Pc Optimizer Pro. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Jake Doevan - - | Típus: Malware
12

Mi az a PC Optimizer Pro?

A PC Optimizer Pro egy rosszindulatú rendszeroptimalizáló, amelyet a malware-ek közé sorolunk. A vírus megbízható programnak próbálja kiadni magát; azt állítja, hogy javíthat a számítógép biztonságán és védelmén. Mindezt természetesen nem szabad elhinni, mert csaló programról van szó, amely az áldozatok pénzére pályázik. A PC Optimizer Pro egy másik vírushoz, a Fake Antivirushoz kapcsolódik. Mindkét program ÁTVERÉS, nem szabad megvásárolni őket. Pedig mindent megtesznek, hogy erre rávegyék az embereket. Hogy hogyan? Az esetek többségében megijesztik a felhasználókat. Ennek az első lépése, hogy bejutáskor azonnal „rendszervizsgálatot” futtat, majd azt állítja, hogy a Windows működéséhez elengedhetetlen fájlok közül néhány vírussal fertőzött. A fertőzések megszüntetéséhez pedig persze meg kellene vásárolni a program teljes változatát. Ezt viszont nem szabad megtenni, mert egyértelműen pénzkidobás lenne. Az értesítések, a riasztások és a fertőzések mind hamisak. Ne vásárolja meg a programot. Íme néhány példaértesítés:

Attention
Suspicious software activity is detected by PC Optimizer Pro on your computer.
Please start system files scanning for details.

Warning!
Name: taskmgr.exe
Name: C:\WINDOWS\taskmgr.exe

PC Optimizer Pro

Hogyan juthat a rendszerbe a PC Optimizer Pro?

A vírust többnyire fertőzött weboldalakon keresztül, trójai vírusokkal, valamint biztonsági réseket kihasználva terjesztik. Ha el szeretné kerülni, ne nyisson meg illegális weboldalakat, ellenben telepítsen és tartson naprakészen antispyware programot, amely minden kétes behatolót el tud távolítani. Fontos továbbá odafigyelni a gyanús webes felugró értesítésekre; ha egy hirdetés a számítógép ingyenes vizsgálatát ajánlja, vagy bizonyos programok frissítésére szólít fel, biztos lehet benne, hogy kártékony hirdetéssel találkozott. Ha a PC Optimizer Pro a rendszerbe jut, megpróbálhat letiltani bizonyos programokat, és azt állítani, hogy fertőzöttek. Emellett módosíthatja a böngészők beállításait, engedély nélkül az internetre csatlakozhat, futhat a háttérben és letilthatja a valódi antivírus és antispyware programokat.

A behatoló kézi eltávolítása sajnos meglehetősen nehézkes, alapos számítógépes ismereteket igényel – tanácsos tehát inkább az automatikus eltávolítási módszert használni.

Hogyan távolítható el a PC Optimizer Pro a rendszerből?

Ha az ön számítógépét is megfertőzte a PC Optimizer Pro, futtasson teljes rendszervizsgálatot a SpyHunter, a Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus”] vagy a Malwarebytes Anti Malware”] programmal. Mindegyik képes eltávolítani a fertőzés minden elemét. Persze próbálkozhat a kézi eltávolítással is, de ez nem garantálja a teljes eltávolítást, néhány veszélyes fájl a rendszerben maradhat. A manuális eltávolítás lépései a következők:

  1. Kattintson a Start menüre, majd válassza a Vezérlőpultot.
  2. Kattintson a Programok kategória Program eltávolítása lehetőségére.
  3. Keresse ki a listából a PC Optimizer Pro-t és kattintson az Eltávolítás gombra.
  4. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK (GYIK)

Kérdés: Felbukkant a számítógépemen a PC Optimizer Pro, pedig nem telepítettem. Lehet, hogy vírus ez a program, és titokban jutott a rendszerbe?

A PC Optimizer Pro egy rendkívül veszélyes program, amely az áldozatok pénzét próbálja megszerezni. Tudjuk, hogy a többi becsapós rendszeroptimalizálóhoz hasonlóan terjed, tehát nem meglepő, hogy váratlanul jelent meg. Ezek a programok általában becsapós felugró hirdetések segítségével, más programok mellé csomagolva, trójai vírusokon keresztül és más megtévesztő módszerekkel terjednek. Ha megjelent a PC Optimizer Pro, mielőbb vizsgáld át a rendszert egy naprakész antispyware programmal, különben hamarosan számos problémát okozhat. Tanácsos az automatikus módszerrel megszabadulni a PC Optimizer Pro-tól.

Kérdés: Amint bekapcsolom a számítógépet a PC Optimizer Pro elkezdi vizsgálni a rendszert. Mindig több száz hibát talál. A javításhoz viszont meg kell vásárolni a programot. Megvásárolhatom?

NEM szabad megvásárolni a PC Optimizer Pro-t, mert rosszindulatú program! Ha ellenőrizni szeretnéd, hogy valójában milyen problémák találhatóak a rendszerben, töltsd le a Reimage”] legújabb változatát, vagy valamilyen más megbízható antispyware programot – a lényeg, hogy a PC Optimizer Pro átverés, csak a mit sem sejtő áldozatok pénzét próbálja megszerezni. A számítógép és az adatok védelmének érdekében mielőbb el kell távolítani a PC Optimizer Pro-t. Erre is használható a SpyHunter.

Kérdés: Segítség, megfertőzött a PC Optimizer Pro! Rákerestem, és kiderült, hogy veszélyes program, de nem tudom eltávolítani. Kaphatnék egy részletes útmutatót a PC Optimizer Pro eltávolításához?

Igen, tényleg veszélyes program fertőzött meg, semmiképp sem szabad fizetni érte. A PC Optimizer Pro eltávolításához töltsd le a Reimage”] legújabb változatát. Ne felejtsd el frissíteni az adatbázisát, majd futtass teljes rendszervizsgálatot és távolíts el minden megtalált fertőzött fájlt.

Kérdés: Éppen internetezgettem, mikor óriási üzenet jelent meg. Felajánlotta, hogy kijavítja a hibákat a rendszerben, úgyhogy rákattintottam. Most állandóan megjelenik valami PC Optimizer Pro, ami pénzt akar. Az a fő gond, hogy nem tudom sehogy sem eltávolítani, nem jelenik meg a programok listáján.

Sajnos rákattintottál a hackerek vírusos értesítésére, ezzel jutott a rendszerbe a PC Optimizer Pro. Teljes rendszervizsgálatot kell futtatnod egy naprakész antispyware programmal és el kell távolítanod a talált kártékony fájlokat. Ha biztos szeretnél benne lenni, hogy a PC Optimizer Pro tényleg törlődött, a Reimage”] programot használd az eltávolításhoz.

Kérdés: Tudnátok segíteni abban, hogy a PC Optimizer Pro vírus-e vagy sem? Lehet, hogy megvásárolom a teljes változatot, hogy gyorsítson a gépemen.

NEM szabad megvásárolni a PC Optimizer Pro-t, mert kártékony program! Akármit is ajánlanak a fejlesztők, valójában haszontalan programról van szó, sőt, akár személyes adatokat is ellophat. Ha biztonságban szeretnéd tudni adataidat, távolítsd el a PC Optimizer Pro vírust. Ehhez használd a Reimage”] legújabb változatát.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Pc Optimizer Pro eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
Reimage ajánlott a(z) Pc Optimizer Pro eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

Figyelem: Manuális lépések szükségesek üzenet esetén egy vagy több eltávolító nem képes eltávolítani a parazitát felhasználói beavatkozás nélkül; kérjük olvassa el a manuális eltávolítási útmutatót.

A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.

A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában
Reimage a médiában
Pc Optimizer Pro kép
Pc Optimizer Pro kép

Pc Optimizer Pro manuális eltávolítás:

Törlendő regisztrációs bejegyzések:
HKLMSoftwareClasses*shellexContextMenuHandlersPCOptmizerProContextMenu
HKLMSoftwareClassesclsid{EB5A3A22-ECA7-4198-BEBF-2A3DE20513B7}
HKLMSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallPC Optimizer Pro


Törlendő fájlok:
%AppData%MicrosoftInternet ExplorerQuick LaunchPC Optimizer Pro.lnk
%USERPROFILE%DesktopPC Optimizer Pro.lnk
%USERPROFILE%DesktopPCOptimizerProSetup.exe->(nsis-6-PCOptimizerPro.exe)
%USERPROFILE%Start MenuProgramspc optimizer proPC Optimizer Pro.lnk
%USERPROFILE%Start MenuProgramspc optimizer proUninstall.lnk
%ProgramFiles%pc optimizer propcophelpfile.chm
%ProgramFiles%PC Optimizer ProPCOptimizerPro.exe
%ProgramFiles%pc optimizer proPCOptimizerPro.exe.manifest
%ProgramFiles%pc optimizer proPCOptProCtxMenu.dll
%ProgramFiles%pc optimizer proPCOptProTrays.exe
%ProgramFiles%pc optimizer prouninst.exe
%ProgramFiles%pc optimizer proUpdatesDll.dll
%windir%TasksPC Optimizer Pro.job

Törlendő könyvtárak:
%USERPROFILE%Start MenuProgramspc optimizer pro
%ProgramFiles%pc optimizer pro

Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Forrás: http://www.2-spyware.com/remove-pc-optimizer-pro.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken