Súlyosság:  
  (98/100)

Rango Win 8 Antivirus 2014 törlés

írta: Alice Woods - - | Típus: Spyware

Mi az a Rango Win 8 Antivirus 2014?

Garantáljuk, hogy meg fog lepődni, ha eddig azt hitte, hogy a Rango Win 8 Antivirus 2014 egy hatékony biztonsági alkalmazás, amely megvéd a vírusoktól, a potenciálisan kéretlen programoktól és a további hasonló veszélyektől. Valójában ez is egy ál-antispyware program, így megpróbálja elhitetni a felhasználókkal, hogy számítógépük fertőzött, és ezen csak a Rango teljes változatának megvásárlása segíthet. Ha nem szeretné pénzét kihajítani az ablakon, ne fizessen a Rango Win 8 Antivirus 2014-ért és társaiért. Mindegyik változat ugyanazokat a riasztásokat jelenítik meg minden egyes számítógépen, mert nem rendelkeznek vírus-adatbázissal vagy bármi más, valódi spyware-ekre emlékeztető komponenssel. Ha sikeresen megijesztik az áldozatokat, megpróbálják rávenni a becsapós “teljes változat” megvásárlására, gyakorlatilag ellopva ezzel a pénzt. A Rango Win 8 Antivirus 2014 értesítései a semmiből is felbukkanhatnak, mert biztonsági réseken keresztül terjed. Ha az ön számítógépébe már bejutott, mielőbb lásson hozzá az eltávolításhoz, mert személyes adatainak és pénzének elvesztését is okozhatja. Amennyiben a fertőzés legkisebb gyanúja is felmerül, kérjük, futtasson teljes rendszervizsgálatot egy elismert antispyware programmal. Ilyen például a Reimage.

Hogyan fertőzheti meg a számítógépemet a Rango Win 8 Antivirus 2014?

A többi ilyen típusú vírushoz hasonlóan a Rango Win 8 Antivirus 2014 is több módszer segítségével terjed. Az esetek többségében becsapós hirdetések és értesítések veszik rá a felhasználókat a letöltésre. Ezek a tartalmak egyaránt megjelenhetnek rosszindulatú és elvileg megbízható weboldalakon is. Az utóbbiakat ilyen esetekben minden bizonnyal feltörték. Ha biztonságban szeretné tudni magát, hagyja figyelmen kívül az olyan értesítéseket, amelyek a számítógép hiányzó frissítéseit ajánlkoznak feltelepíteni (természetesen itt nem a Windows Update értesítéseire gondolunk). Ha tehát valamilyen hirdetés a Java, Flash Player, vagy más hasonló program frissítésére buzdít, valószínűleg a legjobb döntés bezárni az egész weboldalt. Ugyanez igaz azokra az ajánlatokra is, amelyek a számítógép ingyenes vizsgálatával kecsegtetnek. Ha már túl késő, ellenőrizze le, hogy nem jutott-e be a Rango Win 8 Antivirus 2014. Árulkodó jel például egy ismeretlen riasztás. Ha szövegük hasonlít az alábbiakra, valószínűleg gond van, ezért kövesse a következő rész eltávolítási útmutatóját.

A Rango Win 8 Antivirus 2014 bejutásával megjelenő riasztások:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Tracking software found!
Your PC activity is being monitored. Possible spyware infection. Your data security may be compromised. Sensitive data can be stolen. Prevent damage now by completing a security scan.

Hogyan távolíthatom el a Rango Win 8 Antivirus 2014 vírust?

Ha ön is a Rango Win 8 Antivirus 2014 értesítéseitől és kereséseitől szenved, ideje cselekednie. Válassza az AUTOMATIKUS ELTÁVOLÍTÁSI MÓDSZERT, így csak egy antispyware programot kell letöltenie. Frissítse és indítson teljes rendszervizsgálatot! Részletes útmutatást ebben a leírásban talál.

A Rango Win 8 Antivirus 2014 eltávolításához mi a következő programokat ajánljuk: Reimage és SpyHunter 5Combo Cleaner. Ezek a vírus rejtett komponenseit is biztosan megtalálják.

Figyelem! Ahogy azt már említettük is, a Rango Win 8 Antivirus 2014 képes letiltani a valódi biztonsági programokat, például a SpyHuntert vagy a StopZillát. Ha az ön számítógépén is ez a helyzet, próbálkozzon a következőkkel:

1. A VÍRUS LETILTÁSA A RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

 1. Írja be a Vezérlőpult keresőjébe, hogy visszaállítás.
 2. Kattintson a Visszaállítási pont létrehozása gombra.
 3. A megjelenő ablakban Rendszer-visszaállítás…
 4. A Következő gomb segítségével válassza ki a megfelelő visszaállítási pontot.
 5. Kövesse értelem szerűen a megjelenő utasításokat.
 6. Miután a számítógép újraindult, futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage legújabb változatával.

2. CSÖKKENTETT MÓD HÁLÓZATTAL:

 1. Húzza a kurzort a képernyő jobb felső sarkába.
 2. Beállítások -> Gépház -> Általános.
 3. A Speciális újraindítás alatt kattintson az Újraindítás gombra.
 4. Ezután Hibaelhárítás -> Speciális lehetőségek -> Indítási beállítások.
 5. Újraindítás, majd F5.
 6. Indítson böngészőt, például az IE-t és nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe
 7. Töltse le a programot és távolítsa el a kártékony fájlokat a teljes rendszervizsgálat segítségével.

3. AZ ANTISPYWARE LETÖLTÉSE EGY MÁSIK SZÁMÍTÓGÉPEN:

 1. Egy másik számítógépen töltse le a Reimage vagy a SpyHunter 5Combo Cleaner legújabb változatát.
 2. A letöltés végeztével másolja fel a fájlt egy CD/DVD-re, külső HDD-re vagy egy pendrive-ra.
 3. Állítsa le a rosszindulatú folyamatokat a fertőzött számítógépen. Ehhez használhatja ezt az útmutatót.
 4. Csatlakoztassa az adathordozót a fertőzött számítógéphez és futtassa az antispyware programot.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
Rango Win 8 Antivirus 2014 kép
Rango Win 8 Antivirus 2014 kép

A szerzőről

Alice Woods
Alice Woods

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Alice Woods
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-rango-win-8-antivirus-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken