Súlyosság:  
  (18/100)

RegClean Pro. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Jake Doevan - - | Típus: Malware

Vírus-e a RegClean Pro?

Nem, a RegClean Pro nem vírus. Ez egy valódi registry-tisztító a Sysweak cég műhelyéből. Arra való, hogy eltávolítsa az esetleges hibákat a számítógépe regisztrációs adatbázisából. Számos internetező azonban megkérdőjelezte a megbízhatóságát és feltételezte, hogy kapcsolatban áll bizonyoskártevőkkel. Szerintük a szoftver próbaváltozata folyamatos riasztásokat jelenít meg állítólagos merevlemez-problémákról, ráadásul csak 50-et hajlandó orvosolni, a többit csak vásárlás után. Ez alapján állítható, hogy a RegClean Pro a felhasználók pénzére pályázik. Az is tény viszont, hogy a registry-tisztító programok hatása nehezen észrevehető, és nyilván minden programot részben pénz reményében készítenek.

A RegClean Pro registry-tisztítót általában ingyenes tisztítást ajánló online hirdetések segítségével terjesztik. Letöltés után a program lefuttat egy registry-vizsgálatot, majd megjeleníti az eredményeket. Az idegesítő ebben az, hogy ezt végigcsinálja szinte minden gépindításkor.

Tehát ahogy ebben a leírásban már említettük, a RegClean Pro megbízható alkalmazás, de nem ajánljuk a használatát. Tesztünk során kiderült, hogy néhány problémát nem orvosol, ellenben értesít olyanokról, amelyek kétségesek. Amennyiben már megvásárolta, olvassa el a fejlesztő pénzvisszafizetési garanciájának leírását!

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) RegClean Pro eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
Reimage ajánlott a(z) RegClean Pro eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes
RegClean Pro kép
RegClean Pro kép

A szerzőről

Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-regclean-pro.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken