Súlyosság:  
  (8/100)

TuneUp Pro törlés

12

Mi az a Tuneup Pro?

A Tuneup Pro egy számítógép-optimalizációs szoftver, amely többféle kellemetlen módszert is választhat arra, hogy rávegye a felhasználót a teljes verzió megvásárlására. A fejlesztők szerint a program a rendszer gyorsítására, megbízhatóságának javítására és hibáinak javítására szolgál. Tényleg el tudja távolítani a szükségtelen fájlokat, de ettől nem fog gyorsuli a számítógép. Habár letölthető a hivatalos weboldalról, sűrűn terjesztik ingyenes programok is. Ez a terjesztési módszer észrevétlenül juttatja a rendszerbe a Tuneup Pro-t. Telepítés után betölti a rendszervizsgálatot és hozzálát a felesleges fájlok, hibás regisztrációs bejegyzések és egyéb problémák kereséséhez. A keresés végeztével hosszú listát jelenít meg eltávolítandó programokról. Habár azt nem mondhatjuk, hogy ez a lista hamis lenne, mégis óvatosan kell bánni vele, mert szerepelhetnek rajta szükséges programok is, amelyek eltávolítása ráadásul nem is gyorsítana a rendszeren. NE kattintson tehát a ‘Fix Now’ vagy ‘Remove’ vagy hasonló gombokra. Ha mégis megteszi, a Tuneup Pro megvásárlását kezelő weboldalon találja magát. A vásárlással azonban nemcsak kidobná a pénzt az ablakon, hanem banki adatait, jelszavát is megoszthatja ezzel a gyanús céggel. Érdemes tehát eltávolítani a Tuneup Pro-t. A bejegyzés végén megtalálhatja a szükséges lépéseket.

Hogyan juthat a Tuneup Pro a számítógépbe?

Mint ahogy már említettük is, akik azt hiszik, hogy ez egy hasznos alkalmazás, letöltheti a hivatalos weboldalról. Habár ez valószínűleg sokszor megtörténik, talán méggyakoribb az az eset, hogy a Tuneup Pro különféle freeware vagy shareware programok telepítése után jelenik meg. Ennek oka, hogy gyakran melléklik ingyenes programokhoz, például letöltéskezelőkhöz vagy videoszerkesztőkhöz. Ezzel a módszerrel könnyebben terjeszthető a Tuneup Pro, hiszen belecsalhatják az embereket a telepítésbe. Ha nem szeretne rendszerlassulást tapasztalni, illetve nem örülne, ha állandó vizsgálatok és felugró ablakok bosszantanák, figyeljen oda az ingyenes programok telepítési lépéseire. Mindig válassza az egyéni/custom (vagy haladó/advanced) telepítési módot, olvasson el mindent alaposan és vegye ki a pipákat a mellékelt programok telepítésébe beleegyező sorok elől. Amennyiben már sikeresen a rendszerbe jutott, előfordulhat, hogy nehéznek bizonyul kifüstölni onnan. A Tuneup Pro gyakran telepíti a Reimagine Plus-t is, tehát ezt is el kell távolítani. Mi azt ajánljuk, hogy az eltávolításhoz használjon egy megbízható antispyware programot, mert ezzel minden jelen lévő kéretlen programot megtalálhat és törölhet.

Hogyan távolítható el a Tuneup Pro vírus?

Ajánlott egy jól ismert antispyware programot használni a Tuneup Pro eltávolításához, mert számos helyen bújik meg komponense. Ezzel ráadásul nemcsak ezt a programot törölheti, hanem a többi esetleg a rendszerben rejtőző rosszindulatú szoftvert is. Mi a következő szoftvereket ajánljuk: SpyHunter vagy STOPzilla. Természetesen követheti ezeket a manuális lépéseket is:

  • Start → Vezérlőpult → Program eltávolítása (a Windows XP felhasználóinak a Programok telepítése és törlése menüt kell választaniuk)
  • Keresse ki a Tuneup Pro bejegyzését.
  • Távolítsa el, minden további kéretlen programmal együtt.
  • Az eltávolítási folyamatok során kövesse a megjelenő utasításokat.

Ha ön Windows 8 operációs rendszert használ, kattintson jobb gombbal a képernyő bal alsó sarkában, majd a felugró menüben válassza a Vezérlőpultot, ezután pedig a Program eltávolítása menüt.

Automatikus TuneUp Pro eltávolítás

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) TuneUp Pro eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
TuneUp Pro eltávolító Elégedettség
Garancia
Letöltöm
TuneUp Pro eltávolító
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
SpyHunter ajánlott a(z) TuneUp Pro eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a SpyHunter malware eltávolító teljes változatát.

A programról további információkat tartalmaz a SpyHunter leírás.

Ha úgy dönt, hogy más antispyware programot használ, távolítsa el a SpyHunter telepítését a rendszerből.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus az ajánlott TuneUp Pro eltávolító 

Az ingyenes próbaverzió segítségével bizonyosodjon meg róla, hogy a szoftver detektálja a parazitát.
több mint 40.000.000 letöltés!
Alternatív Szoftverek
Malwarebytes Anti Malware
Kipróbáltuk a(z) Malwarebytes Anti Malware hatékonyságát a(z) TuneUp Pro ellen (2014-11-14)
Reimage
Kipróbáltuk a(z) Reimage hatékonyságát a(z) TuneUp Pro ellen (2014-11-14)
TuneUp Pro kép
TuneUp Pro kép

Eltávolítási útmutatók más nyelvekenLike-oljon a Facebookon