Súlyosság:  
  (80/100)

Update your browser. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Gabriel E. Hall - - | Típus: Böngészőkiegészítők

Az “Update your browser” egy hamis értesítés, amely malware-telepítésre próbálja rávenni az embereket. Az értesítés ránézésre a Google-től származik, de ez csak egy közösségi médiás becsapás arra kihegyezve, hogy elhitesse a felhasználókkal, hogy megbízható üzenet.

Update your browser
This page does not support your version of browser. Please update your software.

Ha rákattint a frissítés gombra, előbb-utóbb letölt és telepít egy malware programot. Ez bármi lehet, a spyware-ek, trójaiak, rootkitek, stb. Zárja be a böngészőt, ha meglátja a fentebb mutatott hamis frissítési értesítést, és telepítsen anti-spyware programot. Mi a STOPzillat ajánljuk, de emellett a TDSSKillert is fontos használni.

Kapcsolatban állhatunk az általunk ajánlott termékekkel. Részletes információk a felhasználási feltételeinkben A(z) Update your browser eltávolításához felkínált anti-spyware szoftverek letöltésével beleegyezik az adatvédelmi irányelveinkbe és a felhasználási feltételeinkbe.
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Kompatibilitás: OS X
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha az ajánlott Reimage nem tudta eltávolítani a fertőzést, a lehető legtöbb részletet megadva küldjön kérdést támogatási csapatunknak.
Reimage ajánlott a(z) Update your browser eltávolításához. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.
A programról további információkat tartalmaz a Reimage leírás.
Reimage a médiában
Update your browser kép
Update your browser kép

A szerzőről

Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Gabriel E. Hall
A vállalatról: Esolutions

Eltávolítási útmutatók más nyelveken