Súlyosság:  
  (97/100)

Svpeng vírus. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Ugnius Kiguolis - - | Típus: Tolvajló programok

A Svpeng vírus egy veszélyes zsaroló program, amit 2014 közepén újraterveztek. Orosz hackerek jelentették meg egy évvel ezelőtt, és arra használták ezt a vírust, hogy az emberek banki adatait lopják el. Ezalatt az idő alatt trójaiként viselkedett, ami zsarolóknak dollárok ezreit segített eltulajdonítani azáltal, hogy pénzügyi intézményekhez hamis bejelentkező oldalt jelenített meg. Azonban a legfrissebb hírek szerint ez a fenyegetés zsaroló program funkciókkal és adathalás képességgekkel lett tele. Ez azt jelenti, hogy a Svpeng vírus ki lett képezve arra, hogy lezárja a számítógépet, és az áldozat képeinek segítségével fiktív FBI bírság megfizetésére veszi rá őket. Már hatással volt felhasználókra az Egyesült Államokban, Angliában, Svájcban, Németországban és Indiában. Kérjük, hogy maradjon távol ettől a fenyegetéstől, és NE fizesse ki a bírságot!

Hogyan fertőzheti meg a Svpeng virus a számítógépemet?

Svpeng hamis Flash frissítések, spam és illegális programok segítségével terjed. Ügyeljen arra, hogy Windows ÉS Androidos rendszereket is rá utaló jel nélkül térít el. Amint bejut az eszközbe, kitalált vizsgálatot jelenít meg, és blokkolja a rendszert. Miután ezt megtette, hamis üzenetet jelenít meg, ami illegális pornográf oldalak látogatásáról vagy tiltott tartalom használatáról jelent, és aztán fizettséget követel 200 dollártól 500 dollárig. Hasonlóan a korábban megjelentetett zsaroló programokhoz, Svpeng vírus is MoneyPak-en keresztül várja a fizettséget, amit Walmart-ban, Fred Mayer-ben, kmart-ban és más szupermarketekben lehet megtalálni. Az áldozat továbbá láthatja az eszköz befolyásolt kamerájának segítségével róla készített képet. Kérjük, hogy NE dőljön be ennek az átverésnek, mivel könnyen elveszítheti a pénzét. Az eszköze javításához el kell távolítania a Svpeng vírust a rendszerről.

Hogyan távolítható el a Svpeng vírus?

Kérjük, hogy NE hagyja, hogy a Svpeng vírus a számítógépén, vagy más eszközén maradjon, mert különböző rosszindulatú tevékenységre használható fel. Ez a vírus könnyen okozhatja személyes információk, pénz, stb. elvesztését. Ha javítani szeretné gépét, vizsgája át Reimage vagy Malwarebytes Malwarebytes szoftverrel.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Svpeng vírus eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
Reimage ajánlott a(z) Svpeng vírus eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes hatékonyságát a(z) Svpeng vírus ellen (2014-08-15)
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes hatékonyságát a(z) Svpeng vírus ellen (2014-08-15)
Svpeng vírus kép
Svpeng vírus kép

A szerzőről

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-svpeng-virus.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken