Súlyosság:  
  (10/100)

The specified module could not be found törlés

írta: Julie Splinters - - | Típus: Malware

Mi az a “The specified module could not be found”?

A “The specified module could not be found” egy hibaüzenet, amely állandóan felbukkanhat számítógépén, többnyire akkor, ha bizonyos programokat próbál elindítani. Emellett akkor sem tágíthat, ha csak az internetet szeretné böngészni. A következőt állítja:

RunDLL There was a problem starting C:\Windows\System32\LogiLDA.dll
The specified module could not be found.

C:Users\User\AppData\Local\Conduit\BackgroundContainer\BackgroundContainer.dll
The Specified Module Could not be Found.

Ha az üzenet az Ön számítógépén is megjelent, foglalkoznia kell a dologgal. A biztonsági szakértők figyelmeztetése szerint a “The specified module could not be found” üzenet megjelenhet, ha bizonyos .dll fájl sérült, vagy ha valamilyen program nem működik megfelelően, de ennél fontosabb, hogy akkor is felbukkanhat az üzenet, ha a rendszert malware program fertőzte meg. Tanácsos ezért átvizsgálni a rendszert egy megbízható antispyware programmal, például a Reimage legfrissebb változatával. Fontos, hogy a rosszindulatú üzenet eredetét szakértők a ConduitConduit kártevőhöz vezették vissza, amely egy jól ismert böngészőeltérítő. A rendszer és az adatok emiatt komoly veszélybe is kerülhetnek. Saját biztonsága érdekében tehát távolítsa el a “The specified module could not be found” üzeneteket okozó kártevőt, méghozzá egy megbízható antispyware program segítségével.

Hogyan bukkanhat fel a “The specified module could not be found” üzenet?

A “The specified module could not be found” vírus ugyanúgy letölthető, mint más fertőzések, de többnyire más programok segítségével terjed. Kerülje el az illegális weboldalakat, a spameket és a kétes hirdetéseket, és telepítsen megbízható antispyware-t, ha nem szeretne találkozni a vírussal. Az ilyen jellegű fertőzések elkerüléséhez fontos az is, hogy leellenőrizze a programokat, amelyeket telepíteni szeretne. Ennek oka, hogy rengeteg kártevő terjed freeware és shareware programok mellékleteként, a figyelmetlen felhasználók pedig könnyű prédák. NE kapkodja el a telepítési folyamatokat, mindig válassza az egyéni/custom (haladó/advanced) telepítési módot, hogy lehetősége legyen elutasítani a kéretlen böngészős kiegészítőket, eszköztárakat, stb. Ne engedélyezze továbbá a böngészők beállításainak (pl. kezdőlap, keresőmotor) módosítását sem, mert így is a rendszerbe juthat például a Conduit.

Hogyan távolítható el a “The specified module could not be found” üzenet?

A “The specified module could not be found” üzenetek megállításához először ki kell deríteni, hogy mi okozza őket. Ahogy említettük is, a problémának több oka is lehet, a kártevőn kívül például hiányzó fájlok is. Használjon ezért egy megbízható antispyware programot a feladathoz, ilyen például a Reimage.

Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
The specified module could not be found kép
The specified module could not be found kép

A szerzőről

Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-eltávolítási specialista

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Julie Splinters
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-the-specified-module-could-not-be-found.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken