Súlyosság:  
  (10/100)

Superfish törlés

123

A Superfish (felbukkanhat még Superfish Windows Shopper vagy Windows Shopper néven is) egy potenciálisan kéretlen program, amely webes keresések során jelenítheti meg hirdetéseit. Az esetek többségében az eBay, Best Buy, Walmart és hasonló webshopok oldalain jelennek meg kecsegtető szövegekkel. Ha az ön számítógépét is megfertőzi ez a program, ár-összehasonlítások, kuponértesítések, leárazások, stb. akadályozhatják. Hagyja figyelmen kívül a szövegeket és ne kattintson a linkekre, mert a Superfish olyan weboldalakra irányítja, amelyeknek köze sincs a legjobb árakhoz. Ha ‘Brought to you by Superfish Window Shopper’ feliratú ablakokat lát, vizsgálja át számítógépét egy megbízható anti-spyware programmal.

Hogyan juthat a Superfish a számítógépemre?

Window Shopperhez és a Yontoo-hoz hasonlóan a Superfish vírust is többnyire freeware és shareware programok segítségével terjesztik. Ezért bukkanhatnak fel a semmiből – a vírusokhoz hasonlóan. Valójában az történik, hogy a felhasználókat belecsalják a telepítésbe, mert nem figyelnek eléggé a telepítők lépéseire. Ha el szeretné kerülni az ilyen típusú váratlan meglepetéseket, válassza az ‘egyéni’ vagy ‘haladó’ telepítési módokat, mikor internetről letöltött programokat telepít; az ingyenes opcionális elemeket így el lehet utasítani. Ha az ön böngészőiben is felbukkant a Superfish, kövesse az alábbi útmutatót:

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Superfish eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Superfish eltávolító Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Superfish eltávolító
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
SpyHunter ajánlott a(z) Superfish eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott Superfish eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) Superfish ellen (2016-01-29)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) Superfish ellen (2016-01-29)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon