Súlyosság:  
  (6/100)

PCKeeper. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Ugnius Kiguolis - - | Típus: Malware
12

Mi az a PCKeeper?

A PCKeeper programot elméletileg azzal a céllal készítették, hogy segítsen eltávolítani a számítógépről a különböző problémákat, a hibás regisztrációs bejegyzéseket és a szükségtelen fájlokat, amelyek programtelepítés és -eltávolítás során keletkeznek. Bizonyos fórumokon azonban számos kérdés felvetődött a PCKeeper megbízhatóságát illetően. A fejlesztők szerint a PCKeeper hatékony optimalizációs és biztonsági szoftvercsomag. Minden Windows-verzióval kompatibilis és képes javítani a rendszer sebességén, valamint detektálni tudja a malware-eket. Habár mindez nagyon jól hangzik, valójában csak a fizetős teljes változat használható például a felesleges fájlok eltávolítására. A licenc 39.95 dollárba kerül, de mielőtt előkeresné bankkártyáját, gondolja át még egyszer a dolgot, hiszen rengeteg ingyenes program rendelkezik ugyanilyen funkciókkal. Fontos továbbá, hogy több száz érvénytelen regisztrációs bejegyzés eltávolítása sem jár érzékelhető sebességnövekedéssel. Ehhez valószínűleg több ezer hibás bejegyzés lenne szükséges.

Hogyan juthat a PCKeeper a számítógépemre?

Nem számít, hogy a PCKeeper NEM vírus, a letöltőoldalak telis tele vannak negatív ismertetőkkel. Bizonyos embereket hirdetések bosszantanak, mások pedig arról panaszkodnak, hogy a program magától bukkant fel a számítógépükön. Igen, a PCKeeper letölthető szándékosan a hivatalos weboldalról, de fontos figyelembe venni azt is, hogy ingyenes programok telepítése után kéretlenül is megjelenhet. Ezt a terjesztési módszert bundlingnak hívják és rosszindulatú módon kihasználja az emberek figyelmetlenségét. Ha nem szeretné extra mellékletként feltelepíteni a PCKeepert, figyeljen oda az ingyenes programok telepítéseire. Válassza az egyéni/custom (vagy haladó/advanced) telepítési módot, ha például PDF készítőt vagy videórögzítőt tölt le, és utasítsa el a mellékletek telepítését. Ha a PCKeeper a rendszerbe jut, vizsgálatot indít, majd megjeleníti az eredményeket. Ahogy azt el is lehet képzelni, hibás regisztrációs bejegyzésekről, felesleges fájlokról és egyéb megoldásra váró problémákról tájékoztat. Ahogy azonban már említettük is, a számítógép teljesítményén ezek nem valószínű, hogy javítani fognak.

Hogyan távólítható el a PCKeeper?

Habár NEM vírusról van szó, nem ajánljuk, hogy megvásárolja. Az eltávolításnak két módja van. Használhat automatikus eltávolítót, például a Reimage vagy a Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus személyében, vagy törölheti kézzel is. Ennek a következők a lépései:

1. Start → Vezérlőpult → Program eltávolítása.
2. A Program eltávolítása menüben keresse ki a PCKeepert.
3. Kattintson az Eltávolítás gombra és kövesse a megjelenő utasításokat.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) PCKeeper eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
Reimage ajánlott a(z) PCKeeper eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.

A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában
Reimage a médiában
Alternatív Szoftverek
Plumbytes Anti-Malware
Kipróbáltuk a(z) Plumbytes Anti-Malware hatékonyságát a(z) PCKeeper ellen (2015-01-25)
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) PCKeeper ellen (2015-01-25)
Hitman Pro
Kipróbáltuk a(z) Hitman Pro hatékonyságát a(z) PCKeeper ellen (2015-01-25)
Webroot SecureAnywhere AntiVirus
Kipróbáltuk a(z) Webroot SecureAnywhere AntiVirus hatékonyságát a(z) PCKeeper ellen (2015-01-25)
PCKeeper kép
PCKeeper kép
forrás: http://www.2-spyware.com/remove-pckeeper.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken