Letöltés SpyHunter 4

A letöltés pár pillanat múlva elindul. Ha mégsem, próbálja újra a letöltést

1. Nyissa meg a telepítőt

Keresse meg a telepítőfájlt és duplán kattintva nyissa meg.

2. Kattintson az 'Yes' vagy 'Run' gombra.

Engedélyezze a telepítést a biztonsági ablakban

Kövesse a telepítés lépéseit

Olvassa el a telepítő instrukcióit.

Gratulálunk, a megfelelő döntést hozta. A SpyHunter a piacon elérhető egyik leghatékonyabb malware-eltávolító eszköz. Egyedülálló vírusazonosító technológiájának segítségével a szoftver bármilyen vírussal felveszi a küzdelmet, beleértve a legveszélyesebb trójaiakat, az adware-eket, a böngészőeltérítőket, a spyware-eket és a ransomware-eket is. A SpyHunter tehát garantálja a számítógép maximális védelmét. A SpyHunter áttekintésből többet is megtudhat a szoftverről.

FONTOS!

Ha gondjai támadtak a telepítéssel, olvassa el a SpyHunter útmutatót. Ha valamilyen kártevő megakadályozza a letöltést, indítsa a számítógépet „Csökkentett mód hálózattal” üzemmódban, töltse le a SpyHuntert, ezután nevezze át a fájlt, majd indítsa el. Alternatívaként útmutatónkat követve manuálisan is leállíthatja a rosszindulatú folyamatokat. Ha esetleg további kérdései vannak, vegye fel velünk a kapcsolatot „Kérdezzen” menüpontunkon keresztül.

AMIT TUDNIA KELL

A SpyHunter ingyenes változata csak a rendszer ellenőrzésére, az esetleges fertőzések észlelésére szolgál. Ha el szeretné távolítani az azonosított fertőzéseket, meg kell vásárolnia a szoftver teljes változatát. Ezzel valós idejű védelmet is kap, amely megakadályozza a további malware-ek bejutását.

Bármikor eltávolíthatja a SpyHuntert, ha szeretné, és ha valamelyik másik antimalware mellett döntött, ezt ajánlott is megtenni.

A számítógép átvizsgálására és a fertőzések eltávolítására használható alternatívák a következők: Plumbytes Anti-MalwareWebroot SecureAnywhere AntiVirus és Malwarebytes Anti Malware”].

KÖSZÖNJÜK!

Önnek ajánlott
Fájlok
Szoftverek
Összehasonlítás