Súlyosság:  
  (98/100)

Rango Win 7 Antispyware 2014. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Julie Splinters - - | Típus: Spyware

Mi az a Rango Win 7 Antispyware 2014?

A Rango Win 7 Antispyware 2014 egy biztonsági programnak álcázott szoftver, amelyet cyberbűnözők működtetnek. A program megpróbálja elhitetni az áldozatokkal, hogy számítógépük súlyosan fertőzött, ezért meg kell vásárolniuk a Rango Win 7 Antispyware 2014 “teljes változatát”. Persze a “próbaváltozathoz” hasonlóan a teljes sem ér semmit, ezért nem szabad megvásárolni. Ha az ön számítógépén is állandóan valamilyen rendszervizsgálat, majd egy értesítés jelenik meg, miszerint több tucat vírus fertőzi a rendszert, valószínűleg ezzel az ál-antispyware-rel áll szemben. Az eltávolításhoz szerezzen be egy naprakész valódi antispyware programot, futtasson vele teljes rendszervizsgálatot, majd távolítsa el a detektált elemeket. Ellenkező esetben előbb-utóbb nem csak a vizsgálatot és az értesítést kell megtűrnie, hanem újabb rosszindulatú programokat is; sőt, az ilyen típusú kártevők megfigyelhetik a begépelt adatokat és összegyűjthetnek bizonyos személyes információkat. Ha nem szeretné megosztani például belépési vagy banki adatait, mielőbb távolítsa el a Rango Win 7 Antispyware 2014–et. Ennek a legegyszerűbb módja a Reimage teljes rendszervizsgálata.

Hogyan juthat a Rango Win 7 Antispyware 2014 a számítógépre?

A Braviax csoport többi fertőzéséhez hasonlóan (A Rango Win 7 Antispyware 2014 ebbe a csoportba tartozik) ez a kártevő is becsapós értesítések és spam levelek segítségével terjed. Fontos, hogy a terjedését szolgáló értesítések rendkívül félrevezetőek. Általában azt állítják, hogy a felhasználónak frissítenie kell például a Java, a Flash Player vagy az FLV Player programját. A kattintással megjelenő letöltés azonban nem az ígért frissítés, hanem a Rango Win 7 Antispyware 2014 telepítője. Amint a rendszerbe jut, a vírus beépül a regisztrációs adatbázisba, így minden rendszerindítással működésbe léphet. Ezt követően megjelennek a számítógép állapotáról szóló hamis értesítések. Természetesen a teljes változat megvásárlása is megjelenik. Ne fizesse ki a teljes változat árát, mert csak a pénzét dobná ki az ablakon. Mielőtt bedőlne a programnak és elhinné, hogy fertőzésekkel van tele a rendszer, gondolkodjon: mikor telepítette ezt a víruskeresőt? Töltsön le inkább egy megbízható antispyware programot és azzal vizsgálja át a rendszert. Sajnos a Rango Win 7 Antispyware 2014 és a hozzá hasonló programok képesek letiltani a megbízható biztonsági programokat. Ha ön is ezt tapasztalja, kövesse az alábbi útmutatót.

Hogyan távolítható el a Rango Win 7 Antispyware 2014 vírus?

Nem érdemes kézi eltávolítási útmutatót követni a Rango Win 7 Antispyware 2014 eltávolításához, mert könnyen törölhet rossz fájlokat, amely a rendszer sérüléséhez vezethet. Használjon inkább egy automatikus anti-malware programot, például a SpyHunter vagy STOPzilla legfrissebb változatát. Abban az esetben, ha a vírus letiltotta az ilyen programokat, a következő kóddal elhitetheti vele, hogy vásárolt licencet: 3425-814615-3990. Aktiválás után futtasson teljes rendszervizsgálatot egy anti-spyware programmal, hogy az eltávolíthassa a fertőzött fájlokat.

Ha mégsem sikerül elindítani a programokat, kövesse az alábbi útmutatót:

1. Indítsa számítógépét ‘Csökkentett mód hálózattal’ módban – ehhez indítsa újra a számítógépet és induláskor nyomogassa az F8 gombot.
2. Jelentkezzen be a szokásos fiókba.
3. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre és válassza a ‘Futtatás rendszergazdaként’ lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges).
4. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe Töltse le és indítsa el a programot, hogy az leállíthassa a Rango Win 7 Antispyware 2014 folyamatait és eltávolíthassa a fájljait.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
Rango Win 7 Antispyware 2014 kép
Rango Win 7 Antispyware 2014 kép

A szerzőről

Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-eltávolítási specialista

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Julie Splinters
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-rango-win-7-antispyware-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken