Súlyosság:  
  (35/100)

PC Fix Speed. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Jake Doevan - - | Típus: Malware

A PC Fix Speed elvileg egy rendszeroptimalizáló program, amely azt ígéri, hogy felgyorsítja a számítógépet és helyreállítja a registry hibáit. A valóság azonban az, hogy aligha találhatnánk olyan programot, amely megoldja a registry ÖSSZES problémáját. Általában csak az elavult bejegyzések nagyon kis hányadát detektálják ezek a programok, ennyi találat viszont csak elhanyagolható mértékben változtat a számítógép sebességén. Azoknak akik nem ismerik a registry-t, avagy a regisztrációs adatbázist, annyit érdemes tudniuk, hogy ez egy több ezer bejegyzéssel rendelkező adatbázis, a bejegyzések pedig a különböző telepített programokhoz tartoznak. A bejegyzések elavulhatnak, ha például egy program eltávolítása után nem kerültek törlésre. A PC Fix Speed vizsgálata ilyen haszontalan bejegyzéseket talál és távolít el. Az érezhető teljesítménynövekedéshez több ezer bejegyzést kellene eltávolítani, de a PC Fix Speed csak néhányat talál, ezért hiába nem vírus vagy malware, a program nem ajánlott, mert megpróbálja rávenni a felhasználókat arra, hogy szükséges a teljes változat.

HOGYAN KERÜLHET A PC Fix Speed A SZÁMÍTÓGÉPEMRE?

A PC Fix Speed letölthető a hivatalos weboldaláról, de sokan jelezték, hogy a program a semmiből bukkant fel számítógépükön. Fontos tudni, hogy a programot freeware és shareware szoftverek is terjesztik. Az ilyen bejutás elkerülésének érdekében mindig figyeljen oda az ingyenes programok telepítőinek komponenslistáira és utasítsa el a kéretlen programok telepítését. A PC Fix Speed félrevezető hirdetéseken keresztül is a rendszerbe juthat, ezek általában arról tájékoztatnak, hogy a számítógép teljesítménye romlott bizonyos problémák miatt. Ezek a felugró ablakok általában illegális weboldalakon jelennek meg. Telepítés után a PC Fix Speed a következő értesítést kezdi megjeleníteni:

Warning!!!
Your system registry contains errors.
Registry errors found: 54We recommend removing errors by clicking on the Remove Now! button.

Ne feledje, hogy habár ezek az értesítések nem félrevezetőek vagy ártalmasak, a problémás bejegyzések eltávolítása nem vezet a teljesítmény javulásához. Mi több, a program megpróbálhatja rávenni a teljes verzió megvásárlására. Ez az, ami miatt érdemes inkább eltávolítani a PC Fix Speedet. Ehhez kövesse az alábbi útmutatót:

HOGYAN TÁVOLÍTHATOM EL A PC FIX SPEEDET?

A PC Fix Speed eltávolításában segíthet a következő útmutató:

‘Start’ -> ‘Vezérlőpult’ -> ‘Program eltávolítása’
Keresse ki a ‘PC Fix Speed 1.2.0.27’ bejegyzést és kattintson az ‘eltávolítás’ gombra.

Ha ez valamiért mégsem segít, töltse le a Reimage vagy a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner legújabb változatát és futtasson teles rendszervizsgálatot. Ezek programok megtalálják a kéretlen fájlokat és el is távolítják őket.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
PC Fix Speed kép
PC Fix Speed kép

A szerzőről

Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-pc-fix-speed.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken