Súlyosság:  
  (97/100)

Rango Win 7 Antivirus 2014 törlés

írta: Alice Woods - - | Típus: Spyware

Mi az a Rango Win 7 Antivirus 2014?

A Rango Win 7 Antivirus 2014 egy ál-antispyware program (angolul rogue antispyware), ezért nem jó ötlet a számítógépen tartani. A legfontosabb tudnivaló a vírussal kapcsolatban, hogy nem szabad bedőlni a becsapós rendszervizsgálatainak és értesítéseinek, mert a megjelenített fertőzések kitalációk. Ha sikeresen megijeszti az áldozatot, megpróbálja elhitetni vele, hogy a fertőzések eltávolítása csak a Rango teljes változatának megvásárlásával lehetséges. Nagyon fontos, hogy ha elhiszi, hogy csak a Rango Win 7 Antivirus 2014 segíthet, ezért megvásárolja, nemcsak a program árát dobja ki az ablakon, hanem maradék pénzét is elveszítheti, hiszen a bankkártyás fizetés során a vírus készítői könnyedén hozzáférhetnek a kártya adataihoz. Hagyja tehát figyelmen kívül a vírus értesítéseit, és lásson hozzá az eltávolításához. Ehhez mi a Reimage legfrissebb változatát ajánljuk. A megfelelő eltávolításhoz frissítse a programot!

Hogyan juthat a Rango Win 7 Antivirus 2014 a számítógépemre?

A Rango Win 7 Antivirus 2014-et számos módon terjesztik. Ahogyan a Rango Win 7 Antispyware 2014 is, ez a változat is “elkapható” többek között megtévesztő webes értesítéseken, spam leveleken és illegális programokon keresztül. Ne kattintson olyan böngészős értesítésekre, amelyek szerint frissítenie kellene bizonyos programokat, vagy amelyek ingyenes rendszervizsgálatot ajánlanak! A legbiztosabb megoldás ezekben az esetekben elhagyni az egész weboldalt, mert vélhetőleg illegális vagy fertőzött. Ne feledje, hogy a Java, Flash Player, FLV Player, stb. programok frissítéseit ajánló értesítések mind adware-eket, böngészőeltérítőket és ilyen ál-antispyware programokat terjesztenek. Ha a Rango Win 7 Antivirus 2014 bejut a rendszerbe, a következő értesítést jeleníti meg:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Ha az ön számítógépén is felbukkant az értesítés, kövesse az alábbi Rango Win 7 Antivirus 2014 eltávolítási útmutatót.

Hogyan távolítható el a Rango Win 7 Antivirus 2014 vírus?

Ha felbukkantak a Rango Win 7 Antivirus 2014 értesítések, ideje cselekednie. Az eltávolításhoz válassza az AUTOMATIKUS ELTÁVOLÍTÁSI MÓDSZERT, mert ez csak egy (valódi) antispyware letöltését, frissítését, majd rendszervizsgálatának lefuttatását jelenti. Ha részletes leírásra van szüksége, olvassa el ezt a útmutatót. A Rango Win 7 Antivirus 2014 eltávolításához mi a Reimage és a SpyHunter 5Combo Cleaner programokat ajánljuk, mert ezek könnyedén megtalálják és eltávolítják a kártevő rejtett elemeit is.

FIGYELEM! Ahogy azt már említettük is, a Rango Win 7 Antivirus 2014 képes letiltani a valódi biztonsági programokat, például a SpyHuntert vagy a StopZillát. Ha az ön számítógépén is ez a helyzet, próbálkozzon a következőkkel:

1. A VÍRUS LETILTÁSA A RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

 1. Start menü -> Minden program -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás.
 2. Miután a Rendszerfájlok és -beállítások visszaállítása ablak megjelent, kattintson a Tovább gombra.
 3. Válasszon egy megfelelő visszaállítási pontot, majd Tovább.
 4. Kattintson a Befejezés gombra és várja meg, amíg a számítógép újraindul.
 5. Futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage legújabb változatával.

2. CSÖKKENTETT MÓD HÁLÓZATTAL:

 1. Indítsa újra a számítógépet.
 2. Amint a számítógép bekapcsol, kezdje nyomogatni az F8 billentyűt, amíg a Speciális rendszerindítási beállítások képernyő meg nem jelenik.
 3. Válassza a Csökkentett mód hálózattal lehetőséget (a nyilak segítségével), majd Enter billentyű.
 4. Jelentkezzen be a megszokott felhasználói fiókba.
 5. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre, például az Internet Explorerre, és válassza a Futtatás rendszergazdaként lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges)
 6. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe, majd letöltés után indítsa el és futtassa a programot.

3. A SZÁMÍTÓGÉP ÁTVIZSGÁLÁSA VENDÉGFIÓK SEGÍTSÉGÉVEL:

Ha rendelkezik másik (vagy vendég-) fiókkal, megpróbálhatja abból elindítani a vizsgálatot. Csak jelentkezzen be és töltse le a Reimage programot a teljes rendszervizsgálathoz. A következő lépésekkel tudja aktiválni a vendégfiókot:

 1. Start menü -> Vezérlőpult -> Felhasználói fiókok.
 2. Miután megjelent az új ablak, kattintson a Felhasználói fiókok és családbiztonság, majd pedig a Felhasználói fiókok hozzáadása vagy eltávolítása gombokra.
 3. Kattintson a Vendég, majd a Bekapcsolás gombokra, ezután indítsa újra a számítógépet.
 4. Miután megjelent a Windows bejelentkezési képernyő, válassza a Vendégfiókot és töltse le az ajánlott antispyware-t.

4. AZ ANTISPYWARE LETÖLTÉSE EGY MÁSIK SZÁMÍTÓGÉPEN:

 1. Egy másik számítógépen töltse le a Reimage vagy a SpyHunter 5Combo Cleaner legújabb változatát.
 2. A letöltés végeztével másolja fel a fájlt egy CD/DVD-re, külső HDD-re vagy egy pendrive-ra.
 3. Állítsa le a rosszindulatú folyamatokat a fertőzött számítógépen. Ehhez használhatja ezt az útmutatót.
 4. Csatlakoztassa az adathordozót a fertőzött számítógéphez és futtassa az antispyware programot.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
Rango Win 7 Antivirus 2014 kép
Rango Win 7 Antivirus 2014 kép

A szerzőről

Alice Woods
Alice Woods

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Alice Woods
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-rango-win-7-antivirus-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken