Súlyosság:  
  (10/100)

PC Accelerate Pro. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Alice Woods - - | Típus: Rendszereszközök

Megbízható a PC Accelerate Pro?

A PC Accelerate Prót hasznos rendszeroptimalizáló szoftverként hirdetik. Ha olyan programot keres, amely eltávolítja a felesleges fájlokat és ezzel némiképp gyorsít a rendszeren, tudnia kell, hogy ez a bizonyos szoftver nem oldja meg ezeket a problémákat, helyette viszont újakat teremt. A kétes program hasznos szolgáltatás helyett csak ront a rendszer teljesítményén, sőt, bizonyos funkciók megfelelő működését is akadályozza. Az is feltűnhet, hogy az alkalmazás blokkol bizonyos szoftverbiztonsági weboldalakat. Mindezt azért teszi, hogy elhitesse a felhasználóval, hogy a rendszer komoly problémáktól szenved. Ehhez felugró értesítéseket megjelenít, amelyek a különböző „problémákról” tájékoztatnak. A szoftver rendszervizsgálatnak látszó ablakokat is nyit, és azonnali cselekvésre szólítja fel az áldozatot.

Ne dőljön be a PC Accelerate Pro állításainak, egyetlen célja, hogy rávegye a teljes változat megvásárlására, amely egyébként szintén minden bizonnyal teljesen haszontalan program lenne. Mielőbb távolítsa el tehát a PC Accelerate Prót, és keressen inkább egy megbízható programot a rendszer karbantartásához. Mi a Reimage nevű szoftvert javasoljuk, amely a rendszer optimalizálása mellet a kártékony programok eltávolítására is képes, az Avira AntiVir funkciónak köszönhetően.

The picture showing PC Accelerate Pro

Habár a PC Accelerate Pro vírus nem tekinthető kifejezetten kártékonynak vagy pusztítónak, scareware-kén jól funkcionál. A szakértők megfigyelései szerint a szoftvert az Instant Supporttal együtt terjesztik. Ez azt jelenti, hogy a program csaló technikai támogatás telefonszámát is közli. Ha az áldozat felhívja ezt a számot, a túloldalon valamilyen kétes „biztonsági” program megvásárlására próbálják meg rávenni. A telefonhívás után nem túl meglepő módon a telefonszámla is magas lesz.

Mikor jutott ez a szoftver a rendszerbe?

A kétes program saját honlapjáról is letöltheti, de különböző hirdetések is terjesztik, sőt, akár szándékos letöltés nélkül is a rendszerbe kerülhet. Észrevétlenül is beépülhet. Hogy ez mikor történhet meg? Nemrégiben minden bizonnyal új programot telepített. A telepítéssel valószínűleg sietett, ezért nem vette észre a telepítőhöz mellékelt programokat. A PC Accelerate Pro így a rendszerbe jutott. Ha a jövőben el szeretné kerülni a hasonló potenciálisan veszélyes szoftvereket, jegyezze meg tanácsainkat. Először is, ha erre lehetőséget kap, mindig az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot válassza. Ezt követően minden lépést alaposan nézzen át. Ha bármilyen kétes csatolmányt lát, utasítsa el a telepítését.

Hogyan távolítható el a PC Accelerate Pro?

A program eltávolítása nem bonyolult. Akár kézzel is elvégezheti, ennek a lépéseit bejegyzésünk alatt találja. Ha eltávolította a telepített programok listáján keresztül, de továbbra is álértesítéseket lát, bizonyos fájlok hátramaradtak. Ezek okozzák az értesítéseket. Azt javasoljuk, hogy telepítsen egy megbízható antispyware programot, és fejezze be vele a PC Accelerate Pro eltávolítását. Ha legközelebb rendszerkarbantartót készül telepíteni, előbb olvassa el mások értékeléseit. Íme a kézi eltávolítás lépései:

A következő programok közül választva automatikusan helyreállíthatja a vírusok okozta kárt: Reimage, SpyHunterCombo Cleaner, Malwarebytes Malwarebytes. Azért ezeket az alkalmazásokat javasoljuk, mert a potenciálisan kéretlen programokat és a vírusokat is minden kapcsolódó fájllal és regisztrációs bejegyzéssel együtt azonosítani képesek.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

Manuális Eltávolítási Útmutató - PC Accelerate Pro:

WindowsMac OS X

PC Accelerate Pro eltávolítása Windows rendszerekből

  1. Kattintson ide: Start Control Panel Programs and Features (Amennyiben ön Windows XP felhasználó, kattintson ide: Add/Remove Programs.) Kattintson ide: 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (Amennyiben ön 'Windows XP' felhasználó, kattintson ide: 'Add/Remove Programs'.)
  2. Amennyiben ön Windows 10 / Windows 8 felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges Quick Access Menu megjelent, válassza először azt, hogy Control Panel, ezután pedig azt, hogy Uninstall a Program. Amennyiben ön 'Windows 10 / Windows 8' felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges 'Quick Access Menu' megjelent, válassza először azt, hogy 'Control Panel', ezután pedig azt, hogy 'Uninstall a Program'.
  3. Távolítsa el a(z) PC Accelerate Pro szoftvert és a vele kapcsolatos egyéb programokat
    Keressen ki a(z) PC Accelerate Pro bejegyzéseit, valamint a többi mostanában telepített, gyanús programét is.
  4. Távolítsa el őket és kattintson arra, hogy OK a változások elmentéséhez. Kattintson jobb gombbal a gyanús bejegyzéseken, majd 'Uninstall'
WindowsMac OS X

PC Accelerate Pro eltávolítása Mac OS X rendszerből

  1. OS X használata esetén Go gomb a képernyő bal felső részén, majd Applications Kattintson ide: 'Go', majd válassza ezt: 'Applications'
  2. Applications mappa megjelenése után keresse ki a kártevőt (PC Accelerate Pro) vagy az egyéb gyanús programokat. Ezután kattintson jobb gombbal ezekre a bejegyzésekre, majd Move to Trash gomb Kattintson minden kártékony bejegyzésre, majd 'Move to Trash'

A szerzőről

Alice Woods
Alice Woods

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Alice Woods
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-pc-accelerate-pro.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken