Súlyosság:  
  (18/100)

RegClean Pro törlés

12

Vírus-e a RegClean Pro?

Nem, a RegClean Pro nem vírus. Ez egy valódi registry-tisztító a Sysweak cég műhelyéből. Arra való, hogy eltávolítsa az esetleges hibákat a számítógépe regisztrációs adatbázisából. Számos internetező azonban megkérdőjelezte a megbízhatóságát és feltételezte, hogy kapcsolatban áll bizonyoskártevőkkel. Szerintük a szoftver próbaváltozata folyamatos riasztásokat jelenít meg állítólagos merevlemez-problémákról, ráadásul csak 50-et hajlandó orvosolni, a többit csak vásárlás után. Ez alapján állítható, hogy a RegClean Pro a felhasználók pénzére pályázik. Az is tény viszont, hogy a registry-tisztító programok hatása nehezen észrevehető, és nyilván minden programot részben pénz reményében készítenek.

A RegClean Pro registry-tisztítót általában ingyenes tisztítást ajánló online hirdetések segítségével terjesztik. Letöltés után a program lefuttat egy registry-vizsgálatot, majd megjeleníti az eredményeket. Az idegesítő ebben az, hogy ezt végigcsinálja szinte minden gépindításkor.

Tehát ahogy ebben a leírásban már említettük, a RegClean Pro megbízható alkalmazás, de nem ajánljuk a használatát. Tesztünk során kiderült, hogy néhány problémát nem orvosol, ellenben értesít olyanokról, amelyek kétségesek. Amennyiben már megvásárolta, olvassa el a fejlesztő pénzvisszafizetési garanciájának leírását!

Automatikus RegClean Pro eltávolítás

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) RegClean Pro eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
RegClean Pro eltávolító Elégedettség
Garancia
Letöltöm
RegClean Pro eltávolító
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
SpyHunter ajánlott a(z) RegClean Pro eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott RegClean Pro eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) RegClean Pro ellen (2015-05-07)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) RegClean Pro ellen (2015-05-07)
RegClean Pro kép
RegClean Pro kép

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon