Súlyosság:  
  (97/100)

Rango Win 7 Protection 2014. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Jake Doevan - - | Típus: Spyware
12

Mi az a Rango Win 7 Protection 2014?

A Rango Win 7 Protection 2014 egy ál-antispyware, segítségével pénzt próbálnak lopni az áldozatoktól, ezért ha az ön számítógépén is felbukkantak a hozzá tartozó értesítések, azonnal vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware szoftverrel! Az ilyen álprogramok kártékony weboldalakat célzó átirányításokat is indíthatnak, rögzíthetik a beírt adatokat és más veszélyes tevékenységeket is folytathatnak. Az átirányítások további vírusokat rejtő weboldalakra juttathatják, a billentyűzet megfigyelése pedig személyes vagy banki adatainak eltulajdonításával járhat. Amint a Rango Win 7 Protection 2014 vírus megfertőzi a rendszert, arról értesíti a felhasználót, hogy a számítógép súlyos fertőzések áldozata. Ezek a fertőzések kitalációk, a program nem rendelkezik valódi vírusadatbázissal vagy egyáltalán bármilyen olyan funkcióval, amivel a valódi víruskeresők igen. Miután sikeresen elhitette az áldozattal, hogy számítógépe fertőzött, a Rango Win 7 Protection 2014 felajánlja teljes változatának megvásárlását és ezzel a problémák megoldását. Amennyiben nem szeretné elveszíteni pénzét, hagyja ezt figyelmen kívül; a tényleges vírusok detektálásához használjon inkább megbízható antispyware programot, mint például a Reimage legújabb változatát.

Hogyan juthat a Rango Win 7 Protection 2014 vírus a számítógépbe?

A Rango Win 7 Protection 2014 szintén olyan fertőzés, amelyet becsapós értesítéseken keresztül terjesztenek. Az esetek többségében ezek arra figyelmeztetnek, hogy frissítésre szorul például a Java, a Flash Player vagy az FLV lejátszó. A frissítések helyett természetesen a vírust tölti le az áldozat. Fontos, hogy az adware, böngészőeltérítő és potenciálisan kéretlen program kategóriák képviselői is terjednek ezzel a módszerrel. A rosszindulatú értesítés a frissítésen kívül ingyenes rendszervizsgálatként is felbukkanhat. Ha a Rango Win 7 Protection 2014 sikeresen megtámadja a rendszert, számos módosítást végez rajta, majd megjeleníti a hamis értesítést. A saját biztonsága érdekében hagyja figyelmen kívül az ilyen üzeneteket:

Rango Win 7 Protection 2014 Alert
System Hacked!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identity theft detected.

Ha az ön számítógépén is felbukkantak az ilyen típusú riasztások, érdemes átvizsgálnia számítógépét egy antispyware programmal és eltávolítani vele a Rango Win 7 Protection 2014 vírust. Ellenkező esetben komolyabb problémákba is ütközhet, például elveszítheti pénzét, vagy a hackerek hozzáférhetnek személyes adataihoz.

Hogyan távolítható el a Rango Win 7 Protection 2014 vírus?

Nem érdemes kézi eltávolítási útmutatót követni a Rango Win 7 Protection 2014 eltávolításához, mert könnyen törölhet rossz fájlokat, amely a rendszer sérüléséhez vezethet. Használjon inkább egy automatikus anti-malware programot, például a SpyHunter vagy STOPzilla legfrissebb változatát. Abban az esetben, ha a vírus letiltotta az ilyen programokat, a következő kóddal elhitetheti vele, hogy vásárolt licencet: 3425-814615-3990. Aktiválás után futtasson teljes rendszervizsgálatot egy anti-spyware programmal, hogy az eltávolíthassa a fertőzött fájlokat.

Ha mégsem sikerül elindítani a programokat, kövesse az alábbi útmutatót:

1. Indítsa számítógépét ‘Csökkentett mód hálózattal’ módban – ehhez indítsa újra a számítógépet és induláskor nyomogassa az F8 gombot.
2. Jelentkezzen be a szokásos fiókba.
3. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre és válassza a ‘Futtatás rendszergazdaként’ lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges).
4. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe Töltse le és indítsa el a programot, hogy az leállíthassa a Rango Win 7 Protection 2014 folyamatait és eltávolíthassa a fájljait.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Rango Win 7 Protection 2014 eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
Reimage ajánlott a(z) Rango Win 7 Protection 2014 eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.

A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában
Reimage a médiában
Rango Win 7 Protection 2014 kép
Rango Win 7 Protection 2014 kép

A szerzőről

Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-rango-win-7-protection-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken