Súlyosság:  
  (92/100)

Sirius Win 7 Protection 2014. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Linas Kiguolis - - | Típus: Spyware

Mi az a Sirius Win 7 Protection 2014?

A Win 7 Protection 2014 a Braviax ál-antispyware vírusok egy újabb képviselője, így ez a kártevő is megpróbálja megszerezni az áldozatok pénzét. Ha tehát a jelek szerint az ön számítógépébe is bejutott, vegye komolyan a dolgot és mielőbb lásson hozzá az eltávolításhoz! Azért nevezik ál-antispyware programnak, mert rendszervizsgálatnak kinéző ablakot jelenít meg, hamis találati listát készít, rendszeresen felbukkanó értesítései félrevezetőek, beépülhet a böngészőkbe, valamint letilthatja a többi program futtatását. Mint ahogy a neve is mutatja, a vírust kifejezetten a Windows 7 operációs rendszerhez készítették, de a Windows 8 és Windows XP felhasználói sem érezhetik magukat biztonságban, mert a Sirius vírusnak egy egész családja terjed az interneten, mindegyik más-más operációs rendszerre szakosodva. Ha az ön számítógépébe is bejut a Sirius, felkészülhet rá, hogy állandóan “rendszervizsgálatokkal” és felugró ablakokkal zaklatja majd, például:

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Sirius Win 7 Protection 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Sirius Win 7 Protection 2014 Alert
System Hacked!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identity theft detected.

NE dőljön be az ilyen értesítéseknek, NE vásárolja meg a teljes változatot! Ha mégis megteszi, gyakorlatilag kidobja az ablakon a pénzt, mert a program csak saját magát képes eltüntetni, más kártevőket nem. Mi több, a vásárlással megosztja a hackerekkel személyes adatait (bankkártya), így azok hozzáférhetnek a bankszámlához is. Ha tehát a Sirius már megjelent az ön számítógépén is, haladéktalanul futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage legújabb változatával.

Hogyan juthat a Sirius Win 7 Protection 2014 a számítógépemre?

A többi ilyen vírushoz hasonlóan a Sirius Win 7 Protection 2014-et is rosszindulatú módon terjesztik, amely észrevétlenül a számítógépre juttathatja a kártevőt. Az esetek többségében veszélyes weboldalak, becsapós hirdetések és spam e-mailek segítik, de megbízható programoknak álcázott trójai vírusok is részt vesznek a terjesztésben. Ezeket a vírusokat legegyszerűbben úgy védheti ki, hogy telepít (és naprakészen tart) egy megbízható antispyware programot. Ellenkező esetben a Sirius Win 7 Protection 2014 nagy eséllyel juthat a rendszerbe. Tanácsos még elkerülni az ismeretlen weboldalakat, mert a gyanús domainek gyakran terjesztenek rosszindulatú fájlokat. Végül fontos az is, hogy bánjon óvatosan a kétes levelekkel, mert a spam az egyik legnépszerűbb terjesztési módszer. Ha már túl késő, mert a számítógépet megfertőzte a Sirius Win 7 Protection, ne lepődjön meg, ha a vírus letiltja a valódi antispyware programokat és a hozzájuk tartozó weboldalakat. Ebben az esetben kövesse az alábbi eltávolítási útmutatót!

HOGYAN TÁVOLÍTHATÓ EL A Sirius Win 7 Protection 2014 VÍRUS?

Ha felbukkantak a Sirius Win 7 Protection 2014 értesítések, ideje cselekednie. Az eltávolításhoz válassza az AUTOMATIKUS ELTÁVOLÍTÁSI MÓDSZERT, mert ez mindössze egy (valódi) antispyware letöltéséből, frissítéséből, majd rendszervizsgálatának lefuttatásából áll. Ha részletes leírásra van szüksége, olvassa el ezt az útmutatót. A Sirius Win 7 Protection 2014 eltávolításához mi a Reimage és a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner programokat ajánljuk, mert ezek könnyedén megtalálják és eltávolítják a kártevő rejtett elemeit is.

FIGYELEM! Ahogy azt már említettük is, a Sirius Win 7 Protection 2014 képes letiltani a valódi biztonsági programokat, például a SpyHuntert vagy a StopZillát. Ha az ön számítógépén is ez a helyzet, próbálkozzon a következőkkel:

1. A VÍRUS LETILTÁSA A RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

 1. Start menü -> Minden program -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás.
 2. Miután a Rendszerfájlok és -beállítások visszaállítása ablak megjelent, kattintson a Tovább gombra.
 3. Válasszon egy megfelelő visszaállítási pontot, majd Tovább.
 4. Kattintson a Befejezés gombra és várja meg, amíg a számítógép újraindul.
 5. Futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage legújabb változatával.

2. CSÖKKENTETT MÓD HÁLÓZATTAL:

 1. Indítsa újra a számítógépet.
 2. Amint a számítógép bekapcsol, kezdje nyomogatni az F8 billentyűt, amíg a Speciális rendszerindítási beállítások képernyő meg nem jelenik.
 3. Válassza a Csökkentett mód hálózattal lehetőséget (a nyilak segítségével), majd Enter billentyű.
 4. Jelentkezzen be a megszokott felhasználói fiókba.
 5. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre, például az Internet Explorerre, és válassza a Futtatás rendszergazdaként lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges)
 6. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe, majd letöltés után indítsa el és futtassa a programot.

3. A SZÁMÍTÓGÉP ÁTVIZSGÁLÁSA VENDÉGFIÓK SEGÍTSÉGÉVEL:

Ha rendelkezik másik (vagy vendég-) fiókkal, megpróbálhatja abból elindítani a vizsgálatot. Csak jelentkezzen be és töltse le a Reimage programot a teljes rendszervizsgálathoz. A következő lépésekkel tudja aktiválni a vendégfiókot:

 1. Start menü -> Vezérlőpult -> Felhasználói fiókok.
 2. Miután megjelent az új ablak, kattintson a Felhasználói fiókok és családbiztonság, majd pedig a Felhasználói fiókok hozzáadása vagy eltávolítása gombokra.
 3. Kattintson a Vendég, majd a Bekapcsolás gombokra, ezután indítsa újra a számítógépet.
 4. Miután megjelent a Windows bejelentkezési képernyő, válassza a Vendégfiókot és töltse le az ajánlott antispyware-t.

4. AZ ANTISPYWARE LETÖLTÉSE EGY MÁSIK SZÁMÍTÓGÉPEN:

 1. Egy másik számítógépen töltse le a Reimage vagy a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner legújabb változatát.
 2. A letöltés végeztével másolja fel a fájlt egy CD/DVD-re, külső HDD-re vagy egy pendrive-ra.
 3. Állítsa le a rosszindulatú folyamatokat a fertőzött számítógépen. Ehhez használhatja ezt az útmutatót.
 4. Csatlakoztassa az adathordozót a fertőzött számítógéphez és futtassa az antispyware programot.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Linas Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-sirius-win-7-protection-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken