Súlyosság:  
  (10/100)

Reimage vírus eltávolítása

123

Mi az a Reimage? Vírus lenne?

A Reimage NEM vírus. Egy PC optimalizáló program, amely saját honlapjáról, harmadik felek oldalairól és különböző más programokkal együtt is telepíthető. Utóbbi szoftverek ismertek is lehetnek, de vannak köztük kevésbé elterjedtek is, ezért sokan úgy gondolják, hogy a Reimage PC Repair kártékony program, amely vírusokhoz hasonlóan juthat a rendszerbe. Sokan „Reimage vírus” néven hivatkoznak rá. Ha ön is így gondolkodik a programról, tudnia kell, hogy téved. A program beváltja az ígéreteit: megoldja a rendszer bizonyos problémáit és javít a működésén. Előfordul, hogy szintén hibásan scareware-nek is tekintik, mert úgy vélik, hogy egyetlen célja rávenni a felhasználókat a teljes változat megvásárlására. Fontos megjegyeznünk, hogy némelyik hirdetését meglehetősen gyakran megjeleníti. Az azonban nem meglepetés, hogy amit egyedül nem tudunk elvégezni, azért fizetnünk kell. Ha a Reimage „bejutott” a rendszerbe, gondolja át, milyen ingyenes programokat telepített nemrégiben úgy, hogy nem figyelt megfelelően a telepítési folyamatokra.. A bundling nevű terjesztési módon keresztül települhetett számítógépére a Reimage.

A telepített Reimage rendszervizsgálatokat és felugró hirdetéseket jelenít meg, amelyek tájékoztatják a felhasználót a számítógép állapotáról. Céljuk, hogy meggyőzzék őt a vásárlásról. Fontos, hogy a rendszert valójában nem biztos, hogy vírusok fertőzik, az értesítések csak megpróbálják rávenni az embereket a pénzköltésre. Az üzlet az üzlet. Ha rákattint a „Start Repair” gombra, életre szóló Reimage Plus-licenc vásárlására biztató weboldal jelenik meg. Ha szeretné, megveheti. Ha már letöltötte a programot, eltávolíthatja, de másodlagos biztonsági megoldásként akár meg is tarthatja. Fontos azonban, hogy a program reklámhirdetéseket jeleníthet meg és ismeretlen weboldalakra irányíthatja át. 

Hogyan juthatott a rendszerbe az engedélyem nélkül?

Fontos, hogy a Reimage valójában nem engedély nélkül kerül a rendszerbe. Egyrészt letölthető a hivatalos weboldalról, másrészt a terjesztésben részt vevő valamelyik letöltőoldalról, de mindenképp a felhasználó beleegyezése szükséges hozzá. Oda kell figyelnie a Reimage telepítésekor, mert a Babylon eszköztár és más programok is megjelenhetnek a telepítőben. Minden bizonnyal felajánlja továbbá az AVG Safeguard Toolbar telepítését és a search.avg.com bővítmény beépítését is. Természetesen beleegyezhet a program telepítésébe, mert megbízható biztonsági szoftver. Fel kell azonban készülnie a felugró ablakokra, amelyek a Reimage PC Repair Online megvásárlását hirdetik, hiszen fizetős szoftverről van szó. 

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Reimage vírus eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage vírus eltávolító
Letöltöm
Reimage vírus eltávolító
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Figyelem: Manuális lépések szükségesek üzenet esetén egy vagy több eltávolító nem képes eltávolítani a parazitát felhasználói beavatkozás nélkül; kérjük olvassa el a manuális eltávolítási útmutatót.
ReimageReimage az ajánlott Reimage vírus eltávolító

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
Alternatív Szoftverek

Reimage vírus manuális eltávolítás:

Leállítandó folyamatok:
reimage.exe

Törlendő fájlok:
reimage.exe

Törlendő könyvtárak:
reimage

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon