Súlyosság:  
  (67/100)

Systemcare-antivirus.org törlés

12

A Systemcare-antivirus.org egy tisztességtelen weboldal, amelyet mindenképp el kell kerülni. Sajnos nemcsak szándékosan, hanem véletlenül is megnyitható, mivel különféle trükkös módszerekkel terjesztik. A fő ok, amiért a domain kerülendő, hogy becsapós, antispyware-nek látszó programot terjeszt és árul(!), a System Care Antivirus-t. A Systemcare-antivirus.org emellett más kétes, akár veszélyes programok letöltésére is ráveheti az áldozatokat, mindenféle PC-optimalizálók, adware-ek és böngészőeltérítők formájában. Erősen ajánlott tehát elkerülni a System Care Antivírust, mert veszélyes program, amely a felhasználók pénzére pályázik. Mint a többi megtévesztő program, ez a szoftver is rendszervizsgálatoknak látszó ablakokat jelenít meg, majd állítólagos vírusokról és szoftveres problémákról értesít. Ezt követően pedig felajánlja a felhasználónak, hogy megoldja a problémákat és eltávolítja a vírusokat – pénzért. Nem szabad bedőlni az értesítéseknek, mert mindez becsapás. A program egyáltalán nem tudja megállapítani a számítógép állapotát. Remélhetőleg mondanunk sem kell, hogy NEM SZABAD FIZETNI a System Care Antivirus licencelt (vagy teljes, vagy akárhogy is nevezi magát) változatáért, mert csak kidobott pénz lenne. Ha az ön számítógépén is megjelentek a Systemcare-antivirus.org átirányításai vagy tolakodó felugró hirdetései, hagyja el a hozzá tartozó weboldalt és utasítsa el az összes becsapós ajánlatot. A hirdetésektől úgy szabadulhat meg, hogy átvizsgálja a rendszert egy megbízható, naprakész antispyware programmal és eltávolítja vele az észlelt kártevőket. A Systemcare-antivirus.org minden kapcsolódó böngészőeltérítőjét törölnie kell, ezek akár különböző nevek alatt is rejtőzhetnek. Az eltávolítást legegyszerűbben a SpyHunter legújabb változatával végezheti el.

Hogyan juthat a rendszerbe a Systemcare-antivirus.org?

A Systemcare-antivirus.org-ra és más rosszindulatú weboldalakra mutató átirányítások azért jelenhetnek meg könnyedén, mert rengeteg olyan program létezik, amelyek telepítésük során ezeket az átirányításokat kérdés nélkül aktiválják. Pontosabban azért, mert az áldozatok odafigyelés nélkül telepítenek freeware és shareware programokat. Fontos, hogy sok olyan ingyenes program van, amelyek adware-eket, böngészőeltérítőket és más kétes programokat rejtenek a telepítőikben. Ha el szeretné kerülni az ilyen cyberfenyegetéseket, oda kell figyelnie a telepítések lépéseire,  valamint nem szabad megnyitnia spam e-maileket és illegális weboldalakat/programokat. Amint a vírus a rendszerbe jut, azon kezd dolgozni, hogy a felhasználót minél gyakrabban a Systemcare-antivirus.org-ra juttassa. NE törődjön bele az átirányításokba, és ami még fontosabb, ne vásárolja meg a System Care Antivirus-t! Ha a böngészőket az ön számítógépe is erre a kétes weboldalra irányítja, át kell vizsgálnia a rendszert egy megfelelő programmal és el kell távolítania a böngészőeltérítőt.

HOGYAN TÁVOLÍTHATÓ EL A Systemcare-antivirus.org VÍRUS?

A legfontosabb, hogy kerülje el a System Care Antivirus programot és főként a teljes változatát, mert a szoftver haszontalan. Ha a rendszerben már megjelentek a Systemcare-antivirus.org átirányításai, vagy más potenciálisan kéretlen programok bukkantak fel, el kell távolítania a behatolókat. Ehhez vizsgálja át a rendszert a STOPzilla vagy a STOPzilla legújabb változatával, vagy kövesse az alábbi útmutatót.

A(z) Systemcare-antivirus.org automatikusan eltávolítható a következő programok valamelyikének segítségével: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware Azért ezeket a programokat ajánljuk, mert hatékonyan távolítják el a vírusok és potenciálisan kéretlen programok minden fájlját és regisztrációs bejegyzését

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Systemcare-antivirus.org eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
SpyHunter ajánlott a(z) Systemcare-antivirus.org eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott Systemcare-antivirus.org eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) Systemcare-antivirus.org ellen (2015-09-05)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) Systemcare-antivirus.org ellen (2015-09-05)
Systemcare-antivirus.org kép
Systemcare-antivirus.org kép
Gyorsmenü: Manuális Eltávolítási Útmutató - Systemcare-antivirus.org
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Systemcare-antivirus.org eltávolítása Windows 7 / Vista / XP rendszerekből

 • Kattintson ide: Start Control Panel Programs and Features (Amennyiben ön Windows XP felhasználó, kattintson ide: Add/Remove Programs.)

Systemcare-antivirus.org eltávolítása Windows 10 / Windows 8 rendszerekből

 • Amennyiben ön Windows 10 / Windows 8 felhasználó, kattintson a jobb egérgombbal a képernyő bal alsó sarkában. Miután a szükséges Quick Access Menu megjelent, válassza először azt, hogy Control Panel, ezután pedig azt, hogy Uninstall a Program.
Távolítsa el a(z) Systemcare-antivirus.org szoftvert és a vele kapcsolatos egyéb programokat
 • Keressen ki a(z) Systemcare-antivirus.org bejegyzéseit, valamint a többi mostanában telepített, gyanús programét is.
 • Távolítsa el őket és kattintson arra, hogy OK a változások elmentéséhez.
Kattintson jobb gombbal a gyanús bejegyzéseken, majd 'Uninstall' Távolítsa el a(z) Systemcare-antivirus.org elemet a Windows parancsikonok közül
 • Kattintson jobb gombbal a(z) Mozilla Firefox parancsikonján, majd Properties.
Kattintson jobb gombbal a böngészők ikonjain, majd 'Properties'
 • Ezután Shortcut fül, ott pedig Target mező. Törölje a vírushoz kapcsolódó kártékony URL-t.
Válassza azt a fület, hogy 'Shortcut', majd törölje a(z) 'http://isearch.babylon.com...' URL-jét

Ismételje meg a fenti lépéseket a többi böngésző ( pl. Internet Explorer és Google Chrome) parancsikonjaival. Minden egyes parancsikont nézzen át, tehát az Asztalon, a Start menüben és a Tálcán találhatóakat is.

WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Systemcare-antivirus.org eltávolítása Mac OS X rendszerből

OS X használata esetén Go gomb a képernyő bal felső részén, majd Applications

Kattintson ide: 'Go', majd válassza ezt: 'Applications'

Applications mappa megjelenése után keresse ki a kártevőt (Systemcare-antivirus.org) vagy az egyéb gyanús programokat. Ezután kattintson jobb gombbal ezekre a bejegyzésekre, majd Move to Trash gomb

Kattintson minden kártékony bejegyzésre, majd 'Move to Trash'
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Systemcare-antivirus.org eltávolítása innen: Internet Explorer (IE)

Veszélyes beépülők eltávolítása
 • Indítsa el a Internet Explorer böngészőt, kattintson a fogaskerékre (IE menü) a böngésző jobb felső sarkában, majd Manage Add-ons.
Kattintson a menügombra, majd 'Manage add-ons'
 • Egy Manage Add-ons ablak fog megjelenni. Keressen itt Systemcare-antivirus.org bejegyzéseket és egyéb gyanús beépülőket, majd tiltsa le őket: Disable.
Kattintson jobb gombbal minden kártékony bejegyzésen, majd 'Disable' Változtassa meg a kezdőlapját, amennyiben a vírus átállította azt.
 • Kattintson a fogaskerék (menü) ikonra a böngésző jobb felső sarkában, majd Internet Options. Maradjon a megjelenő General fülön.
 • Távolítsa el innen a kártékony URL-t és adjon meg egy megfelelő domaincímet. A mentéshez kattintson az Apply gombra.
Törölje a kártékony URL-t, adjon meg egy megfelelő domaint, majd Állítsa alaphelyzetbe az Internet Explorer böngészőt.
 • Kattintson ismét a fogaskerék (menü) gombra, majd Internet options. Ezután Advanced fül.
 • Itt pedig Reset.
 • Az új ablakban válassza ki azt, hogy Delete personal settings, majd Reset a(z) Systemcare-antivirus.org eltávolításához.
Először 'Advanced' fül, majd 'Reset' gomb. Ezután 'Delete personal settings', majd ismét 'Reset' gomb
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Systemcare-antivirus.org eltávolítása innen: Mozilla Firefox (FF)

Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
 • Nyissa meg a Mozilla Firefox böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Add-ons Extensions.
Kattintson a menügombra, majd 'Add-ons'
 • Válassza ki a(z) Systemcare-antivirus.org elemet és minden egyéb gyanús beépülőt. A bejegyzések törléséhez Remove.
Kattintson arra, hogy 'Extensions' és keressen kártékony bejegyzéseket. A 'Remove' gomb segítségével törölje őket Változtassa meg a kezdőlapját, amennyiben a vírus átállította azt.
 • Kattintson a menüre (jobb felső sarok), majd Options General.
 • Törölje a kártékony URL-t és adjon meg egy megfelelő weboldalt, vagy kattintson arra, hogy Restore to default.
 • A változtatások mentéséhez OK gomb.
A 'General' fülön törölje a kártékony URL-eket a(z) 'Home Page' szekcióból, vagy nyomja meg a(z) 'Restore to Default' gombot. A mentéshez 'OK' gomb Állítsa alaphelyzetbe az Mozilla Firefox böngészőt.
 • Kattintson a kérdőjelre a jobb felső sarokban található Firefox menüben. Ezután Troubleshooting Information.
Kattintson a menügombra, majd '?' és 'Troubleshooting Information'
 • Ezt követően Reset Firefox to its default state üzenet fogadja egy Reset Firefox gombbal. Kattintson a gombra néhányszor a(z) Systemcare-antivirus.org eltávolításához.
Kattintson néhányszor a 'Reset Firefox' gombra
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Systemcare-antivirus.org eltávolítása innen: Google Chrome

Kártékony beépülők eltávolítása
 • Nyissa meg a Google Chrome böngészőt, kattintson a menüikonra (jobb felső sarok), majd Tools Extensions.
Kattintson a menügombra, majd 'Tools' és 'Extensions'
 • Válassza ki a(z) Systemcare-antivirus.org bejegyzéseit és minden egyéb kártékony beépülőt, majd a szemetes ikon segítségével távolítsa el őket.
Keresse ki a kártékony bejegyzéseket és törölje őket a Szemetes ikon segítségével Változtassa meg a kezdőlapját, amennyiben a vírus átállította azt.
 • Kattintson a menüikonra, majd Settings.
 • A On startup opció alatt keresse meg azt, hogy Open a specific page or set of pages és kattintson arra, hogy Set pages.
A menü, majd 'Settings' megnyitása után 'Set pages'
 • Egy új ablaknak kell megnyílnia. Törölje ki a kártékony keresőoldalakat és adja meg azt a weblapot, amelyet kezdőlapként szeretne használni.
A kártékony URL-ek eltávolításához 'X'
 • Kattintson ismét a menügombra, majd az itt megjelenő Search szekció alatt Settings Manage Search engines.
A 'Settings' menüben kattintson arra, hogy 'Manage search engines...'.
 • A következő, Search Engines... menüből távolítsa el a kártékony keresőket. Érdemes csak a Google-t, vagy az ön által korábban használt domaint meghagyni.
A kártékony URL-ek eltávolításához 'X' Állítsa alaphelyzetbe az Google Chrome böngészőt.
 • Kattintson a menügombra a(z) Google Chrome jobb felső sarkában, majd Settings.
 • Görgessen a lap aljára, ott pedig Reset browser settings.
A 'Settings' menüben görgessen a(z) 'Reset browser settings' gombig és kattintson rá
 • A jelenlegi lépés és a(z) Systemcare-antivirus.org eltávolításának befejezéséhez nyomjon Reset gombot.
Kattintson a(z) 'Reset' gombra az eltávolítás befejezéséhez
WindowsMac OS XInternet ExplorerFirefoxGoogle ChromeSafari

Systemcare-antivirus.org eltávolítása innen: Safari

Veszélyes kiterjesztések eltávolítása
 • Indítson egy Safari böngészőt, majd a bal felső részen található menüben válassza azt, hogy Safari, ezután pedig azt, hogy Preferences
Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Preferences'
 • Válassza azt, hogy Extensions. Keressen Systemcare-antivirus.org vagy más gyanús bejegyzést, majd távolítsa el őket: Uninstall gomb
Távolítsa el a kártékony bővítményeket innen: 'Extensions' Változtassa meg a kezdőlapját, amennyiben a vírus átállította azt.
 • Nyisson egy Safari ablakot, kattintson a menü Safari feliratú elemére. Ezután a már korábban bemutatott módon Preferences, majd General
 • Keresse meg a Homepage területet. Ha a kártevő (Systemcare-antivirus.org) módosította, távolítsa el a kéretlen linket és adja meg azt az oldalt, amelyet kereséseihez használni szeretne. Ne feledje, hogy a címet http://-rel kell kezdeni.
'General' - távolítsa el a kártékony URL-eket és adja meg a kívánt webcímet Állítsa alaphelyzetbe az Safari böngészőt.
 • Nyisson Safari böngészőt és kattintson az ablak bal felső részén található menü Safari elemére. Itt válassza azt, hogy Reset Safari...
Kattintson ide: 'Safari', majd válassza ezt: 'Reset Safari...'
 • Most egy részletes alaphelyzetbe-állítási ablakot láthat. Általában minden opció be van jelölve, de ha szeretné, megadhatja a helyreállítandó kategóriákat. A kártevő (Systemcare-antivirus.org) eltávolításának befejezéshez Systemcare-antivirus.org gombot nyomjon.
Jelölje ki az összes lehetőséget, majd 'Reset' gomb

Teljes Systemcare-antivirus.org eltávolítás

Azt tanácsoljuk, hogy a potenciálisan kéretlen program eltávolítása és a böngészők helyreállítása után vizsgálja át a rendszert egy megbízható antispyware programmal. Ezzel megszabadulhat a kártevő (Systemcare-antivirus.org) hátramaradt regisztrációs bejegyzéseitől és az esetleges további parazitáktól és malware-fertőzésektől is. Válasszon az általunk ajánlott malware-eltávolítók közül: SpyHunter, Malwarebytes Anti Malware.

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon