Súlyosság:  
  (98/100)

Sirius Win 8 Antivirus 2014. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Gabriel E. Hall - - | Típus: Spyware

Mi az a Sirius Win 8 Antivirus 2014?

A Sirius Win 8 Antivirus 2014 veszélyes program, amely az ál-antispyware (rogue antispyware) vírusok közé tartozik és a Braviax nevű víruscsalád tagja. A Braviax minden tagja ugyanazzal a felülettel rendelkezik és szinte ugyanolyan értesítéseket és jelentéseket jelenítenek meg – a számítógép állítólagos problémáival kapcsolatban. Az üzenetek célja, hogy elhitessék az áldozattal, hogy a rendszer súlyosan fertőzött, ezért meg kell vennie a program teljes változatát. A “próbaváltozathoz” hasonlóan persze a “teljes” is haszontalan szoftver, semmilyen vírust nem tud eltávolítani, ezért nem szabad fizetni érte. A másik ok, amiért nem jó ötlet a fizetés, hogy ezzel megosztaná a csalókkal bankkártyája részleteit és más személyes adatait is. Ha már kifizette a kért összeget, haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot a kártyát kibocsátó bankkal, majd távolítsa el a Sirius Win 8 Antivirus 2014 vírust a rendszerből, mert további problémákhoz, például újabb vírusok behatolásához vezethet. A megfelelő védettség érdekében telepítsen és tartson naprakészen egy megbízható antispyware programot, így megakadályozhatja a Sirius Win 8 Antivirus 2014 és a hasonló kártevők bejutását. Ehhez (és az eltávolításhoz is) mi a Reimage legújabb változatát ajánljuk.

Hogyan fertőzheti meg a Sirius Win 8 Antivirus 2014 a számítógépemet?

Számos különböző módszerrel terjesztik az ilyen típusú vírusokat. Ezek közül a legnépszerűbb becsapós értesítéseken alapszik; ezek megpróbálják rávenni az áldozatokat egy ingyenes rendszervizsgálat lefuttatására. Ha nem szeretne becsapós antispyware-eket, rendszervizsgálókat és más fenyegetéseket telepíteni, ne kattintson az ilyen hirdetésekre. Egy másik típusú hirdetést is használnak a hackerek, ez Java, Flash Player, FLV Player és hasonló programok frissítéseit ajánlja fel. Ezekben sem szabad megbízni, mert szintén vírusokat terjesztenek. A programok frissítésének biztonságos módja a hivatalos weboldalak meglátogatása. Ha a Sirius Win 8 Antivirus 2014 vírus bejut a rendszerbe, fertőzésekről szóló értesítéseket kezd megjeleníteni. Általában így néznek ki:

System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan

Sirius Win 8 Antivirus 2014 has blocked a program from accessing the internet – This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Sirius Win 8 Antivirus 2014 Alert
System Hacked!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identity theft detected.

Ha meg szeretne ezektől szabadulni, vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. Előfordulhat sajnos, hogy a vírus letiltja a biztonsági programokat, de az alábbi útmutató segítségével megoldhatja a problémát.

Hogyan távolítható el a Sirius Win 8 Antivirus 2014 vírus?

Ha az ön számítógépét is megtámadta a Sirius Win 8 Antivirus 2014, cselekedjen mielőbb. Válassza az AUTOMATIKUS ELTÁVOLÍTÁSI MÓDSZERT, így csak egy antispyware programot kell letöltenie, frissítenie és futtatnia. Részletes útmutatást ebben a leírásban talál.

A Sirius Win 8 Antivirus 2014 eltávolításához mi a következő programokat ajánljuk: Reimage és Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner. Ezek a vírus rejtett komponenseit is biztosan megtalálják.

Figyelem! Ahogy azt már említettük is, a Sirius Win 8 Antivirus 2014 képes letiltani a valódi biztonsági programokat, például a SpyHuntert vagy a StopZillát. Ha az ön számítógépén is ez a helyzet, próbálkozzon a következőkkel:

1. A VÍRUS LETILTÁSA A RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

 1. Írja be a Vezérlőpult keresőjébe, hogy visszaállítás.
 2. Kattintson a Visszaállítási pont létrehozása gombra.
 3. A megjelenő ablakban Rendszer-visszaállítás…
 4. A Következő gomb segítségével válassza ki a megfelelő visszaállítási pontot.
 5. Kövesse értelem szerűen a megjelenő utasításokat.
 6. Miután a számítógép újraindult, futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage legújabb változatával.

2. CSÖKKENTETT MÓD HÁLÓZATTAL:

 1. Húzza a kurzort a képernyő jobb felső sarkába.
 2. Beállítások -> Gépház -> Általános.
 3. A Speciális újraindítás alatt kattintson az Újraindítás gombra.
 4. Ezután Hibaelhárítás -> Speciális lehetőségek -> Indítási beállítások.
 5. Újraindítás, majd F5.
 6. Indítson böngészőt, például az IE-t és nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe
 7. Töltse le a programot és távolítsa el a kártékony fájlokat a teljes rendszervizsgálat segítségével.

3. AZ ANTISPYWARE LETÖLTÉSE EGY MÁSIK SZÁMÍTÓGÉPEN:

 1. Egy másik számítógépen töltse le a Reimage vagy a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner legújabb változatát.
 2. A letöltés végeztével másolja fel a fájlt egy CD/DVD-re, külső HDD-re vagy egy pendrive-ra.
 3. Állítsa le a rosszindulatú folyamatokat a fertőzött számítógépen. Ehhez használhatja ezt az útmutatót.
 4. Csatlakoztassa az adathordozót a fertőzött számítógéphez és futtassa az antispyware programot.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Elkötelezett webkutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Gabriel E. Hall
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-sirius-win-8-antivirus-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken