Segítség az idegen nyelvű látogatóknak – az avirus.hu az ön nyelvén is elérhető

írta: Julie Splinters - -

Részletes útmutatót keres valamilyen ransomware vagy böngészőeltérítő eltávolításához, de nem a magyar az anyanyelve? 24 másik nyelvvel együtt mostantól a bolgár, litván és észt internetezők is megtalálhatják a megoldást számítógépes problémáikra. A megújult weboldal pedig a magyar nyelvű felhasználók számára is elérhető. Íme az új weblapok áttekintése, amelyek mind fontos információkat osztanak meg a legújabb fenyegetésekről és azok eltávolításáról.

A frissült novirus.uk weboldalon részletes malware-ismertetőket és eltávolítási útmutatókat találhatunk. A weboldal a legfrissebb olyan böngészőeltérítőket, trójaiakat és egyéb vírusokat is részletezi, amelyek főként brit felhasználókat céloznak. Emellett a rendszerfájlokról is hasznos tudnivalókat nyújt, többek között azt is, hogy hogyan különböztethetők meg a valódi példányok a kártékony fájloktól. A weboldal természetesen malware-eltávolítási útmutatókat is tartalmaz.

Crucial information in simple terms

A litván internetezők saját weboldalt kaptak. A weboldalon a litván régió malware trendjeit érintő tanácsok találhatók. Ha számítógépét a Cerber vírus fertőzte meg, a viruss.lv, oldalon automatikusan működő és kézzel elvégezhető megoldásokat is talál. Az avirus.hu észt változata, a viirused.ee a fájltitkosító vírusok elkerülését érintően szolgál hasznos útmutatással. A látogatók a potenciálisan kártékony fájlok ismertetőit is átolvashatják. A weboldal emellett a legújabb és legveszélyesebb vírusokról is értesíti a látogatókat. Többek között a CryptXXX és a Facebook vírus eltávolításáról is tájékozódhat. A weboldal kipróbált antivírus programokat is ajánl, amelyekkel hatékonyan védhető a rendszer. Végül, de nem utolsó sorban a bolgár felhasználók is megnyugodhatnak, a virusi.bg címen a malware-eltávolítás kézi és automatikus módszereiről is tájékozódhatnak.

Minden fertőzéses eset különbözhet az előzőektől, ezért a weboldalak lehetőséget adnak technikai támogatást nyújtó csapatunk elérésére is, ők minden kérdésére választ fognak adni, és az eltávolításban is segítségére lesznek. A hozzászólások között pedig saját tapasztalatait vagy véleményét is megoszthatja egy-egy vírusról vagy böngészőeltérítőről. Olvassa át mások hozzászólásait is, akik feltehetőleg azonos fertőzéssel küzdöttek meg. A vírusok eltávolításával kapcsolatban sem kell kereséseket indítania. Minden fontos információt anyanyelvén találhat meg. Ha még nem látta új weblapjainkat, tekintse meg őket most, és ne feledje megmutatni ismerőseinek is!

Julie Splinters
Julie Splinters

Malware-eltávolítási specialista... Továbbiak

Forrás: http://www.2-spyware.com/8773

Olvassa más nyelveken


Fájlok
Szoftverek
Összehasonlítás
Like-oljon a Facebookon