Súlyosság:  
  (99/100)

Pony vírus eltávolítása

12

A “Pony” vírus egy veszélyes botnet, amelyet cyberbűnözők egy csapata azért hozott létre, hogy magáninformációt és digitális pénzt lopjon. A digitális/elektronikus pénzek közé tartozik például a Bitcoin, a Zerocoin, a Litecoin, a Namecoin, a Peercoin, a Dogecoin, stb. Ezeket úgynevezett digitális pénztárcákban tárolják, a pénztárcák pedig számítógépeken vagy biztonságos tárolást nyújtó weboldalakon őrzik. A “Pony” vírus ezeket a pénztárcákat támadja, a bűnözők ezeket próbálják megszerezni, de segítségével bejelentkezési adatok is megszerezhetőek. Adataink szerint a megszerzett loginek száma 2 millió körül jár, az érintett weboldalak pedig többek között a Google, a Twitter, a Facebook és a Youtube. A vírus ellett már 85 digitális pénztárcához is hozzáfért, körülbelül 200 dolláros kárt okozva ezzel.

Hogyan juthat a Pony botnet a számítógépembe?

A “Pony” vírus szinte bármivel terjedhet: ingyenes játékokkal, illegális programokkal, kártékony böngészős beépülőkkel, egyéb kétes szoftverekkel. Ezek a programok tökéletes terjesztési módszereknek bizonyulnak. Mikor programot választ az internetről, mindig nézzen utána, hogy biztonságos-e a kiszemelt. Kerülje el a félrevezető/illegális/ártalmas weboldalakat. A digitális pénznemeket használóknak a biztonsági szakértők azt tanácsolják, hogy használjanak titkosított e-pénztárcát (e-wallet). A legjobb megoldás viszont még mindig az offline tárolás, például egy pendrive-on. Fontos még egy hatékony antispyware program használata is, hogy kivédje az ilyen fajta támadásokat. Ha úgy sejti, hogy a “Pony” vírus az ön számítógépébe is bejutott, kövesse a az alábbi eltávolítási útmutatót.

Hogyan távolítható el a Pony vírus?

A “Pony” vírus elkerülésének és eltávolításának is egy megbízható antispyware program a feltétele. Mi ezeket ajánljuk:  SpyHunter, STOPzilla, Malwarebytes Anti Malware. Érdemes a pro változatokat választani, mert ezek valós idejű védelme az igazán hatékony megoldás.

Automatikus Pony vírus eltávolítás

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Pony vírus eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Pony vírus eltávolító Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Pony vírus eltávolító
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
SpyHunter ajánlott a(z) Pony vírus eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott Pony vírus eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) Pony vírus ellen (2014-10-10)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) Pony vírus ellen (2014-10-10)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon