Súlyosság:  
  (98/100)

Sirius Win 8 Protection 2014. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Lucia Danes - - | Típus: Spyware

Mi az a Sirius Win 8 Protection 2014?

A Sirius Win 8 Protection 2014 egy ál-antispyware, tehát nem szabad megbízni benne. Hiába tűnnek az értesítések megbízhatónak, tartsa észben, hogy feladatuk a félrevezetés. A vírus egyetlen célja, hogy elhitesse az áldozataival, hogy szükségük van a teljes verziójára. Természetesen a teljes változat sem képes víruseltávolításra, ezért megvásárlása pénzkidobás lenne. Ha az ön számítógépén is felbukkantak a Sirius Win 8 Protection 2014 értesítései, gondolja át, hogy feltelepítette-e valaha egyáltalán a programot. Biztosak vagyunk benne, hogy a válasz “nem”. A Sirius rosszindulatú módszerekkel terjed, például fertőzött levélcsatolmányokkal, becsapós hirdetésekkel, illegális programokkal, stb. Miután a rendszerbe jutott, rendszervizsgálatnak kinéző ablakot jelenít meg, majd több száz állítólagos vírusfertőzésről ad jelentést. NE dőljön be a csalásnak, a találati lista célja, hogy beleijessze a “teljes verzió” megvásárlásába. Igen, fertőzött a rendszer, de az igazi vírus maga a Sirius Win 8 Protection 2014. Távolítsa el mielőbb, mert számos problémát okozhat, például további fertőzéseket juttathat a rendszerbe vagy személyes adatokhoz férhet hozzá. Futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage legújabb változatával és törölje vele a kártékony fájlokat!

Hogyan juthat a Sirius Win 8 Protection 2014 a számítógépemre?

Könnyedén megfertőződhet a Sirius Win 8 Protection 2014-gyel, ha a számítógépet nem védi naprakész antispyware. Ezért is ajánlottuk a fentebb említett program telepítését, de használhat másik megbízható szoftvert is. Fontos emellett elkerülni azokat a felugró webes értesítéseket, amelyek azt állítják, hogy a Flash Player, a Java, az FLV Player vagy a letöltéskezelő frissítésre szorul. Mostanában rengeteg csaló használ ilyen értesítéseket arra, hogy rávegye a mit sem sejtő felhasználókat a különböző adware-ek, böngészőeltérítők, ál-antivírusok és hasonló veszélyes programok telepítésére. Kerülje el továbbá azokat az értesítéseket is, amelyek a számítógép ingyenes vizsgálatát, esetleg valamilyen különösen hatékony biztonsági program próbaváltozatát ajánlják. Ez is csak a Sirius Win 8 Protection 2014 és a hasonló programok terjesztésének egyik módja. Ha a számítógép fertőzött, a következő üzenetek jelennek meg:

Sirius Win 8 Protection 2014 Alert
System Hacked!
Unknown program is scanning your system registry right now! Identity theft detected.

System Hijack!
System security threat was detected. Viruses and/or spyware may be damaging your system now. Prevent infection and data loss or stealing by running a free security scan.

Ne kattintson ezekre az értesítésekre, mert egyértelműen becsapások. Ha meg szeretne tőlük szabadulni, kövesse az alábbi útmutatót. Amennyiben lehetséges, válassza az automatikus eltávolítási módszert, mert a kézi eltávolítás során véletlenül rendszerfájlokat is eltávolíthat, ez pedig a rendszer károsodásához vezethet.

Hogyan távolítható el a Sirius Win 8 Protection 2014 vírus?

Ha az ön számítógépét is megtámadta a Sirius Win 8 Protection 2014, cselekedjen mielőbb. Válassza az AUTOMATIKUS ELTÁVOLÍTÁSI MÓDSZERT, így csak egy antispyware programot kell letöltenie, frissítenie és futtatnia. Részletes útmutatást ebben a leírásban talál.

A Sirius Win 8 Protection 2014 eltávolításához mi a következő programokat ajánljuk: Reimage és Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner. Ezek a vírus rejtett komponenseit is biztosan megtalálják.

Figyelem! Ahogy azt már említettük is, a Sirius Win 8 Protection 2014 képes letiltani a valódi biztonsági programokat, például a SpyHuntert vagy a StopZillát. Ha az ön számítógépén is ez a helyzet, próbálkozzon a következőkkel:

1. A VÍRUS LETILTÁSA A RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

 1. Írja be a Vezérlőpult keresőjébe, hogy visszaállítás.
 2. Kattintson a Visszaállítási pont létrehozása gombra.
 3. A megjelenő ablakban Rendszer-visszaállítás…
 4. A Következő gomb segítségével válassza ki a megfelelő visszaállítási pontot.
 5. Kövesse értelem szerűen a megjelenő utasításokat.
 6. Miután a számítógép újraindult, futtasson teljes rendszervizsgálatot a Reimage legújabb változatával.

2. CSÖKKENTETT MÓD HÁLÓZATTAL:

 1. Húzza a kurzort a képernyő jobb felső sarkába.
 2. Beállítások -> Gépház -> Általános.
 3. A Speciális újraindítás alatt kattintson az Újraindítás gombra.
 4. Ezután Hibaelhárítás -> Speciális lehetőségek -> Indítási beállítások.
 5. Újraindítás, majd F5.
 6. Indítson böngészőt, például az IE-t és nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe
 7. Töltse le a programot és távolítsa el a kártékony fájlokat a teljes rendszervizsgálat segítségével.

3. AZ ANTISPYWARE LETÖLTÉSE EGY MÁSIK SZÁMÍTÓGÉPEN:

 1. Egy másik számítógépen töltse le a Reimage vagy a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner legújabb változatát.
 2. A letöltés végeztével másolja fel a fájlt egy CD/DVD-re, külső HDD-re vagy egy pendrive-ra.
 3. Állítsa le a rosszindulatú folyamatokat a fertőzött számítógépen. Ehhez használhatja ezt az útmutatót.
 4. Csatlakoztassa az adathordozót a fertőzött számítógéphez és futtassa az antispyware programot.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Lucia Danes
Lucia Danes - Víruskutató

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Lucia Danes
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-sirius-win-8-protection-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken