkor szerencsére jó helyen jár.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Omniboxes.com vírus eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Omniboxes.com vírus eltávolító Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Omniboxes.com vírus eltávolító
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Figyelem: Manuális lépések szükségesek üzenet esetén egy vagy több eltávolító nem képes eltávolítani a parazitát felhasználói beavatkozás nélkül; kérjük olvassa el a manuális eltávolítási útmutatót.
SpyHunter ajánlott a(z) Omniboxes.com vírus eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott Omniboxes.com vírus eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) Omniboxes.com vírus ellen (2015-12-31)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) Omniboxes.com vírus ellen (2015-12-31)

Omniboxes.com vírus manuális eltávolítás:

Leállítandó folyamatok:
omnibox.exe

Törlendő fájlok:
omnibox.exe

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon