Súlyosság:  
  (94/100)

Security Bytes 2015. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Jake Doevan - - | Típus: Spyware

Mi az a Security Bytes 2015?

Már a bejegyzés elején el szeretnénk mondani, hogy még nem sikerült Security Bytes 2015 példányhoz jutnunk, ezért nem állíthatjuk, hogy valódi vírusról van szó. Ennek ellenére a név megjelenése bizonyos biztonsági fórumokban arra késztetett, hogy elkészítsük az ismertetőt. Ha úgy sejti, hogy számítógépét megfertőzte a Security Bytes 2015, mielőbb vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. A beszámolók szerint ez is a Braviax víruscsalád egyik képviselője. Amint valamelyik Braviax vírus a rendszerbe jut, módosít bizonyos beállításokat és anti-spyware program látszatát kezdi kelteni. Ne feledje, hogy ez csak egy újabb ál-antispyware program vírusadatbázis és más antispyware-ekhez elengedhetetlen funkciók nélkül. Mint ahogy a többi scareware, a Security Bytes 2015 is csak látszólag vizsgálja át a rendszert és koholmány eredményeket jelenít meg. A listán több tucat, vagy akár több száz vírus is szerepelhet. NE bízzon a listában, a vírusok kitalációk. Céljuk, hogy elhitessék az áldozattal, hogy a számítógép fertőzött és javításra szorul. A legnagyobb baklövés a kért összeg kifizetése a nem létező teljes verzióért, mert a teljes verzió is haszontalan program. Nemcsak kidobná pénzét az ablakon, hanem megosztaná személyes adatait a vírust elkészítő hackerekkel. A vírus eltávolításához telepítsen megbízható antispyware programot. Ilyen például a Reimage.

Hogyan fertőzheti meg a Security Bytes 2015 a számítógépemet?

A Security Bytes 2015 vírus egy komoly cyberfenyegetés, azzal a szándékkal készült, hogy megszerezze az áldozatok pénzét. Rengeteg ilyen program terjed különböző módszerekkel. Ha el szeretné kerülni őket, óvatosan böngéssze az internetet. Tartsa észben, hogy számos weboldal rejteget vírusokat és malware-eket, ráadásul a Security Bytes 2015-öt félrevezető értesítések is terjesztik. Ezek vagy valamilyen program telepítését ajánlják, vagy a rendszer ingyenes vizsgálatát. Az ilyen webes értesítésekben nem szabad megbízni, ne kattintson rájuk. Bánjon óvatosan a gyanús levelekkel is, a spamek szintén sűrűn szállítanak vírusokat. Ha ismeretlen feladótól kap levelet, keressen helyesírási hibákat, elgépeléseket. Ezek árulkodó jelei a csalásoknak. Ha a rendszerbe jut, ilyen üzenetet jelenít meg:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Haladéktalanul lásson hozzá a vírus eltávolításához, ha felbukkant az üzenet.

Hogyan távolítható el a Security Bytes 2015 vírus?

Ha a jelek szerint a Security Bytes 2015 az ön számítógépébe is bejutott, mielőbb vizsgálja át a rendszert egy megfelelő antispyware programmal és távolítsa el a találatokat. Semmiképp ne vásárolja meg a teljes verzióját, hanem keressen egy antispyware-t, töltse le, telepítse, frissítse, majd indítsa el a rendszervizsgálatot. Ha ehhez részletes leírást szeretne, olvassa el ezt az útmutatót. A Security Bytes 2015 eltávolításához mi a Reimage vagy Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner programokat ajánljuk, mert ezek biztosan eltávolítják a vírusok minden rejtett komponensét.

FIGYELEM! A Security Bytes 2015 képes letiltani a valódi biztonsági programokat, például a SpyHuntert vagy a StopZillát. Ha az ön számítógépén is ez a helyzet, próbálkozzon a következőkkel:

1. A VÍRUS LETILTÁSA A RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

 1. Start menü -> Minden program -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás.
 2. Miután a Rendszerfájlok és -beállítások visszaállítása ablak megjelent, kattintson a Tovább gombra.
 3. Válasszon egy megfelelő visszaállítási pontot, majd Tovább.
 4. Kattintson a Befejezés gombra és várja meg, amíg a számítógép újraindul.
 5. Futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage legújabb változatával.

2. CSÖKKENTETT MÓD HÁLÓZATTAL:

 1. Indítsa újra a számítógépet.
 2. Amint a számítógép bekapcsol, kezdje nyomogatni az F8 billentyűt, amíg a Speciális rendszerindítási beállítások képernyő meg nem jelenik.
 3. Válassza a Csökkentett mód hálózattal lehetőséget (a nyilak segítségével), majd Enter billentyű.
 4. Jelentkezzen be a megszokott felhasználói fiókba.
 5. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre, például az Internet Explorerre, és válassza a Futtatás rendszergazdaként lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges)
 6. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe, majd letöltés után indítsa el és futtassa a programot.

3. A SZÁMÍTÓGÉP ÁTVIZSGÁLÁSA VENDÉGFIÓK SEGÍTSÉGÉVEL:

Ha rendelkezik másik (vagy vendég-) fiókkal, megpróbálhatja abból elindítani a vizsgálatot. Csak jelentkezzen be és töltse le a Reimage programot a teljes rendszervizsgálathoz. A következő lépésekkel tudja aktiválni a vendégfiókot:

 1. Start menü -> Vezérlőpult -> Felhasználói fiókok.
 2. Miután megjelent az új ablak, kattintson a Felhasználói fiókok és családbiztonság, majd pedig a Felhasználói fiókok hozzáadása vagy eltávolítása gombokra.
 3. Kattintson a Vendég, majd a Bekapcsolás gombokra, ezután indítsa újra a számítógépet.
 4. Miután megjelent a Windows bejelentkezési képernyő, válassza a Vendégfiókot és töltse le az ajánlott antispyware-t.

4. AZ ANTISPYWARE LETÖLTÉSE EGY MÁSIK SZÁMÍTÓGÉPEN:

 1. Egy másik számítógépen töltse le a Reimage vagy a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner legújabb változatát.
 2. A letöltés végeztével másolja fel a fájlt egy CD/DVD-re, külső HDD-re vagy egy pendrive-ra.
 3. Állítsa le a rosszindulatú folyamatokat a fertőzött számítógépen. Ehhez használhatja ezt az útmutatót.
 4. Csatlakoztassa az adathordozót a fertőzött számítógéphez és futtassa az antispyware programot.

5. A Security Bytes 2015 RENDSZERVIZSGÁLATÁNAK LETILTÁSA:

 1. Hagyja, hogy a Security Bytes 2015 befejezze a rendszervizsgálatot.
 2. Kattintson az Allow unprotected gombra és zárja be a figyelmeztetőüzenetet.
 3. Nyissa meg az Intézőt (Start -> Dokumentumok), majd írja be a felső hosszabb sávba, hogy %AppData%, ezután Enter.
 4. Nevezze át a guard-agas (vagy a hasonló nevű) mappát.
 5. Indítsa újra a számítógépet és nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe
 6. Töltse le a SpyHuntert és távolítsa el vele a Security Bytes 2015-öt.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-security-bytes-2015.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken