Értékelés:  
  (91/100)

STOPzilla áttekintés, ingyenes letöltés

STOPzilla áttekintés

STOPzilla

STOPzilla Antimalware egy hathatós vírusirtó program, ami hatékonyan észleli, blokkolja, és eltávolítja a kártékony szoftvereket a rendszerből. Ez a program lehetővé teszi, hogy a felhasználó anélkül böngészhet, hogy kémprogramok, váltságdíj-alapú (ransomware) szoftverek, Trójai falovak, böngésző eltérítők vagy más vírusok miatt kelljen aggódnia. Készítői szerint a STOPzilla alkalmazás más biztonsági termékkel ellentéttben sokkal mélyebb, és kiterjedtebb vizsgálatot végez a rendszeren. Mindezek ellenére egy pehelysúlyú és gyors program, ami a teljes rendszervizsgálaton kívül alig lassítja a számítógépet. Azonban igényei szerint el is halaszthatja a STOPzilla vizsgálatot. A STOPzilla ingyenes változata számos jó kritikát kapott népszerű számítógépes magazinokban, szerte a világon. Ez egy különleges biztonsági termék, melyet sok szakértő ajánl.

STOPzilla értékelés a 2spyware kutatóközponttól:

Amint letöltötte STOPzilla-t a számítógépére, láthatja, hogy a grafikus felhasználói felület igazán közvetlen, jól szervezett. A felhasználók nem futhatnak problémába a számítógép vizsgálata, kémprogram eltávolítása, vagy a szoftver frissítése közben. Díjnyertes technológiája biztosítja a nagy vírus észlelési biztosságot, és azok eltávolításának hatékonyságát.

STOPzilla bónusza, hogy valószínűleg a legfejlettebb felugró ablak blokkoló a piacon. A felugró ablak blokkoló elfogja és kivédi az összes kártékony felugrókat és hirdetéseket, beleértve a csaló biztonsági figyelmeztetéseket és hamis rendszerhiba-jelzéseket is. Hatékonyan hárítja a web-alapú hirdetéseket is. Említésre méltó továbbá, hogy STOPzilla rendelkezik egy olyan nagyszerű modullal, ami „megöli” az összes kártékony folyamatot, ami a gépén fut. Ilyen módon nem csak korlátozza a hozzáférést a fertőzött gépekhez, de megakadályozza, hogy kártékony szoftver további malware komponenseket töltsön le, vagy hogy érzékeny információkat gyűjtsön.

STOPzilla gyakorta frissül. Ez egy hasznos dolog, mivel csalók és hackerek új malware-eket gyártanak minden nap. A STOPzilla Ügyfélszolgálata készséggel segít kérdések megválaszolásával, vagy problémák megoldásában. E-mail írás helyett telefonálhat, vagy online azonnali üzenetküldőn keresztül is elérheti az ügyfélszolgálatot. Ilyen formában sokkal gyorsabb és hatékonyabb. 

Miért édemes letöltenem a STOPzilla-t?

STOPzilla egy erőteljes vírusirtó, mely nem ütközik más számítógépes biztonsági szoftverrel, mint például az Internet biztonsági szoftverekkel vagy tűzfalakkal. Segít a vírusokat detektálni, és felfedni a pontos helyüket a fellelt fertőzésekről készült részletes jelentésekkel. Javíthatja számítógépét STOPzilla-val amikor csak szeretné, mivel az applikáció minden kártékony folyamatot és programot blokkol, amíg csak szükség van rá. Azonban javasoljuk, hogy amint lehet, távolítsa el a kémprogramokat!  A vásárlások megbízható szolgáltatásokon, biztonságos kapcsolatokon keresztül zajlanak.

STOPzilla kép

Értékelések más nyelvekenLike-oljon a Facebookon