Értékelés:  
  (91/100)

Plumbytes áttekintés, ingyenes letöltés

írta: Olivia Morelli - - | Típus: Antispyware

A Plumbytes Anti-Malware egy hasznos rendszerbiztonsági szoftver, amelyet a Plumbytes Software, LP fejleszt. A nagy-britanniai vállalat olyan antimalware megoldást készített, amely mindazoknak kiváló megoldás, akik nemcsak malware, hanem spyware szoftverek eltávolítására is képes programot keresnek. A Plumbytes pontosan erre képes: eltávolítja a vírusokat, a trójaiakat, a ransomware-eket, a keyloggereket, a csaló antispyware-eket, a férgeket, az adware-eket, a böngészőeltérítőket és egyéb kártékony programokat is, amelyek veszélyt jelentenek a felhasználó adataira vagy magára a rendszerre. Sőt, a program ezen felül is kínál funkciókat.

A Plumbytes Anti-Malware beépített böngészőeltérítés elleni védelmet nyújt, amely meglehetősen hasznos funkció napjaink internetén. A böngészőeltérítők potenciálisan kéretlen programok, amelyek más ingyenes programok mellékleteként terjednek, azaz azok telepítésekor kerülnek a rendszerbe. Ha el szeretné kerülni az így besettenkedő programokat, extra lépéseket kell tennie a telepítőkben, ez pedig időigényes folyamat. Az eltérítés elleni védelem úgy segít, hogy megakadályozza a kétes programokat a böngészők módosításában.

Egy másik hasznos funkciója a biztonsági fenyegetések azonosítása, amely böngészés közben nyújt védelmet. Mindenki tudja, hogy rengeteg adathalász weboldal létezik az interneten, amelyek megtévesztő információk segítségével mind személyes adatokat próbálnak kiszedni a felhasználókból, vagy veszélyes programok telepítésére próbálják rávenni a látogatókat. Nehéz egyedül azonosítani az ilyen weboldalakat, tehát nagyon jól jön a kockázatokra figyelmeztető funkció.

Érdemes megemlíteni azt is, hogy ez az antimalware a rendszervizsgálat sebességének tekintetében is lehagyja a konkurenciát. Más antimalware eszközökhöz képest a Plumbytes Anti-Malware akár ötször gyorsabban is végezhet a rendszer átvizsgálásával. Mindemellett a Plumbytes biztonsági szoftverének felülete rendkívül felhasználóbarát, a felhasználók gond nélkül, gyorsan átvizsgálhatják számítógépüket. A felhasználók beállíthatják azt is, hogy a program minden rendszerinduláskor vizsgálatot futtasson. A Plumbytes használatáról részletesen olvashat Plumbytes útmutatónkban.

Plumbytes útmutató

A Plumbytes letöltése

A Plumbytes Anti-Malware ingyenes változata innen tölthető le, ezzel azonosíthatók az esetleges fenyegetések a számítógépen. A program a következő rendszerekkel kompatibilis: Windows 10/8/7 (32 és 64 bites), Vista (SP2-vel, csak 32 bit) és XP (SP3-mal, csak 32 bit). A szoftver automatikusan azonosítja a rendszerben ólálkodó spyware és malware fertőzéseket, valamint információkkal is szolgál róluk. A legtöbb funkcióhoz azonban a szoftver teljes változata szükséges. A teljes változat licence 34,99 euróért szerezhető be, ez az áfát nem tartalmazza. A licenc hat hónapig érvényes, ezután automatikusan megújítható. Az automatikus megújítás természetesen nem kötelező. Fontos megemlítenünk, hogy a program használatával személyre szabott segítséget is kérhet informatikai szakértőktől. Ha a szoftver nem képes automatikusan azonosítani egy adott fenyegetést, vagy bármilyen más problémája adódik a programmal, a 0-24 technikai támogatási csoport ingyenesen egyedi megoldást biztosít.

Megjegyeznénk, hogy ne próbáljon ingyenes módszerrel Plumbytes Anti-Malware licenckulcsot vagy Plumbytes Anti-Malware aktiválót keresni az interneten – nem fog ilyet találni. Ennek ellenére számos csaló létezik, akik ingyenes és kalóz változatokat kínálnak – ezek azonban vírusokat, megfigyelő programokat, trójaiakat és más fertőzéseket rejthetnek. Ha Plumbytes Anti-Malware cracket szeretne letölteni, inkább gondolja át a dolgot. A fizetős szoftverek kalóz változatainak telepítése illegális, büntetéssel járhat. Sőt, a csalók is kihasználhatják a fizetni nem akaró internetezőket, malware-eket juttathatnak a számítógépükre. Legyen óvatos! Csak a program eredeti változatában bízhat meg.

Megbízható a Plumbytes?

Ezt sokan kérdezik, és a válasz továbbra is az, hogy igen: a Plumbytes teljes mértékben megbízható szoftver. Új termék, és érthető, hogy egyes biztonsági szakértők kétkedve fogadják az új programokat. Az avirus csapata azonban kipróbálta a Plumbytes-t, és állíthatjuk, hogy a program használata biztonságos, és tényleg gyorsan, hatékonyan képes eltávolítani a spyware és malware fenyegetéseket a rendszerből. Nem szükséges kételkednie a Plumbytes megbízhatóságában. Ha olyan weboldalt talál, amely potenciálisan kéretlen programnak vagy veszélyes szoftvernek állítja be a Plumbytes-t, minden bizonnyal egy konkurens vállalat weboldalán jár, aki a saját termékét próbálja népszerűsíteni. A Plumbytes egy megbízható védelmi szoftver, egyáltalán nem kártékony.

A Plumbytes összehasonlítása

Plumbytes vagy SpyHunter

A Plumbytes Anti-Malware és a SpyHunter hasonló spyware- és malware-eltávolítók. Mindkét programból létezik olyan változat, amely ingyenesen átvizsgálja a rendszert és azonosítja a kártevőket. A helyreállításhoz azonban mindkét esetben a teljes verzió megvásárlására van szükség. Mindkét program ugyanannyiért kínálja a licencelt változatot: 34,99 euróért, az áfát nem számítva. A programok kártékony és potenciálisan kéretlen programok eltávolítására is használhatók. Véleményünk szerint a Plumbytes felhasználóbarátabb felületet nyújt, a SpyHunterrel szemben intelligens keresési funkciót is kínál, amely automatikusan ellenőrzi a fontosabb rendszerterületeket. A SpyHunter lehetőséget ad különböző vizsgálati beállítások módosítására, amely talán megnehezítheti a tapasztalatlanabb felhasználók dolgát. Emellett megfigyeléseink szerint a Plumbytes gyorsabban végez a rendszer vizsgálatával, mint a SpyHunter. A Plumbytes és a SpyHunter részletes összehasonlítását itt találja.

SpyHunter vagy Malwarebytes AntiMalware

Annak ellenére, hogy viszonylag új versenyzőről van szó, a Plumbytes Anti-Malware legalább annyira jó, mint a Malwarebytes Anti-Malware. A Malwarebytes egyébként ingyenes programként hirdeti magát, pedig az ingyenes változat csak a bejutott malware-ek eltávolítására szolgál, valós idejű védelmet nem nyújt. A Plumbytes nem hirdeti magát ingyenes programként, de ingyenesen átvizsgálja a rendszert. Ez azt jelenti, hogy fizetés nélkül ellenőrizhető a számítógép állapota. A programok fizetős változatai számos funkciót nyújtanak. Fontos, hogy a Plumbytes a Malwarebytes-nál gyorsabban elvégzi a vizsgálatot, valamint 60 napos pénzvisszafizetési garanciát kínál, szemben a Malwarebytes 30 napos lehetőségével. Itt részletes összehasonlítást olvashat a Plumbytes és a Malwarebytes AntiMalware szoftverekről.

Gyakran feltett kérdések a Plumbytes Anti-Malware-re vonatkozóan:

Kérdés: Helló. Olyan rendszervédő szoftvert keresek, amely vírusok ellen is véd, és a rengeteg hirdetést megjelenítő programok ellen is. A gyerekeim sajnos meglehetősen gyakran telepítenek ilyen reklámprogramokat. Felfedeztem a Plumbytes Anti-Malware nevű programot. Nem olyan drága, mint a többi antimalware, de szeretném tudni, hogy tényleg megbízható-e.

Válasz: A Plumbytes Anti-Malware egy teljesen megbízható antimalware program, amely spyware és malware fertőzések azonosítására és gyors eltávolítására is képes. A program viszonylag új az antimalware-ek piacán, de vizsgálataink szerint legalább annyira hatékony, mint más antimalware-ek, sőt, számos extra funkciót is kínál, amelyek más programokban nem elérhetők.

Kérdés: Feltelepítettem a PlumBytes Anti-Malware-t, de úgy tűnik, hogy nem találja azt az adware-t, ami lelassítja a számítógépemet és állandóan hirdetéseket jelenít meg. Mit tegyek?

Válasz: Kedves felhasználó! Ha a Plumbytes Anti-Malware nem tudja azonosítani a problémák forrását, először is ellenőrizze, hogy a legfrissebb változatot használja-e. Telepítse a legújabb verziót, majd vizsgálja át újra a rendszert. Ha ez sem segített, más lehetősége is van: vegye fel a kapcsolatot a Plumbytes nonstop ügyfélszolgálatával, ahol szakértők fognak személyre szabott megoldást nyújtani.

Kérdés: Úgy sejtem, hogy a számítógépemet valamilyen malware fertőzi, de nem vagyok biztos a dologban. Szeretnék a végére járni, de nem akarom ehhez a Plumbytes teljes változatát megvásárolni. Mit javasolnak?

Válasz: Ha úgy sejti, hogy számítógépét malware fertőzi, azt javasoljuk, hogy vizsgálja át a rendszert a Plumbytes Anti-Malware próbaváltozatával, amelyet ingyenesen letölthet. A próbaváltozat azonosítja a fertőzéseket, és csak azok eltávolításához van szüksége a Plumbytes teljes változatára.

Kérdés: Információkat kerestem a Plumbytes Anti-Malware-ről, és néhány negatív értékelést találtam. Honnan tudhatom, hogy nem átverés ez a program? Megbízható a Plumbytes?

Válasz: Minden programról találhatunk jó és rossz véleményeket, ez a biztonsági szoftverek esetében is így van. Szerintünk nem átverésről van szó, a Plumbytes Anti-Malware minden fertőzést sikeresen eltávolított tesztszámítógépünkről. A Plumbytes-t negatívan értékelő weboldalak egyébként gyakran valamilyen rivális szoftver fejlesztőihez tartoznak, akik saját programjukat szeretnék népszerűsíteni – nem feltétlen kell tehát az ilyesmit komolyan venni.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Plumbytes Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Plumbytes Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Plumbytes Anti-Malware nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A(z) Plumbytes Anti-Malware egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Plumbytes Anti-Malware malware eltávolító teljes változatát.
Plumbytes kép
Plumbytes képPlumbytes kép
A szerzőről
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Malware-elemző...

Üzenet neki: Olivia Morelli
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/review-plumbytes.html
Értékelések más nyelveken

A véleménye ezzel kapcsolatban: Plumbytes