Súlyosság:  
  (10/100)

Palikan Search vírus eltávolítása

123

Mi az a Palikan Search?

A Palikan Search keresőmotor egy böngészőeltérítő, amely ingyenes program vagy becsapós frissítés telepítése után jelenhet meg a rendszerben. Mit nem szabad telepíteni? Szerencsére nem kell mostantól elkerülnie a freeware programokat, ha nem szeretne találkozni a Palikan Search adware-rel. Csak oda kell figyelnie a letöltéskezelők, PDF-készítők, videószerkesztők, Java frissítések, Flash Player frissítések, FLV lejátszók és hasonló programok telepítési folyamataira. A Palikan Search még akkor is bejuthat, ha a szoftverek honlapjáról is tölti le a telepítőket.

A bejutáskor beépül a böngészőkbe (Mozilla Firefox, Internet Explorer, Google Chrome stb.), ahonnan keresések közt felbukkanó hirdetések megjelenítésébe kezd. Emellett kétes linkek és más tartalmak is megjelenhetnek, ha a Palikan Search keresőt használja. Ha rákattint a hirdetésekre, gyanús webshopokra juthat, vagy kétes frissítéseket kaphat a Java, Flash Player és más programokhoz. A biztonsági szakértők azt tanácsolják, hogy kerülje el ezeket az oldalakat, mert adware-eket, további böngészőeltérítőket és más ún. potenciálisan kéretlen programokat terjeszthetnek. Ha a program már engedélye nélkül az ön számítógépébe is bejutott, hozzá kell látnia az eltávolításához. A Palikan Search eltávolításához futtasson teljes rendszervizsgálatot a SpyHunter legújabb változatával, vagy a kövesse bejegyzésünk végén található eltávolítási útmutatót.

The example of Palikan Search

Hogyan juthat a rendszerbe?

A Palikan Search (avagy palikan.com) egy félrevezető keresőmotor, amely minden népszerű böngészőbe beépülhet, így a Google Chrome, Mozilla Firefox és Internet Explorer programokba is. Aktívan hirdetik a honlapján keresztül is, de természetesen egyáltalán NEM ajánlott letölteni. A másik dolog, amit NEM ajánlott tenni, az a freeware programok telepítésének elsietése, mert ezek a szoftverek gyakran potenciálisan kéretlen programokkal együtt érkeznek. Sokan figyelmetlenül, sietve végzik el a telepítéseket, és ezzel akaratlanul beleegyeznek a „további komponensek” telepítésébe. Ha biztonságban szeretné tudni számítógépét, utasítsa el a freeware programok telepítői által felajánlott gyanús komponenseket. Ehhez lehetőség szerint mindig az egyéni/custom (vagy haladó/advanced) telepítési módot kell választania, mert csak így jelennek meg a kétes böngészős kiegészítők, bővítmények, eszköztárak és más szoftverek. Nem szabad megengednie azt sem, hogy a telepítők a palikan.com-ra vagy más ismeretlen oldala módosítsák a kezdőlapokat. Ha a Palikan Search átirányításai már megjelentek számítógépén, kövesse a lenti eltávolítási útmutatót, méghozzá minél előbb!

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Palikan Search vírus eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
SpyHunter ajánlott a(z) Palikan Search vírus eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott Palikan Search vírus eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) Palikan Search vírus ellen (2016-02-08)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) Palikan Search vírus ellen (2016-02-08)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon