Súlyosság:  
  (98/100)

System Care Antivirus törlés

12

A System Care Antivirus (felbukkanhat System Care Antivirus 3.7.33 néven is) egy veszélyes szoftver. Közelében sem jár annak a programnak, amelyiknek megpróbálja kiadni magát. Habár kifinomult, rengeteg opcióval ellátott antivírusnak tűnhet, valójában egy újabb ál-vírusirtó, így ez a vírus is az áldozatok pénzét próbálja megszerezni, méghozzá úgy, hogy a nemlétező teljes változatát árulja és azt ígéri, hogy ez majd rendbe hozza a számítógépet és eltávolítja a vírusokat. A System Care Antivirus keresője garantáltan vírusokat talál a rendszerben. Aggodalomra viszont semmi ok, mert a vírusok kitalációk. A System Care Antivirus az AVASoft Professional Antivirus, a Disk Antivirus Professional és még jónéhány másik néven futó kártevő egy újabb változata. Mindegyiknek ugyanolyan a felülete, és mindegyik ugyanúgy terjed: becsapós webes értesítésekkel. Nyugodtan figyelmen kívül hagyhatja a kereső riasztásait és eltávolíthatja a programot.

HOGYAN FERTŐZHET MEG A System Care Antivirus?

A System Care Antivirus a felhasználó tudta nélkül kerül a rendszerbe. Az iIlegális weboldalak, a spam levelek, a becsapós értesítések és akár freeware programok is terjeszthetik. A becsapós webes értesítések általában az elavult Flash Player frissítésére szólítanak fel, vagy valamilyen online videót ajánlanak. Amint a felhasználó rákattint az értesítésre, egy trójai vírus töltődik le, amely ezután letölti a System Care Antivirus fájljait. A System Care Antivirus ezután kényelembe helyezi magát, így minden rendszerindítással megjelennek a félrevezető üzenetei és rendszervizsgálatai. Ne higgyen ezeknek az üzeneteknek:

System Care Antivirus Warning
Your PC is still infected with dangerous viruses. Activate antivirus protection to prevent data loss and avoid the theft of your credit card details.Click here to activate protection.

Warning!
Application cannot be executed. The file GoogleUpdate.exe is infected.Please activate your antivirus software.

Warning!
The site you are trying visit may harm your computer!
Your security setting level puts your computer at risk!
Activate System Care Antivirus, and enable safe web surfing (recommended).Ignore warnings and visit that site in the current state (not recommended).

Ha az ön számítógépén is ilyen értesítések bukkannak fel, jusson eszébe, hogy a rendszer viszonylagos biztonságban van, hiszen az értesítéseken szereplő vírusok nem léteznek, de a System Care Antivirus viszont kártékony program. A nem létező teljes verzió megvásárlása helyett inkább távolítsa el a vírust a számítógépről. Ha már kifizette a kért összeget, haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot a bankkártyát kibocsájtó bankkal!

HOGYAN TÁVOLÍTHATÓ EL A System Care Antivirus?

A System Care Antivirus eltávolításához megbízható antispyware program ajánlott, például a SpyHunter vagy a STOPzilla. Ne feledje frissíteni a kiválasztott programot telepítés után, hogy biztosan megtalálja a fertőzött fájlokat. Ha a vírus nem engedi elindulni az eltávolítóprogramokat, az alábbiak a teendők:

1. Töltse le a SpyHunter programot. Ezt úgy készítették el, hogy ilyen helyzetekben is elindítható legyen; csak állítsa át a fájl kiterjesztését (fájlnév).exe-ről (fájlnév).com-ra.
2. Próbálja meg regisztrálni a kártevőt a következő, a korábbi változatokkal biztosan működő kóddal: AA39754E-715219CE Így elhitetheti a vírussal, hogy megvásárolta a teljes változatot.

Automatikus System Care Antivirus eltávolítás

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) System Care Antivirus eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
System Care Antivirus eltávolító Elégedettség
Garancia
Letöltöm
System Care Antivirus eltávolító
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Figyelem: Manuális lépések szükségesek üzenet esetén egy vagy több eltávolító nem képes eltávolítani a parazitát felhasználói beavatkozás nélkül; kérjük olvassa el a manuális eltávolítási útmutatót.
SpyHunter ajánlott a(z) System Care Antivirus eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott System Care Antivirus eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) System Care Antivirus ellen (2015-09-09)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) System Care Antivirus ellen (2015-09-09)
System Care Antivirus kép
System Care Antivirus kép

System Care Antivirus manuális eltávolítás:

Leállítandó folyamatok:
[random].exe

Törlendő regisztrációs bejegyzések:
HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionRunOnce "[random]"

Törlendő fájlok:
%CommonAppData%[random]
%CommonAppData%[random][random]
%CommonAppData%[random][random].exe
%CommonAppData%[random][random].ico

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon