Súlyosság:  
  (10/100)

The Results Hub hirdetések eltávolítása

123

Results Hub asztali kereső. Használhatom?

Úgy tűnik, már több száz internetezőt rávettek a Results Hub telepítésére. A szoftver fejlesztője, a Candle Jar cég állítása szerint egy rendkívül hasznos programról van szó, amely a keresések során nyújthat nagy segítséget. Ha nem szeretne módosított keresési találatokat látni, nem szeretné, hogy idegenek megfigyeljék a kereséseit, és így tovább, akkor EL KELL KERÜLNIE ezt a szoftvert. Ha már telepítette a Results Hub adware-t, mielőbb el kell távolítania. Ehhez például a SpyHunter és a Malwarebytes Anti Malware programokat használja. Ne feledje a legújabb verzióra frissíteni a szoftverek adatbázisait, mielőtt teljes vizsgálatot indít.

A Results Hub több kategóriába is sorolható: adware, böngészőeltérítő, potenciálisan kéretlen program. Az avirus biztonsági szakértői szerint inkább adware-re mint böngészőeltérítőre hasonlít, ami azt jelenti, hogy a fő probléma a Results Hub hirdetései. Ahogyan más adware és potenciálisan kéretlen programokat is, a Results Hubot is hirdeti saját honlapja, de freeware és shareware programok is terjesztik. Amint a rendszerbe jut, módosít bizonyos beállításokat, valamint számos egyéb kellemetlenségbe is belekezd. Összességében tehát nem szokványos kereső, használata egyáltalán nem ajánlott. Íme a további tudnivalók a Results Hub malware-ről.

  • Képes módosítani a könyvjelzőket és a kedvenceket;
  • Módosíthatja a kezdőlapokat, az alapértelmezett keresőmotorokat és az új fülek tartalmát;
  • A keresési találatok többsége fizetett linkek és Results Hub hirdetések;
  • Követheti a felhasználókat és adatokat gyűjthet bizonyos tevékenységekről. Többnyire a keresett kifejezéseket, a weboldalakra beküldött adatokat és hasonló információkat figyel meg;
  • Elrejtőzhet a felhasználó elől, és különböző módszerekkel megnehezítheti az eltávolítását.

Ahhoz, hogy el tudja távolítani a Results Hub hirdetéseit kedvenc weboldalairól, a programot kell törölnie a rendszerből. Néha nem elég a fájlok (többek között a „results hub desktop search.exe”) eltávolítása, a böngészőkbe épített elemektől is meg kell szabadulnia. 

The picture showing Results Hub ads and search engine

Hogyan juthat a rendszerbe egy ilyen program?

Ha el szeretné kerülni a Results Hubhoz hasonló eltérítőket, tudnia kell, hogy hogyan terjednek: hivatalos weboldalon keresztül, valamint ingyenes programok mellékleteiként. A hivatalos weboldal aligha található meg véletlenül, így nem valószínű, hogy innen telepítik fel. Gyakran csomagolják viszont ingyenes szoftverekhez, például letöltéskezelőkhöz, PDF-készítőkhöz, médialejátszókhoz, játékokhoz stb. – ezek mellett pedig észrevétlenül a rendszerbe juthat. Más potenciálisan kéretlen programokkal együtt is érkezhet, csatlakozhat hozzá például a Cantataweb, a DigiCoupon és az OfferApp – tehát erre is figyeljen. Ha ingyenes programot telepít, mindenképp olvassa át a hozzá tartozó felhasználási feltételeket, adatkezelési nyilatkozatot, és minden egyéb elérhető információt is. Ezt követően az egyéni/custom (vagy haladó/advanced stb.) telepítési módot válassza, és utasítsa el a kéretlen csatolmányokat. Ha a Results Hub vírus és a hirdetései az ön keresési találatai között is megjelentek, a következő oldalon található eltávolítási útmutató segítségével megszabadulhat tőlük.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) The Results Hub hirdetések eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
SpyHunter ajánlott a(z) The Results Hub hirdetések eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott The Results Hub hirdetések eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) The Results Hub hirdetések ellen (2015-12-27)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) The Results Hub hirdetések ellen (2015-12-27)

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon