SECOH-QAD.exe – mi ez? Törölnöm kellene?

írta: Jake Doevan - -

A SECOH-QAD.exe nem a Windows saját állománya

A SECOH-QAD.exe a KMSpico vírushoz kötődő futtatható állomány. A fájl megjelenhet a Feladatkezelőben, ha a malware a rendszerbe jut. Ha a folyamat az ön számítógépén is látható, fontos tudnia, hogy nem ártalmatlan Windows-fájl.

A fájl minden a Windows minden változatába bejuthat, így 10, 8, 7 és XP rendszerekbe is. A SECOH-QAD.exe általában a C:\Windows mappába kerül. A fájl mérete 4,608 és 4,096 bájt között mozog – a Windows verziójától függően. Minden megbízható antivírus program kártékony fájlként jelöli meg.

A fájlhoz nem tartozik saját ablak, a háttérben fut. Megfigyelhet más programokat, hatással lehet azok működésére. A KMSPico malware-hez kapcsolódik, amely valódi Windows-aktivátornak adja ki magát. Elméletileg a Windows vagy az Office 2010 aktiválását teszi lehetővé anélkül, hogy a felhasználó eredeti licenct vásárolna a programokhoz.

Ez persze illegális lenne, valamint a számítógépet és a felhasználó személyes adatait is veszélybe sodorná. A vírus további kártékony programokat telepíthet, valamint megnyithatatlanná teheti vagy törölheti a fájlokat. Ne próbáljon ilyen szoftverrel illegálisan Windows-hoz vagy Office-hoz jutni.

Természetesen mielőbb le kell állítania és el kell távolítania a SECOH-QAD.exe fájlt. Az eltávolítást azonban ne kézzel végezze, jobb, ha egy biztonsági szoftverre bízza a kártékony elemek eltávolítását. Ahogyan említettük is, a fájl számítógépes vírushoz tartozik, ezért körültekintést igényel.

A SECOH-QAD.exe teljes eltávolításához mi a kiváló Reimage legújabb változatát ajánljuk. Ez a szoftver nemcsak eltávolítja a malware-eket, hanem védelmet is nyújt a későbbi fertőzések bejutásával szemben.

Az illegális Windows- és Office-változatok vírusokat hozhatnak

Ahogyan ezt már ön is tudja, a SECOH-QAD.exe a KMSpico vírushoz tartozik. Ez egy potenciális veszélyforrásnak tekinthető program, amely a Windows vagy az Office 2010 vásárlás nélküli használatát teszi lehetővé. Szeretnénk kiemelni, hogy ez NEM legális. Ne használjon ilyen programokat.

A programot támadók is felhasználhatják kártevőik terjesztésére. Számos kártékony elemet juttathatnak a rendszerbe, például trójai fertőzéseket, zsarolóvírusokat vagy potenciálisan kéretlen programokat.

Akkor is cselekednie kell, ha nem telepítette ezt a Windows-aktivátort, de a Feladatkezelőben mégis látja a SECOH-QAD.exe fájlt. Ugyanezt a fájlnevet használhatja valamilyen más malware. Egy antivírus szoftver segítségével át kell vizsgálnia a fájlt, majd szükség esetén el kell távolítania.

A SECOH-QAD.exe eltávolítása

Ahogyan említettük is, a SECOH-QAD.exe eltávolítása önmagában még nem elég. A fájl vírushoz tartozik. A fájlt a Windows-aktivátor eltávolításával kell törölnie. Érdemes továbbá ellenőriznie a teljes rendszert is, hogy bejutott-e esetleg más kártevő szoftver is.

Mi ezért a SECOH-QAD.exe automatikus eltávolítását javasoljuk, tehát azt, hogy az eltávolítást malware-eltávolító szoftverrel végezze el. Ilyenek például: Reimage és SpyHunter 5Combo Cleaner. Olvassa el a KMSpico vírus eltávolítási útmutatóját is ezen a linken.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Letöltöm
a problémakereső programot Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A(z) Reimage egy ajánlott szoftver a rendszer átfésüléséhez és az esetleges veszélyek és silány programok felderítésére. A szoftver próbaidős változatával felderíthetőek ezek a programok.

A szerzőről

Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions


Fájlok
Szoftverek
Összehasonlítás