Súlyosság:  
  (94/100)

Sirius Vista Antivirus 2014. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Ugnius Kiguolis - - | Típus: Spyware

Mi az a Sirius Vista Antivirus 2014?

A Sirius Vista Antivirus 2014 egy ál-antispyware, amelyet nagyon fontos mielőbb eltávolítani, mert fő célja, hogy megijessze az áldozatokat és ezzel rávegye őket a fizetésre. A vírus minőségi biztonsági programnak próbálja kiadni magát, amely megtalálja és eltávolítja a számítógépben rejtőző kártevőket. Ez azonban csak egy trükk. Már azzal jelzi, hogy veszélyes programról van szó, ahogyan a rendszerbe jut. A valódi vírusirtók nem terjednek kéretlen és félrevezető módon, a Sirius Vista Antivirus 2014 viszont igen: a semmiből is felbukkanhat. Bejutás után rendszervizsgálatot tettet, majd különböző vírusfertőzésekről jelenít meg értesítést. A találati listán vagy kitalált vírusok szerepelnek, vagy ártalmatlan fájlok. Ha megnyomjuk a ‘Fix now’ gombot, egy olyan weboldalra kerülünk, amely a program teljes változatát árulja. Ne egyezzen bele a vásárlásba, mert a program haszontalan, ráadásul a tranzakció során a hackerek kezébe adja nemcsak a pénzt, hanem személyes adatait is. A megvásárolt program egyébként nem távolítana el semmit, csak elrejtené a rendszervizsgálatokat és az értesítéseket – helyettük viszont más kártékony működésbe kezdene, például további kártékony programokat töltene le, vagy megfigyelné a felhasználót. Ha meg szeretne szabadulni a Sirius Vista Antivirus 2014 kellemetlenségeitől, futtasson teljes rendszervizsgálatot egy megbízható antispyware programmal. Ilyen például a Reimage.

Hogyan juthat a Sirius Vista Antivirus 2014 a számítógépemre?

A Sirius Vista Antivirus 2014 kártékony program, nem fog engedélyt kérni a bejutáshoz. Ha biztonságban szeretné tudni pénzét és személyes adatait, óvintézkedésre lesz szüksége. Telepítsen egy megbízható antispyware programot! Ha a kártevő a rendszerbe jut, napokig észrevétlen maradhat. Előbb-utóbb azonban megjelennek a megtévesztő keresők és értesítések, például:

Sirius Vista Antivirus 2014 Alert
System Hacked!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identity theft detected.

Security Breach!
Beware! Spyware infection was found. Your system security is at risk. Private information may get stolen, and your PC activity may get monitored. Click for an anti-spyware scan.

Amint felbukkannak, lásson neki az eltávolításhoz szükséges lépésekhez. Ha a jövőben nem szeretne ilyen vírusokkal találkozni, kerülje el az illegális weboldalakat, a spam üzeneteket és a különféle gyanús internetes figyelmeztetéseket. Habár a Sirius Vista Antivirus 2014 csak a Windows Vista operációs rendszert célozza, számos biztonsági szakértő jelentette már, hogy egy egész víruscsaládról beszélhetünk, így létezik például Sirius Win 8 Protection 2014, Sirius Win 7 Protection 2014 és Sirius XP Antivirus 2014 is. Legyen tehát óvatos internetböngészés közben!

HOGYAN TÁVOLÍTHATÓ EL A SIRIUS VISTA ANTIVIRUS 2014 VÍRUS?

Ha az ön számítógépén is ilyen riasztások bukkantak fel, a Sirius Vista Antivirus 2014 minden bizonnyal bejutott a rendszerbe. Az eltávolításhoz válassza az AUTOMATIKUS ELTÁVOLÍTÁSI MÓDSZERT, mert ez csak egy valódi antispyware letöltését, frissítését, majd rendszervizsgálatának lefuttatását jelenti. Ha részletes leírásra van szüksége, olvassa el ezt az útmutatót. A Sirius Vista Antivirus 2014 eltávolításához mi a Reimage és a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner programokat ajánljuk, mert ezek könnyedén megtalálják és eltávolítják a kártevő rejtett elemeit is.

FIGYELEM! Ahogy azt már említettük is, a Sirius Vista Antivirus 2014 képes letiltani a valódi biztonsági programokat, például a SpyHuntert vagy a StopZillát. Ha az ön számítógépén is ez a helyzet, próbálkozzon a következőkkel:

1. A VÍRUS LETILTÁSA A RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

 1. Start menü -> Minden program -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás.
 2. Miután a Rendszerfájlok és -beállítások visszaállítása ablak megjelent, kattintson a Tovább gombra.
 3. Válasszon egy megfelelő visszaállítási pontot, majd Tovább.
 4. Kattintson a Befejezés gombra és várja meg, amíg a számítógép újraindul.
 5. Futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage legújabb változatával.

2. CSÖKKENTETT MÓD HÁLÓZATTAL:

 1. Indítsa újra a számítógépet.
 2. Amint a számítógép bekapcsol, kezdje nyomogatni az F8 billentyűt, amíg a Speciális rendszerindítási beállítások képernyő meg nem jelenik.
 3. Válassza a Csökkentett mód hálózattal lehetőséget (a nyilak segítségével), majd Enter billentyű.
 4. Jelentkezzen be a megszokott felhasználói fiókba.
 5. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre, például az Internet Explorerre, és válassza a Futtatás rendszergazdaként lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges)
 6. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe, majd letöltés után indítsa el és futtassa a programot.

3. A SZÁMÍTÓGÉP ÁTVIZSGÁLÁSA VENDÉGFIÓK SEGÍTSÉGÉVEL:

Ha rendelkezik másik (vagy vendég-) fiókkal, megpróbálhatja abból elindítani a vizsgálatot. Csak jelentkezzen be és töltse le a Reimage programot a teljes rendszervizsgálathoz. A következő lépésekkel tudja aktiválni a vendégfiókot:

 1. Start menü -> Vezérlőpult -> Felhasználói fiókok.
 2. Miután megjelent az új ablak, kattintson a Felhasználói fiókok és családbiztonság, majd pedig a Felhasználói fiókok hozzáadása vagy eltávolítása gombokra.
 3. Kattintson a Vendég, majd a Bekapcsolás gombokra, ezután indítsa újra a számítógépet.
 4. Miután megjelent a Windows bejelentkezési képernyő, válassza a Vendégfiókot és töltse le az ajánlott antispyware-t.

4. AZ ANTISPYWARE LETÖLTÉSE EGY MÁSIK SZÁMÍTÓGÉPEN:

 1. Egy másik számítógépen töltse le a Reimage vagy a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner legújabb változatát.
 2. A letöltés végeztével másolja fel a fájlt egy CD/DVD-re, külső HDD-re vagy egy pendrive-ra.
 3. Állítsa le a rosszindulatú folyamatokat a fertőzött számítógépen. Ehhez használhatja ezt az útmutatót.
 4. Csatlakoztassa az adathordozót a fertőzött számítógéphez és futtassa az antispyware programot.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-sirius-vista-antivirus-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken