Súlyosság:  
  (99/100)

Orgasm@india.com vírus eltávolítása (eltávolítási instrukciók)

írta: Olivia Morelli - - | Típus: Ransomware

Az Orgasm@india.com ransomware az ön pénzére is éhes

Újabb nevetséges elnevezésű ransomware bukkant fel, ezúttal az Orgasm@india.com vírus. Fogalmunk sincs, hogy mire gondolhattak a vírus fejlesztői, mikor ilyen e-mail címet hoztak létre a vírussal kapcsolatos kommunikációhoz, de az biztos, hogy semmi jóra nem számíthatunk. Megfigyeléseink szerint az Orgasm@india.com ransomware a XTBL ransomware projekt egy újabb tagja. A projekthez számos visszafejthetetlen zsarolóvírus tartozik, mindegyik egy bizonyos kiterjesztést ad a titkosított fájlokhoz.. A ma bemutatott fertőzés például a következőt: <azonosító>.Orgasm@india.com.xtbl. A fertőzés komplex algoritmust használatával teszi hozzáférhetetlenné a fájlokat. Strukturális szinten módosítja őket, csak egy egyedi visszafejtő kulcs segítségével állíthatók vissza eredeti állapotukra, de ezt a vírus azonnal eltávolítja a számítógépről, amint a titkosítási folyamat befejeződött (továbbküldi a fejlesztők szerverére).

The wallpaper set by Orgasm@india.com virus

Az Orgasm@india.com malware viszonylag szófukar: az asztal háttérképét módosítva közli a tudnivalókat, de ez csak néhány mondatot jelent, melyek arról tájékoztatnak, hogy az Orgasm@india.com címre küldjünk e-mailt, ha többet szeretnénk tudni. Feltehetőleg minden áldozattal külön szeretnének beszélni, hogy minél több pénzt csikarhassanak ki tőlük. A pénzt a bitcoin rendszerén kell továbbítani, a cél itt a névtelenség. Azt javasoljuk, hogy NE fizessen, mert nem tudhatja, hogy tényleg elküldik-e a visszafejtéshez szükséges szoftvert. Csak kidobott pénz lenne, feltehetőleg semmit sem küldenének. Inkább mielőbb távolítsa el az Orgasm@india.com vírust, és biztonsági mentésekből állítsa vissza a fájlokat (már ha készített ilyeneket). Az Orgasm@india.com eltávolítását antimalware szoftverrel érdemes elvégezni, ilyen például a kiváló Reimage Reimage Cleaner és SpyHunter 5Combo Cleaner. Ezek a szoftverek hatékonyan távolítják el a kártékony programokat és fájlokat, és helyreállítják a rendszert.

Hogyan terjed?

Az Orgasm@india.com ransomware trójai vírus segítségével jut a rendszerbe. Ez azt jelenti, hogy álcázza magát. A támadók e-mailje például számlának vagy hasonlónak láttathatja magát. Első pillantásra tehát megbízható fájloknak tűnnek, de még egy tényleges dokumentum is rejthet kártékony kódsort vagy futtatható állományt. Megnyitáskor a vírus a rendszerbe lép, titkosítja a fájlokat, majd tájékoztatja az áldozatot a történtekről és természetesen a váltságdíjról. Meglepően hatékony terjesztési módszerről van szó. Léteznek más módszerek is, például a megtévesztő hirdetések és az exploit kitek, de ezeket nehezebb megvalósítani – habár a tapasztalt víruskészítők ezeket a megoldásokat is sikeresen alkalmazzák. A támadásokat csak egy naprakész antimalware szoftver védheti ki.

Számítógépem fertőzött, mi a teendő?

Minden bizonnyal vissza szeretné kapni a titkosított fájlokat. A helyzet az, hogy a fájlok visszaállítása nem igazán lehetséges, ha nem készített korábban biztonsági másolatokat. Ha nincsenek másolatai, és nem szeretné kifizetni a váltságdíjat, mielőbb távolítsa el az Orgasm@india.com vírust. Ehhez antimalware szoftver szükséges, habár előfordulhat, hogy az ilyen programokat a vírus blokkolja. Ebben az esetben kövesse Orgasm@india.com-eltávolítási útmutatónkat, amellyel helyreállíthatja a vírusírtót.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage Cleaner Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage Reimage Cleaner nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Reimage Reimage Cleaner has a free limited scanner. Reimage Reimage Cleaner offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.

Manuális Eltávolítási Útmutató - Orgasm@india.com vírus:

Orgasm@india.com eltávolítása ezzel: Safe Mode with Networking

 • Lépés 1: Indítsa a számítógépet Safe Mode with Networking módban

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Kattintson a következőre: Start Shutdown Restart OK.
  2. Mikor a számítógép bekapcsol, kezdje nyomkodni az F8 billentyűt, amíg meg nem jelenik a Advanced Boot Options ablak.
  3. Válassza a listáról a következőt: Safe Mode with Networking Válassza a következőt: 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Nyomja meg a Power gombot a Windows bejelentkezési képernyőn. Most tartsa nyomva a billentyűzet Shift gombját, majd kattintson a Restart lehetőségre..
  2. Most a következőkre kattintson: Troubleshoot Advanced options Startup Settings, végül pedig ezt nyomja meg: Restart.
  3. Miután a számítógép beindult, válassza a Startup Settings ablakban a következőt: Enable Safe Mode with Networking Válassza a következőt: 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Lépés 2: Orgasm@india.com törlés

  Jelentkezzen be a fertőzött fiókba és indítson egy böngészőt. Töltsön le egy megbízható antispyware programot, például: Reimage Reimage Cleaner . Telepítse, frissítse, majd futtasson vele teljes rendszervizsgálatot és távolítson el minden rosszindulatú fájlt, amely a ransomware-hez tartozik, majd fejezze be a behatoló (Orgasm@india.com) eltávolítását.

Próbálkozzon másik módszerrel, ha a ransomware blokkolja a következőt: Safe Mode with Networking

Orgasm@india.com eltávolítása ezzel: System Restore

 • Lépés 1: Indítsa a számítógépet Safe Mode with Command Prompt módban

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Kattintson a következőre: Start Shutdown Restart OK.
  2. Mikor a számítógép bekapcsol, kezdje nyomkodni az F8 billentyűt, amíg meg nem jelenik a Advanced Boot Options ablak.
  3. Válassza a listáról a következőt: Command Prompt Válassza a következőt: 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Nyomja meg a Power gombot a Windows bejelentkezési képernyőn. Most tartsa nyomva a billentyűzet Shift gombját, majd kattintson a Restart lehetőségre..
  2. Most a következőkre kattintson: Troubleshoot Advanced options Startup Settings, végül pedig ezt nyomja meg: Restart.
  3. Miután a számítógép beindult, válassza a Startup Settings ablakban a következőt: Enable Safe Mode with Command Prompt Válassza a következőt: 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Lépés 2: Állítsa vissza a rendszerfájlokat és -beállításokat
  1. Miután megjelent a(z) Command Prompt ablak, írja be, hogy cd restore, majd kattintson arra, hogy Enter. Írja be (idézőjelek nélkül), hogy 'cd restore', majd kattintson arra, hogy 'Enter'.
  2. Most írja be, hogy rstrui.exe, majd kattintson ismét arra, hogy Enter.. Írja be (idézőjelek nélkül), hogy 'rstrui.exe', majd kattintson arra, hogy 'Enter'.
  3. Mikor megjelenik az új ablak, kattintson arra, hogy Next, majd válasszon egy Next fertőzést megelőző visszaállítási pontot. Mikor megjelenik az új 'System Restore' ablak, válassza azt, hogy 'Next' Válassza ki a visszaállítási pontot, majd kattintson arra, hogy 'Next'
  4. A rendszervisszaállítás indításához kattintson arra, hogy Yes. Kattintson arra, hogy 'Yes', és kezdje meg a rendszerindítást
  Miután visszaállította a rendszert egy korábbi pontra, töltse le a Reimage Reimage Cleaner legújabb változatát, és vizsgálja át vele a rendszert, hogy minden Orgasm@india.com elemtől megszabadulhasson

+1: Az adatok visszaállítása

A fenti útmutató a bejutott Orgasm@india.com eltávolításában segít. A titkosított fájlok visszaállításához az avirus.hu biztonsági szakértőinek részletes útmutatóját érdemes követnie.

Több módszerrel is megkísérelheti a bejutott Orgasm@india.com által titkosított fájlok visszaállítását:

Fájlmentés a Data Recovery Pro segítségével

Sajnos ehhez a ransomware-variánshoz még nem készült visszafejtő szoftver. A Data Recovery Pro azonban jó alternatíva, amellyel a fájlok legalább egy része visszaállítható lehet. Csak kövesse az alábbi lépéseket:

 • Data Recovery Pro letöltése;
 • A letöltött Data Recovery telepítőjének lépéseit követve telepítse a szoftvert számítógépére;
 • Indítsa el, és a vizsgálat segítségével gyűjtse össze a bejutott Orgasm@india.com zsarolóvírus által titkosított fájlokat;
 • Állítsa vissza őket.

Fontos törődnie a crypto-ransomware vírusok elleni óvintézkedésekkel. Ha meg szeretné védeni számítógépét az olyan ransomware-ektől, mint a most tárgyalt Orgasm@india.com, használjon megbízható antispyware programot, például: Reimage Reimage Cleaner , SpyHunter 5Combo Cleaner vagy Malwarebytes

A szerzőről

Olivia Morelli
Olivia Morelli

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Olivia Morelli
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-orgasmindia-com-ransomware-virus.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken