Súlyosság:  
  (8/100)

System Healer törlés (ingyenes instrukciók) - (frissítve: 2017. aug)

írta: Ugnius Kiguolis - - | Típus: Rendszereszközök

Mi az a System Healer?

System Healer

A System Healer NEM malware. A szoftver egy potenciálisan kéretlen program, amely az avirus.hu biztonsági szakértői szerint számos okból is kerülendő. Habár a fejlesztők, a System Healer Tech Sp. Zo.o. aktívan hirdeti a honlapján keresztül, a System Healer „magától” is felbukkanhat a rendszerben.

Ilyen esetben végig kell gondolnia, hogy milyen szoftvereket telepített az elmúlt napokban. Előfordulhat, hogy pipát hagyott valamilyen telepítő egy olyan jelölőnégyzetben, amely ennek a kétes „optimalizálónak” a telepítését engedélyezte. Érdemes megfontolnia a System Healer eltávolítását.

Fontos, hogy habár PC-optimalizáló szoftverként hirdetik, akármilyen csábítónak is hangzanak a rendszerhelyreállító és hasonló kifejezések, System Healer nem tud gyorsítani rendszerén. Az adatbázisa nem elég hatékony ahhoz, hogy valódi segítséget nyújthasson, mindössze tájékoztatni tud a sütikről, a gyorsítótárazott fájlokról és más hasonló elemekről. Végül pedig azt sem szabad elfelejtenie, hogy a System Healer pénzt kér a szolgáltatásaiért.

Rendkívül kétes szoftverről van szó, nem különbözik a többi becsapós rendszeroptimalizálótól. Előfordulnak az interneten pozitív értékelések a System Healerre vonatkozóan, de ezek fizetett bejegyzések, ne dőljön be nekik. Ha tehát valamilyen weboldal vagy telepítő felajánlja a System Healer telepítését, utasítsa el az ajánlatot, és keressen megbízhatóbb alternatívát.

Ha a szoftver már a rendszerbe jutott, mielőbb lásson hozzá az eltávolításához! A program terjedéséről is többet megtudhat, ha tovább olvassa bejegyzésünket.

Hogyan juthat a rendszerbe a System Healer?

Bejegyzésünk megírása idején a System Healer nem kompatibilis a Mac OS-szel. A Windows rendszert azonban teljes mértékben támogatja (XP, Vista, 7, 8, 8.1, 10), ezért legyen óvatos.

Ahogyan már említettük is, a System Healert saját weboldala is hirdeti, ahonnan közvetlenül letölthető, de a legtöbben nem szándékosan telepítik. Többnyire valamilyen más ingyenes program (pl. letöltéskezelő, fájltömörítő, médialejátszó stb.) mellékleteként jut a rendszerbe, anélkül, hogy a felhasználó ezt észrevenné.

Ha nem szeretne ön is az áldozatok közé tartozni, figyeljen oda a programok telepítésére. Ez azt jelenti, hogy ne használja a gyors/egyszerű/alapértelmezett és hasonló elnevezésű telepítési módokat.

Ehelyett szokjon hozzá a felhasználási feltételek, adatkezelési nyilatkozatok és hasonló információk átolvasásához, valamint az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módokhoz. A részletes telepítési móddal ugyanis lehetősége lesz átnézni és elutasítani az opcionális szoftvereket, például a System Healer malware próbaváltozatát.System Healer

Mi történik, ha a System Healer a rendszerbe jut?

A System Healer saját állítása szerint, gyorsabban, hatékonyabban, fejlettebben azonosítja és távolítja el a rendszer azon problémáit, amelyeket más alternatívák gyakran észre sem vesznek. Nem meglepő tehát, hogy a szoftver bejutása után azonnal egy ütemezett rendszervizsgálat jelenik meg. Fontos, hogy a System Healer malware rendszervizsgálatának igazán professzionális külseje van.

A vizsgálat eredményei több tucat hibát, problémát és fertőzést tartalmazhatnak. Sajnos, vagy inkább szerencsére az eredmények teljes kitalációk. Ezt egy megbízható optimalizálóval ellenőrizni is tudja. A szoftver felajánlhatja a problémák javítását, de ehhez vásárlás szükséges. NE vásárolja meg a System Healer licencét! Haszontalan szoftverről van szó, amely nem tud javítani a számítógép teljesítményén.

Sőt, a folyamatos rendszervizsgálatok egyenesen ronthatnak ezen, ráadásul az értesítések rendkívül bosszantóak tudnak lenni. Ha tehát nem szeretné pénzét haszontalan programokra pocsékolni, és rendszerét megfelelő állapotban szeretné tartani, futtasson teljes rendszervizsgálatot a Malwarebytes (Mac OS X) vagy a Reimage (Windows) legújabb változatával, és távolítsa el a System Healer vírust.

Arról még nem is ejtettünk szót, hogy egyes internetes beszámolók szerint a System Healer online csalásokban is részt vesz. Telepítése után olyan felugró hirdetések jelenhetnek meg, amelyek azt állítják, hogy a rendszer komoly segítségre szorul. Egy állítólag ingyenes telefonszámot is felkínál, amelyen szerviztechnikusok érhetők el.

Ne dőljön be a csalásnak, ez nem egy ingyenes telefonszám, sőt, további problémákkal járhat, ha beszél a csalókkal. Ha a szoftvert már feltelepítette, távolítsa el a 2. oldalon található kézi vagy automatikus módszer segítségével.

Hogyan távolítható el a System Healer?

A System Healer eltávolítható kézzel is, a rendszer Program eltávolítása menüjén keresztül. Ehhez tegye a következőket:

  • Kattintson a Start menüre, majd válassza a Vezérlőpultot.
  • Kattintson a Programok kategória Program eltávolítása lehetőségére.
  • Keresse ki a System Healert, és kattintson az Eltávolítás/módosítás lehetőségre.
  • Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

Ezt követően a biztonság kedvéért futtasson teljes rendszervizsgálatot is a Reimage, Malwarebytes vagy más professzionális antimalware segítségével, hogy az esetleges további potenciálisan kéretlen programoktól és malware-ektől is megszabadulhasson.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

A szerzőről

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-system-healer.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken