Súlyosság:  
  (95/100)

System Doctor 2014 törlés

írta: Jake Doevan - - | Típus: Tolvajló programok

A System Doctor 2014 egy kártékony program, méghozzá az ál-antispyware kategóriából. Többnyire fertőzött weboldalak, spam levelek, freewarek és hasonló csatornák terjesztik. Amint a rendszerbe jut, értesítést jelenít meg, miszerint a rendszer fertőzött, és a megtisztításhoz meg kell vásárolni a program teljes változatát. Az igazság azonban pont a helyzet fordítottja. A System Doctor 2014 nem képes felismerni a fenyegetéseket, az értesítésben szereplő fertőzések egyszerű kitalációk. Egyetlen célja, hogy kicsalja az áldozatok pénzét. Kérjük, ne fizessen a “gonoszoknak”, ne támogassa garázdálkodásukat. Helyette mielőbb távolítsa el a System Doctor 2014-et, amihez mi egy automatikus eltávolítási módszert mutatunk be, ezzel minden fertőzéstől könnyedén megszabadulhat.

hogyan fertőzhet meg a System Doctor 2014?

A System Doctor 2014-et trójai vírusok terjesztik, ezek a rendszer biztonsági résein keresztül könnyedén a rendszerbe juthatnak. Amint egy ilyen vírus a rendszerbe jut, letölti a kártékony komponenseket és elintézi, hogy ezek minden rendszerindításkor betöltődjenek. Ez azt jelenti, hogy a System Doctor 2014 értesítése minden alkalommal megjelenik, amikor új böngészést indít. A csalétekként funkcionáló rendszervizsgálat tehát állandóan megjelenik, hogy az áldozatokat a vásárlásba kergesse. Ehelyett viszont inkább vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. A System Doctor 2014 biztosan a találatok között fog szerepelni. Távolítsa el mielőbb!

hogyan távolítható el a System Doctor 2014?

Ha az ön számítógépén is felbukkant a System Doctor 2014, haladéktalanul futtasson rendszervizsgálatot egy naprakész antispyware programmal. Mi a következőket ajánljuk: Reimage és SpyHunter 5Combo Cleaner. Ha a vírus letiltja ezek futtatását, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Indítsa a rendszert “Csökkentett mód hálózattal” üzemmódban. Ehhez a számítógép bekapcsolása után kezdje nyomogatni az F8 billentyűt.
2. Jelentkezzen be a megszokott felhasználói fiókba.
3. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre és válassza a ‘Futtatás rendszergazdaként’ lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges).
4. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe, majd töltse le a programot és indítsa el, hogy az leállíthassa a kártékony folyamatokat és eltávolíthassa a System Doctor 2014-hez tartozó fájlokat.

Ha a vírus még ezután is tiltja a biztonsági programokat, a következő kóddal elhitetheti vele, hogy megvásárolta a teljes változatot: AA39754E-715219CE. Ne feledje, hogy ez nem távolítja el a vírust! Még szükséges a teljes rendszervizsgálat a Reimage legújabb változatával.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
System Doctor 2014 kép
System Doctor 2014 kép

A szerzőről

Jake Doevan
Jake Doevan - Az élet túl rövid ahhoz, hogy vírusokra pocsékoljuk az időnket

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Jake Doevan
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-system-doctor-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken