Súlyosság:  
  (71/100)

Registry Cleaner Pro törlés

írta: Julie Splinters - - | Típus: Spyware

A Registry Cleaner Pro egy megtévesztő program, amely regisztrációsadatbázis-tisztítónak adja ki magát, tehát rogueware vírus. A vírust trójai fertőzések terjesztik, amelyek biztonsági résekről szóló hamis rendszerüzeneteket jelenítenek meg, de hirdetik vírusos weboldalakon is és rendszervizsgálatokat hirdető reklámok segítségével is. A parazita célja, hogy rávegye a mit sem sejtő áldozatokat a “teljes verzió” megvásárlására.

A Registry Cleaner Pro a telepítés után rendszervizsgálatnak látszó ablakot jelenít meg és állítólagos fertőzésekről és biztonsági hibákról tájékoztat, ezek a problémák azonban valójában nem léteznek. A program tehát becsapós üzenetekkel próbálja rávenni az áldozatokat a vásárlásra, mindeközben ráadásul lelassítja a rendszert és további vírusokat tölt le.

A Registry Cleaner Pro-t azonnal el kell távolítani! A halogatással csak tovább romlana a helyzet, ezért telepítse a SpyHunter 5Combo Cleaner, a Reimage Reimage Cleaner Intego vagy a Malwarebytes legújabb változatát és tisztítsa meg vele a rendszert.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Intego Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage Intego nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
Reimage Intego has a free limited scanner. Reimage Intego offers more through scan when you purchase its full version. When free scanner detects issues, you can fix them using free manual repairs or you can decide to purchase the full version in order to fix them automatically.
Registry Cleaner Pro kép
Registry Cleaner Pro kép
A szerzőről
Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-eltávolítási specialista

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Julie Splinters
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-registry-cleaner-pro.html
Eltávolítási útmutatók más nyelveken

A véleménye ezzel kapcsolatban: Registry Cleaner Pro