Súlyosság:  
  (66/100)

System Progressive Protection törlés

írta: Ugnius Kiguolis - - | Típus: Malware

A System Progressive Protection egy újabb anti-spyware-nek álcázott vírus, amely megpróbálja azt a látszatot kelteni, hogy a számítógép nagy veszélyben van és csak a program megvásárolt változata segíthet. Szakértők szerint a WinWebSec víruscsaládba tartozik. Ugyanazt a felhasználói felületet használja, mint a csoport többi hasonló képviselője. Jobban szemügyre véve a felületet egyértelművé válik, hogy a System Progressive Protection állításainak semmi köze a valósághoz. A fertőzés titokban kerül a számítógépre, minden számítógépen ugyanazt a találati listát jeleníti meg, a ‘support’ és ‘update’ gombjai nem működnek, egyetlen célja, hogy rábeszéljen a vásárlásra. A vásárlás helyett mi kísérletet ajánlunk: futtasson egy másik, megbízható anti-malware programot, és megbizonyosodhat róla, hogy a System Progressive Protection szerepelni fog a találatok listáján. Mielőbb távolítsa el a fertőzést. Mi ehhez automatikusan működő megoldásokat javaslunk.

HOGYAN JUTHAT A SZÁMÍTÓGÉPEMRE A System Progressive Protection?

Mint ahogy a korábbi verziók, a Live Security Platinum és Live Security Platinum 3.6.1, a System Progressive Protection is trójai vírusok segítségével kerül a számítógépekre – észrevétlenül. Az ilyen vírusokba álfrissítéseken, ismeretlen kodekcsomagokon, vagy gyanús freeware és shareware programokon keresztül futhatunk bele. Figyeljen oda számítógépe védelmére, ha el szeretné kerülni a System Progressive Protectionhöz hasonló fertőzéseket. A fertőzést követően Windows XP-n a c:\Documents and Settings\All Users\Application Data\ elérési úton, Windows Vistán és 7-en pedig a C:\ProgramData útvonalon telepszik meg, majd a vírusokról szóló hamis riasztások és az álvizsgálatok formájában bukkan fel. Íme néhány példa a riasztásokra:

System Progressive Protection Warning
Your PC is still infected with dangerous viruses. Activate antivirus protection to prevent data loss and avoid the theft of your credit card details.

System Progressive Protection warning
Spyware.IEMonster activity detected. This is spyware that attempts to steal passwords from Internet Explorer, Mozila Firefox, Outlook and other programs.Click here to remove it immediately with System Progressive Protection

Warning: Your computer is infected
Detected spyware infection!
Click this message to install the last update of security software…

Mint ahogy azt már írtuk is, az értesítések hamisak, nem szabad tehát komolyan venni sem ezeket, sem a fertőzések listáját – céljuk a megtévesztés. A System Progressive Protection csak egy bizonyos fertőzést tud bizonyítani, az pedig saját maga, a WinWebSec csoport egyik tagja. Futtasson teljes rendszervizsgálatot egy naprakész anti-spyware programmal, hogy az eltávolíthassa a System Progressive Protectiont.

HOGYAN TÁVOLÍTHATOM EL A System Progressive Protectiont?

A System Progressive Protection eltávolításához használjon naprakész anti-malware programot, például a SpyHunter 5Combo Cleaner vagy a Reimage legfrissebb változatát. Ezek a programok le tudják állítani a kártékony folyamatokat és el tudják távolítani a fertőzött fájlokat. Előfordulhat, hogy a vírus miatt nem indulnak ezek a programok. Ebben az esetben indítsa számítógépét csökkentett módban, vagy egy nem létező e-mail cím és a következő kód segítségével “regisztrálja” a vírust: AA39754E-715219CE. Ezzel a kóddal elhitetheti a kártevővel, hogy megvásárolta a “teljes változatot”. Természetesen kártevőket így sem fog eltávolítani, tehát ne feledje használni valamelyik valódi eltávolítót.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
System Progressive Protection kép
System Progressive Protection kép

A szerzőről

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - A vezető elme

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Ugnius Kiguolis
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-system-progressive-protection.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken