Értékelés:  
  (72/100)

RegCure Pro áttekintés, ingyenes letöltés

Jake Doe - - | Típus: PC optimizálók
12

A RegCure Pro egy hatékony registry-tisztító a ParetLogic-tól. Segítségével eltávolíthatóak a regisztrációs adatbázis hibái és javítható a számítógép sebessége. Optimalizálja a memóriát, gyorsítja az rendszerindulást, letiltja a kéretlen folyamatokat és böngészős elemeket, és eltávolítja a malware-eket. A fejlesztők szerint a RegCure Pro alaposan átvizsgálja a rendszert, így a legkisebb problémákat is megtalálja. Bónusz eszközt is kínál, ezzel érzékeny adatainkat, például jelszavakat, felhasználóneveket, bankkártyaadatokat, banki adatokat helyezhetünk biztonságba. A program ingyenes, a 3.1.6-os verziója a Windows XP, Vista és 7 mellett már a 8-as jelzésű operációs rendszerrel is kompatibilis.

A 2spyware biztonsági csoport RegCure Pro ismertetője:

A 2spyware csapata több számítógépen is megvizsgálta a RegCure Pro PC optimalizációs szoftvert. A program beszerzéséhez internetelérésre és 20MB szabad területre van szükség, valamint egy adminisztrátori jogokkal rendelkező felhasználói fiókra. A fejlesztő arra külön felhívta a figyelmet, hogy a megfelelő sebességű futtatás érdekében figyelembe kell venni az ajánlott rendszerspecifikációt is.

Telepítés után a RegCure Pro azonnal felajánlja a rendszer átvizsgálását és állapotának felmérését. Jó tulajdonsága az intuitív felhasználói felület, a program kezelése egyáltalán nem bonyolult. A vizsgálat során a jellemzően problémás területeket nézi át, illetve végére jár a sűrűn feltett kérdésre: mitől lassú a számítógép? A vizsgálat után a RegCure Pro kilistázza a problémákat és felajánlja ezek megoldását. A lista problémái általában egyetlen gombnyomásra helyrehozhatóak.

Érdemes megjegyezni, hogy vizsgálat közben a számítógép jelentősen lelassulhat.

Miért töltsem le a RegCure Pro-t?

A RegCure Pro összességében egy könnyen használható alkalmazás, amelyet egyértelműen a hétköznapi felhasználóknak készítettek. Ez a program azonban nem véd a komolyabb malware fertőzések, például ransomware programok ellen, ezért elengedhetetlen kiegészíteni egy hagyományos antivírus programmal.

Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia


Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
A(z) egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a malware eltávolító teljes változatát.
RegCure Pro kép
RegCure Pro képRegCure Pro kép
forrás: http://www.2-spyware.com/review-regcure-pro.html

Értékelések más nyelveken