Súlyosság:  
  (89/100)

Security Defender. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Gabriel E. Hall - - | Típus: Vírusok

A Security Defender egy ál-antispyware program, amely a gyakran észrevétlenül behatoló win32/defmid trójaihoz köthető. A Security Defender hamis víruskeresési eredményeket és biztonsági riasztásokkal próbálja elhitetni az áldozatokkal, hogy számítógépük fertőzött. A Windows Defender nevű, valódi antispyware szoftvernek adja ki magát és rendszervizsgálatot szimulál, hogy nemlétező fertőzésekről tudósítson, majd az eltávolításért cserébe pénzt kérjen (a “teljes verzió” megvásárlásának formájában). Valójában természetesen fizetés után sem távolít el semmit. Ha ön már fizetett a programért, haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot a bankkártyáját/hitelkártyáját kezelő bankkal és tájékoztassa őket a történtekről. A Security Defender minden rendszerindításkor működésbe lép. A detektált fertőzések nem léteznek, a megjelenített fájlok ártalmatlanok.

A Security Defender futása közben számos hamis értesítés jelenik meg. Ezek arról tájékoztatnak, hogy a rendszert vírusok fertőzik/hackerek próbálják feltörni, majd a probléma megoldására felajánlja a teljes változat megvásárlását. A hamis értesítések ilyenek lehetnek:

Security Defender Firewall Alert
Suspicious activity in your registry system space was detected. Rogue malware detected in your system. Data leaks and system damage are possible. Please use a deep scan option.

Harmful software detected
Security Defender has detected malicious software that may cause crash of your computer. Click Remove All button to remove them now.

Security Defender

External software tries to control variety of your system files. This may lead to breaking of some data in your system. Click here to protect remote access to your PC & delete these programs.

Security Defender

Your system has come under attack of harmful software. Click here to deactivate it.

Remove spyware and other potentially unwanted software

System Defender detected 18 harmful application(s). It is recommended to clean your computer immediately. Click this balloon to fix the problem.

Az értesítések, mint a többi hasonló vírus esetében, valótlant állítanak, csak a fizetésre próbálják rávenni az áldozatokat. Ne higgyen el semmit a programnak és ne vásárolja meg a teljes változatot. Kövesse helyette a lenti eltávolítási útmutatónkat, amely ingyen segít a malware és minden hozzá tartozó fájl eltávolításában.

FRISS: Új Security Defender verzió terjed, ez a változat a PC Defender Plus-ra hasonlít. A régebbi változathoz hasonlóan ezt is trójai terjeszti. A trójaiba könnyen bele lehet futni kétes eredetű programok letöltésével, illegális weboldalak meglátogatásával, stb. Fertőzés után gyakorlatilag elárasztja a felhasználót a spyware-ekről, malware-ekről és hasonló fenyegetésekről tájékoztató értesítésekkel. Mindezt természetesen továbbra is a pénzszerzés miatt, a Security Defender is a licencelt változat megvásárlására buzdít. Ne feledje, hogy ez az egész hazugság, távolítsa el a fertőzést. Íme néhány értesítés:

System Security Alert!
Vulnerabilities found
Background scan for security breaches has been finished. Serious problems have been detected. Safeguard your system against exploits, malware and viruses right now by activating Proactive Defence.

System Security Alert!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identify the theft detected!

Hagyja az értesítéseket figyelmen kívül és távolítsa el a Security Defendert. Ehhez egy automatizált antimalware program teljes rendszervizsgálata szükséges. Mi a Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus vagy a Reimage legfrissebb változatát ajánljuk. Megtörténhet, hogy a vírus letiltja az ilyen programokat. Íme a megoldás:

1. Indítsa újra a számítógépet
2. Indulás után kezdje nyomkodni az F8 billentyűt.
3. Válassza a ‘Csökkentett mód hálózattal’ üzemmódot.
4. Töltse le a Reimage programot és vizsgálja át vele a rendszert. Ne feledje megismételni a vizsgálatot normál módú rendszerindítás után is.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Security Defender eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
Reimage ajánlott a(z) Security Defender eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

Figyelem: Manuális lépések szükségesek üzenet esetén egy vagy több eltávolító nem képes eltávolítani a parazitát felhasználói beavatkozás nélkül; kérjük olvassa el a manuális eltávolítási útmutatót.

A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában
Security Defender kép
Security Defender képSecurity Defender kép

Security Defender manuális eltávolítás:

Leállítandó folyamatok:
[random].exe


Törlendő regisztrációs bejegyzések:
HKEY_CLASSES_ROOT.exe "(Default)" = ""
HKEY_LOCAL_MACHINESOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionUninstallpcdfdata
HKEY_CURRENT_USERSoftwareClasses.exeshellopencommand "(Default)" = ""%CommonAppData%pcdfdata.exe" /ex "%1" %*"
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRun "pcdfsvc" = "%CommonAppData%pcdfdata.exe /min"

Törlendő fájlok:
%AllUsersProfile%DesktopSecurity Defender.lnk
%CommonAppData%pcdfdata
%CommonAppData%pcdfdata[random].exe
%CommonAppData%pcdfdataapp.ico
%CommonAppData%pcdfdataconfig.bin
%CommonAppData%pcdfdatadefs.bin
%CommonAppData%pcdfdatasupport.ico
%CommonAppData%pcdfdatauninst.ico
%CommonAppData%pcdfdatavl.bin
%CommonStartMenu%ProgramsSecurity Defender
%CommonStartMenu%ProgramsSecurity DefenderRemove Security Defender.lnk
%CommonStartMenu%ProgramsSecurity DefenderSecurity Defender Help and Support.lnk
%CommonStartMenu%ProgramsSecurity DefenderSecurity Defender.lnk

A szerzőről

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Gabriel E. Hall
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken