Súlyosság:  
  (99/100)

Vista Antispyware 2014. Hogyan távolítható el? (Eltávolítási útmutató)

írta: Julie Splinters - - | Típus: Tolvajló programok

Mi az a Vista Antispyware 2014?

A Vista Antispyware 2014 egy álprogram, amely valódi biztonsági alkalmazásnak adja ki magát, hogy rávegye az embereket az állítólagos licencelt változat megvásárlására. Ne higgyen ennek a szélhámos anti-spyware programnak, mert nem csak a kifizetett összeget veszítheti el. Megoszthatja a bűnözőkkel a bankkártyája adatait és egyéb személyes információit is. A Vista Antispyware 2014 (a Win 8 Antispyware 2014-hez, a Win 7 Antispyware-hez és az XP Antispyware 2014-hez hasonlóan) a Braviax/FakeRean nevű víruscsoportba tartozik. Miután sikeresen megfertőztek egy védtelen számítógépet, ezek a fajta vírusok megváltoztatják a nevüket attól függően, hogy milyen operációs rendszer van a számítógépen. A Windows Vista felhasználóinál tehát Vista Antispyware 2014 néven jelenhet meg és jeleníthet meg rendszervizsgálatnak látszó ablakokat. Ezután hosszú listát készít a számítógépben állítólagosan megbújó vírusokról, valamint a fertőzött vagy sérült számítógépre telepített programokról. Ha megpróbálja eltávolítani a “fertőzéseket” a Vista Antispyware 2014 segítségével, a program átirányítja egy weboldalra, ahol a teljes verzió megvásárlására szólítja fel. NE VÁSÁROLJA MEG. Nem fog semmilyen vírust letörölni, mert a programnak nincs vírusadatbázisa, így képtelen felismerni a vírusokat. Nagyon fontos az is, hogy a vásárlás olyan, mintha a pénzt bűnözőknek adományozná. Ha az ön számítógépe is fertőzött, telepítsen megbízható anti-spyware programot és ellenőrizze le vele a rendszert.

Hogyan fertőzheti meg a Vista Antispyware 2014 a számítógépemet?

A Vista Antispyware 2014 vírus általában titokban kerül a számítógépekre, becsapós felugró ablakok, fertőzött mellékletek, vagy illegális weboldalak hatására. A vírust általában az ilyen forrásokból származó trójai programok segítik. A Vista Antispyware 2014 elkerülésének érdekében hagyjon figyelmen kívül minden olyan felugró ablakot, amely szerint számítógépe vírusos, ezért ingyenes víruskeresőt ajánl fel. Habár az ilyen ablakok megbízható weboldalakon is felbukkanhatnak és nem tűnnek veszélyesnek, jegyezze meg, hogy nem létezik online biztonsági vizsgálat. Ez csak egy trükk, amellyel megpróbálják becsapni az embereket és feltelepíteni a Vista Antispyware 2014-et. Ne bízzon a gyanús e-mailekben sem. Mindig ellenőrizze le a feladót, bizonyosodjon meg róla, hogy helyesen van írva a név, nincsenek nyelvtani hibák a szövegben, stb. Törölje az olyan e-maileket, amelyek arról tájékoztatják, hogy pénzt nyert. A spam az egyik fő vírusterjesztési mód. Ha meg szeretné óvni számítógépét az a Vista Antispyware 2014-től és társaitól, telepítsen megbízható anti-spyware programot és tartsa naprakészen. A fertőzött számítógépeken ilyen üzenet jelenik meg:

Vista Antispyware 2014 has blocked a program from accessing the internet
This program is infected with Trojan-BNK.Win32.Keylogger.gen
Private data can be stolen by third parties, including credit card details and passwords.

Ha ismerős önnek ez az üzenet, az csak egyet jelenthet: A Vista Antispyware 2014 az ön számítógépét is megfertőzte és megpróbálja rávenni önt a fizetésre. Nem ajánljuk, hogy továbbra is a számítógépén tartsa a vírust. Távolítsa el minél előbb!

Hogyan távolíthatom el a Vista Antispyware 2014-et?

A Vista Antispyware 2014 eltávolítása a regisztrációs bejegyzések miatt nehézkesnek bizonyulhat, ezért mi AUTOMATIKUS ELTÁVOLÍTÁSI MÓDOT ajánlunk. Ehhez nagyjából csak le kell tölteni, majd el kell indítani egy anti-spyware programot. A részletes lépések megtekintéséhez olvassa el ezt az útmutatót.

A Vista Antispyware 2014 eltávolításához a Reimage és a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner programokat ajánljuk, mert könnyedén megtalálják a vírusok minden rejtett elemét.

FIGYELEM! Ahogy már említettük is, a Vista Antispyware 2014 letilthatja a biztonsági programok telepítését és futtatását, beleértve a SpyHuntert és a StopZillát is. Ha nem tudja elindítani az ilyen programokat, kövesse valamelyik lenti segítséget:

1. VÍRUS LEÁLLÍTÁSA A RENDSZER-VISSZAÁLLÍTÁS SEGÍTSÉGÉVEL:

 1. Start -> Minden program -> Kellékek -> Rendszereszközök -> Rendszer-visszaállítás
 2. Mikor megjelenik a Rendszer-visszaállítás – fájlok és beállítások menü, kattintson a Következő gombra.
 3. Válassza ki a megfelelő visszaállítási pontot, majd Következő
 4. A jóváhagyáshoz kattintson a Befejezés-re, majd várja meg, amíg a számítógép újraindul
 5. Töltse le a Reimage legújabb változatát és futtasson teljes rendszervizsgálatot.

2. CSÖKKENTETT MÓD HÁLÓZATTAL:

 1. Indítsa újra a számítógépet
 2. Amint a számítógép bekapcsol, kezdje nyomogatni az F8 gombot, amíg a Speciális rendszerindítási beállítások menü meg nem jelenik.
 3. Válassza (a nyilak segítségével) a Csökkentett mód hálózattal üzemmódot, majd Enter.
 4. Jelentkezzen be a szokásos módon.
 5. Kattintson jobb gombbal egy böngészőre (például IE), válassza a Futtatás rendszergazdaként lehetőséget, majd adja meg a rendszergazda jelszavát (ha szükséges).
 6. Nyissa meg a következő webcímet: http://avirus.hu/download/hunter.exe Töltse le és futtassa a programot, hogy az eltávolíthassa a kártékony fájlokat.

3. SZÁMÍTÓGÉP VIZSGÁLATA VENDÉGFIÓK SEGÍTSÉGÉVEL:

Ha a számítógép rendelkezik egy másik (vendég) fiókkal, arról is elindítható egy rendszervizsgálat. Csak jelentkezzen be rá és töltse le a Reimage programot. A vendégfiókot a következő módon aktiválhatja:

 1. Start -> Vezérlőpult, majd Felhasználói fiókok és családbiztonság.
 2. Ezután az új ablakban: Felhasználói fiókok hozzáadása vagy eltávolítása -> Vendégfiók.
 3. Kattintson a Bekapcsolás gombra, majd indítsa újra a számítógépet.
 4. Mikor a bejelentkezési képernyő megjelenik, válassza a Vendégfiókot és töltse le vele az ajánlott anti-spyware programot.

4. ANTI-SPYWARE LETÖLTÉSE MÁSIK SZÁMÍTÓGÉPEN

 1. Töltse le a Reimage vagy a Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner legfrissebb változatát egy másik számítógépen.
 2. Ezután másolja át egy CD-re/DVD-re, külső meghajtóra vagy pendrive-ra.
 3. Állítsa le a kártékony folyamatokat a fertőzött számítógépen. Ehhez használhatja ezt az útmutatót.
 4. Helyezze be az adathordozót a fertőzött számítógépbe és futtassa az anti-spyware programot.
Ajánlat
Cselekedjen most!
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Letöltöm
Reimage (eltávolító) Elégedettség
Garancia
Kompatibilitás: Microsoft Windows Supported versions Kompatibilitás: OS X Supported versions
Mi a teendő, ha nem sikerül?
Ha a javasolt Reimage nem tudta helyreállítani a károkat, küldjön kérdést ügyféltámogatási csapatunknak. Minél több részletet mellékeljen.
A vírusok okozta kár helyreállításához: Reimage. Az ingyenes keresővel ellenőrizhető, hogy a rendszer fertőzött de, de a malware eltávolításához meg kell vásárolni a Reimage malware eltávolító teljes változatát.

Figyelem: Manuális lépések szükségesek üzenet esetén egy vagy több eltávolító nem képes eltávolítani a parazitát felhasználói beavatkozás nélkül; kérjük olvassa el a manuális eltávolítási útmutatót.

Vista Antispyware 2014 manuális eltávolítás:

Leállítandó folyamatok:
[random characters].exe

Törlendő fájlok:
[random characters].exe

A szerzőről

Julie Splinters
Julie Splinters - Malware-eltávolítási specialista

Ha hasznosnak találta ezt az ingyenes útmutatót és elégedett a szolgáltatásunkkal, fontolja meg az adományozást. Ezzel segíthetne nekünk a szolgáltatás életben tartásában. A legkisebb összegért is rendkívül hálásak leszünk!

Üzenet neki: Julie Splinters
A vállalatról: Esolutions

Forrás: https://www.2-spyware.com/remove-vista-antispyware-2014.html

Eltávolítási útmutatók más nyelveken